kızlar yemek muhabbeti başlamış. benim de kayınvalidemler gelecek hastane dönüşü. şimdi alel acele evegit yemek yap hizmetlerine dön ama bi teşekkür bile etmezler
aysele katılıyorum.... çok stres yapıyorsun gayecim... umarım güzel sonuç alırsın hepimiz mutlu oluruz ama almazsan o zaman üzüntünde çok büyük olur... üzülmeni hiç istemeyiz.. o yüzden biraz daha rahat olup sabırla beklemek en güzeli olur senin için...
klomen+çatlatma iğnesi tedavisini 3, sadece klomenle yumurta takibi tedavisini 4 kez uygulamış birisi olarak söylüyorum bunu :çok üzgünüm:
ben de öyle yapıyorum kocamın hatrına katlanıyorum ama çok sinirimi bozuuyo hiç beğenmiyor sürekli ben bunu şöyle yapıyorum diyo. allahtan kayınlarım falan bozuyolar yengem senden güzel yapıyo sen yengemin yaptığı gibi yap diyolar:))
[ı]kızlar ben geldııımm bı sorunum yokmuş cok sukur devam edebılırmısım [/ı]
eger kayınların da ole dıyorsa daha da memnunıytesız olur daha da cok soyler ...ben de öyle yapıyorum kocamın hatrına katlanıyorum ama çok sinirimi bozuuyo hiç beğenmiyor sürekli ben bunu şöyle yapıyorum diyo. allahtan kayınlarım falan bozuyolar yengem senden güzel yapıyo sen yengemin yaptığı gibi yap diyolar:))
gelınınden memnun olan kaynana bındebır gorulur canım oyusden sen hıc guzel kafanı yormaaaa burda bı arstırma yapsak kayınvalıdesıyle anlasan gelın cok az bulubur ıstersenız yapalım ıstatıslıkboshayallersmileboshayallersmile
yok o kadar takmış değilim yani sonuç negatif çıkarsa çok yıkılmam... çünkü alıştırdım kendimi.. ben kendi kendime hamile değilim bu ay tutmadı sanırım diyorum eğer hamile olursam süpriz olsun bana diye... benim derdim zaman geçmek bilmiyor... günler geçtikçe ben sıkılıyorum... ben istiyorum ki hemen belli olsun yoluma bakayım.. ama ne yazıkki hayatta bu pek mümkün değil...
iğne vuruldu 7 gün geçti hadi belli olsun istiyorum :) bunun mümkün olmadığını da biliyorum ve sıkılıyorum... yoksa derdim negatif olma olasılığı değil..
doğal döngüde bile şans %25. tabiiki her tedavi %100 değil..
slm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?