Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar yemek muhabbeti başlamış. benim de kayınvalidemler gelecek hastane dönüşü. şimdi alel acele evegit yemek yap hizmetlerine dön ama bi teşekkür bile etmezler

olsun canım ya sen yap onlar etmese bıle esın memnun olur..
balık bılmezse Halık bılır derler ya

yok o kadar takmış değilim yani sonuç negatif çıkarsa çok yıkılmam... çünkü alıştırdım kendimi.. ben kendi kendime hamile değilim bu ay tutmadı sanırım diyorum eğer hamile olursam süpriz olsun bana diye... benim derdim zaman geçmek bilmiyor... günler geçtikçe ben sıkılıyorum... ben istiyorum ki hemen belli olsun yoluma bakayım.. ama ne yazıkki hayatta bu pek mümkün değil...
iğne vuruldu 7 gün geçti hadi belli olsun istiyorum :) bunun mümkün olmadığını da biliyorum ve sıkılıyorum... yoksa derdim negatif olma olasılığı değil..
doğal döngüde bile şans %25. tabiiki her tedavi %100 değil..

ben de öyle yapıyorum kocamın hatrına katlanıyorum ama çok sinirimi bozuuyo hiç beğenmiyor sürekli ben bunu şöyle yapıyorum diyo. allahtan kayınlarım falan bozuyolar yengem senden güzel yapıyo sen yengemin yaptığı gibi yap diyolar:))

[ı]kızlar ben geldııımm bı sorunum yokmuş cok sukur devam edebılırmısım [/ı]

gelınınden memnun olan kaynana bındebır gorulur canım oyusden sen hıc guzel kafanı yormaaaa burda bı arstırma yapsak kayınvalıdesıyle anlasan gelın cok az bulubur ıstersenız yapalım ıstatıslıkboshayallersmileboshayallersmile

eger kayınların da ole dıyorsa daha da memnunıytesız olur daha da cok soyler ...
aslında hıcbısey demese kımse daha ıyı bnece bı yerden sonra sende ses etmeyınce solemz belkı
[ı]kızlar ben geldııımm bı sorunum yokmuş cok sukur devam edebılırmısım [/ı]

hadı hayılrı olsun ınsallah bu ay hep bırlıkte guzel sonuc alırız

genelde ıstatıstık bu yonde evet ama alttan almak cogu zaman degerını arttırır ınsanın

lorkem ben de kocam da ses çıkarmaz söylesin dursun ne yapayım aman işte ben de oldum gelin. kaynanamı kesiyorum yawww.
mervam istatistiğe gerek kaldı mı ki. bu sorun taş devrinden beri devam ediyor.

halamın eniştemden dolayı bebği olmuyordu kaynanası sen çocuk doğururamazsın sen doğurduktan sonra ben bile bu yaştan sonra doğururum diyordu (kadın o zaman 50 yaşarındaydı) ona bakarak bizimki melek melek

dediğin gibi %100 değil.. olsaydı benimki tutardı... yumurta gelşiyor çatlıyor eşimin değerler güzel ama hamilelik yok...
demek istediğim kendini fazla kaptırıp sonradan hayal kırıklığı yaşamaman.. ben kaç kez yaşadım =( üzülmeni istemem... ama sadece zaman geçirmeye çalışıyorum kendimi üzmem diyorsun.. bunun bilincindesin.. zaten diyecek birşey yok vereliniortak

gayecim hep böyle başlıyoruz yola biz tüp bebeğe başladığımızda diyordum geçsin zaman doktorlar olmayacak desin brebeğiniz biz de ona göre yolumuza bakalım diyordum. doktorlar olmaz bebeğiniz dedi ama ben hala yoluma bakamıyorum. her ay geçsin zaman diye bekliyorum

hoşgeldiniz bullancak ve bebişkom...
iyiyiz çok şükür ama bugün halay çekemedik... beklemedeyiz =)

bullancak arkadaşım hoşgeldin ya bi bulancak köyü vardı neredeydi o. senin nickini gördüğümden beri onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…