Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kızlar ben bişi sormak için girmiştim ama
akşama biber dolması varda yanına ne yapılır bunun bilemedim çorba haricinde

yahu aklıma takıldı ismin dünden beri bulancak deyip duruyorum. tatlım benim aklıma bişi takılırsa bu iyi bişi oluyo genelde sende durumlar nedir

ben kayınvalidemle çok iyi anlaşıyorum... beni eşimden daha çok tuttar 3 tane görümcem var biri şehirdışında diğer 2 si burada ve onlarla da çok iyi anlaşıyorum hatta küçük görümcem ile kardeş gibiyiz :)

[ı]kızlar ben geldııımm bı sorunum yokmuş cok sukur devam edebılırmısım [/ı]

Süper güzel bir haber canım... inşallah önümüzdeki ay bebişin tekrar gelecek şekercim.

biber dolmasının yanında eşim cacık sever benim. çorba-biber dolma-cacık ve belki salata. yeter boşver yorma kendini :)

maşallah sana kvrck... yaptın hemen yemeğini...
yoğurtlu bişiler güzel gider... naçizane fikrim =)))
birde çorba... tamam işteee.. süper menüü ))

bebiskom nbr cnım
hiç bi gelişme yok tatlım herkes gününü bekliyor
günü gelen arkadaşlardan ses gelmedi canım

bebiskom nbr cnım
hiç bi gelişme yok tatlım herkes gününü bekliyor
günü gelen arkadaşlardan ses gelmedi canım

Iyidir canim..Senden naber?
Cumaya son sinavim var ona hazirlaniyorum. Ondan sonra allaha sükür bitecek stresim.
Tabi bebek stresi var bide kaydirigubbakcemile3

medyatikliğini bilmiyorum ama 3 defa gittim deniz kenarında güzel bir yer..gerci karadenizin her yeri çok hoş bence..yeşil ve mavi kucak kucaga

sagolun kızlar cacık yapıyım o zaman güzel fikir opuyorumnanaktan
kayınvalidelerden bahsetmişsiniz
benim kayınvalidem mükemmel bir insanmış hayatı boyunca tek allahın kulunu bile kırmamış iyiler fazla yaşamazmış ya o da öyle işte 6 sene önce kanserden ölmüş hemde en kötüsü çok acı çekerek ölmüş rabbim mekanını cennet eylesin tanışmayı hakkaten çok isterdim
bi tane görümcem var sormayın gitsin nasıl abisiyle aramızı bozsam diye düşünüyo neyse rabbim ıslah etsin

lapaci bende kayınvalidemle çok iyi anlaşırım...şimdiye kadar tek kötü sözünü bile duymadım çok iyi biri allah herkese benimki gibi bir kayınvalide nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…