Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

samsak cım zaten cok erken yaptın testı uzulme canım ben bu arada hastalandım berbat bı gun benım ıcın yarına toparlanıım ınsallah

samsakcım üzülme şekerim... bende zaten pazartesi görürüm muhtemelen tek çizgiyi... yine devam ederiz hep birlikte.

tebrikler ,hemen çıkmışsın sanırım

gene kafam düşe düşe çalışıyorum. uyumamak için zorluyorum kendimi..

sen nasılsın
bende çalışıyorum tatlım offff bugün dr gittim yumurtalarım iyi ama rahim duvarı istenen kalınlığa ulaşmamış ama yinede şansımızı deneyelim dedi dr çatlatma iğnesi olacağım işten sonra eğer bu seferde olmazda tüp bebek tedavisinde uygulanan iğnelere başlıcakmışız bakalım hayırlısı anlıcan bu aralar kocişle işimiz var :kedi:

ınsallah hadı canımbenım
haftaya mı senınkıde?
offf gelsın bebıslerde mıde bulantılarımızı konussak artık
ahhh aminnn

ben görmek istiyorum demişdim sanırım :) ve nihayettttttt gördüm hihoyyyt ve artık bir hamişim:teytey:dilegim bu topikde herkesin bu duyguyu yaşaması ..

heyyyy :lepi: tebrikler

canım inş. Bebişin göbüşündedir tatlım
:CüvCüv: ahh o gunler gelecekmi ayselcim gunler gecmıyor sankı

selam kızlar dün akşam test yapıcam demiştim yaptım. gördüm göreceğimi tekçizgi. zaten benimki aptallık. daha kahvaltı yapmadım sayfa açık sonra gelirim yanınıza
yawri daha çokk erken ama

sebinden haber varmı , çok merak ettim ..

hayır canım henüz haber yok... bende merak ettim... valla evini bilsem çıkıp gidicem ama bilmiyorum...

bende çok endişeli ve sabırsızım yaaa... eyvahedigeldismile Umarım bebişim gelmiştir ve pazartesi silik bile olsa çift çizgiyi görürüm... eğer silik çizgi görürsem en azından perşembeye kadar daha bi umutla beklerim. yada pazartesi hemen kan veririm... perşembe tekrar veririm dğerlere bakarım...

içini ferah tut. tüp bebek denilince ben aslında seviniyorum. ne güzel 2 tane birden olacak diye .. 1-2 ay daha olmasa bizde deneyecektik çünkü

çok istiyoruz bizde çift çizgiyi seninle görmeyi. inşallah.. :Saruboceq:

evet ya sebin yok kac gundur degıl mı
bu aada sen kk kardesılıgnde varmısın facebookda

yokum tatlım gircem inşallah...

samsak cım zaten cok erken yaptın testı uzulme canım ben bu arada hastalandım berbat bı gun benım ıcın yarına toparlanıım ınsallah

canım bende hastalandım görünce gerçekten kötü oluyor insan birde belki üstüne görüyorum diye hevesleniyorum o derece yani ne alaka olmuşsun işte ama unut ediyor insan işte ya çok kötü bende bu ay çörek otu bal tarçına başladım adetin ikinci günü başlanıp sabah akşam aç karnına bu karışımdan içip bayağı hamile kalanlar var.bakalım ne çıkcak sende sıkma canını artık bir daha ki ayı bekleyeceğiz napalım.

bana yaramadı o karışım... bende kullandım... yumurtalarım o ay 12 ve 13 cm de kaldılar. hemde özel bal almıştım onun için. çörekotunu pudra şekeri makinesinde çekmiştim.ama olmadı.yaramadı. bide adetimi olamadım o ay. ilaç içmek zorunda kaldım.

albüm ekledim. heralde basarmısımdır baksanıza kızlar

sizden de tez vakitte resimler gelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…