- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
canıııııımmmm sayfa açık ama ben face de oyun oynuyorum :) kihkihkih kaydirigubbakcemile3
lapaci bende kayınvalidemle çok iyi anlaşırım...şimdiye kadar tek kötü sözünü bile duymadım çok iyi biri allah herkese benimki gibi bir kayınvalide nasip etsin
insanın içi huzurla doluyor orda ..birde görümcemlerin bir evi var bütün giresun ayaklarının altın da nefis bir manzarası var yanii...
ugurlu test günü ne ki
bak böyle
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
eskiden kadınlar ne kadar kolay :CüvCüv: hamile kalabiliyormuş..hani derlerya ceketimi attım hamile kaldı o misal....
hemde nasıl.. kendimi menepoza girmiş gibi hissediyorum... :çok üzgünüm:
bir doktora gittiysen oda ultrasonla baktıysa ikincsine neden gidiyorsunki? onunda yapacağı adet söktürücü vermek olacak.. kist falan olsa zaten görürdü söylerdi doktor..demekki yok..
adet söktürücüleri en az 5 gün kullanmak gerek.. bırakınca birkaç gün içinde adet oluyorsun... ben 7 gün kullandım bakalım inşallah yakında gelecek adetim.. gelsin bitsin bende çalışmaya başlayayım artık yaaa :jeyyar:
hadı kızlar sıze ıyı muhabbetler
mutfaga gecme vaktı geldı yemegımı yapayım damlarım yıne yerimseniben
şimdi kadınların tüm hormonal sistemleri bozuldu.. stres, hormonlu gıdalar, kirlilik.. herşey etkiliyor.. yaşam kalitemiz yok denecek kadar az... sonuç : hamile kalamama.. her köşe başında tüp bebek merkezleri.. hastalıklı kanserli insanlar.. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?