merhaba tatlım nasılsıngülcüm , TOMTOMM selam
ben görmek istiyorum demişdim sanırım :) ve nihayettttttt gördüm hihoyyyt ve artık bir hamişim:teytey:dilegim bu topikde herkesin bu duyguyu yaşaması ..
merhaba tatlım nasılsın
bende çalışıyorum tatlım offff bugün dr gittim yumurtalarım iyi ama rahim duvarı istenen kalınlığa ulaşmamış ama yinede şansımızı deneyelim dedi dr çatlatma iğnesi olacağım işten sonra eğer bu seferde olmazda tüp bebek tedavisinde uygulanan iğnelere başlıcakmışız bakalım hayırlısı anlıcan bu aralar kocişle işimiz var :kedi:tebrikler ,hemen çıkmışsın sanırım
gene kafam düşe düşe çalışıyorum. uyumamak için zorluyorum kendimi..
sen nasılsın
ahhh aminnnınsallah hadı canımbenım
haftaya mı senınkıde?
offf gelsın bebıslerde mıde bulantılarımızı konussak artık
ben görmek istiyorum demişdim sanırım :) ve nihayettttttt gördüm hihoyyyt ve artık bir hamişim:teytey:dilegim bu topikde herkesin bu duyguyu yaşaması ..
:CüvCüv: ahh o gunler gelecekmi ayselcim gunler gecmıyor sankıcanım inş. Bebişin göbüşündedir tatlım
yawri daha çokk erken amaselam kızlar dün akşam test yapıcam demiştim yaptım. gördüm göreceğimi tekçizgi. zaten benimki aptallık. daha kahvaltı yapmadım sayfa açık sonra gelirim yanınıza
sebinden haber varmı , çok merak ettim ..
samsakcım üzülme şekerim... bende zaten pazartesi görürüm muhtemelen tek çizgiyi... yine devam ederiz hep birlikte.
sebinden haber varmı , çok merak ettim ..
bende çalışıyorum tatlım offff bugün dr gittim yumurtalarım iyi ama rahim duvarı istenen kalınlığa ulaşmamış ama yinede şansımızı deneyelim dedi dr çatlatma iğnesi olacağım işten sonra eğer bu seferde olmazda tüp bebek tedavisinde uygulanan iğnelere başlıcakmışız bakalım hayırlısı anlıcan bu aralar kocişle işimiz var :kedi:
çok istiyoruz bizde çift çizgiyi seninle görmeyi. inşallah.. :Saruboceq:hayır canım henüz haber yok... bende merak ettim... valla evini bilsem çıkıp gidicem ama bilmiyorum...
bende çok endişeli ve sabırsızım yaaa... eyvahedigeldismile Umarım bebişim gelmiştir ve pazartesi silik bile olsa çift çizgiyi görürüm... eğer silik çizgi görürsem en azından perşembeye kadar daha bi umutla beklerim. yada pazartesi hemen kan veririm... perşembe tekrar veririm dğerlere bakarım...
evet ya sebin yok kac gundur degıl mı
bu aada sen kk kardesılıgnde varmısın facebookda
samsak cım zaten cok erken yaptın testı uzulme canım ben bu arada hastalandım berbat bı gun benım ıcın yarına toparlanıım ınsallah
canım bende hastalandım görünce gerçekten kötü oluyor insan birde belki üstüne görüyorum diye hevesleniyorum o derece yani ne alaka olmuşsun işte ama unut ediyor insan işte ya çok kötü bende bu ay çörek otu bal tarçına başladım adetin ikinci günü başlanıp sabah akşam aç karnına bu karışımdan içip bayağı hamile kalanlar var.bakalım ne çıkcak sende sıkma canını artık bir daha ki ayı bekleyeceğiz napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?