hayır canım henüz haber yok... bende merak ettim... valla evini bilsem çıkıp gidicem ama bilmiyorum...
bende çok endişeli ve sabırsızım yaaa... eyvahedigeldismile Umarım bebişim gelmiştir ve pazartesi silik bile olsa çift çizgiyi görürüm... eğer silik çizgi görürsem en azından perşembeye kadar daha bi umutla beklerim. yada pazartesi hemen kan veririm... perşembe tekrar veririm dğerlere bakarım...
bana yaramadı o karışım... bende kullandım... yumurtalarım o ay 12 ve 13 cm de kaldılar. hemde özel bal almıştım onun için. çörekotunu pudra şekeri makinesinde çekmiştim.ama olmadı.yaramadı. bide adetimi olamadım o ay. ilaç içmek zorunda kaldım.
albüm ekledim. heralde basarmısımdır baksanıza kızlar
sizden de tez vakitte resimler gelir inşallah..
ben bulamadım eklentiyi olmadı galiba yada ben bakamadım
prayforu ve gaye cim sabah kızlara söyledim ama siz yoktunuz.
kızlar 1 haftanın ardından kan testi yaptırdım bugün. 3098 çıktıı opuyorumnanaktan
minişim büyüyor ne güzel annesi.. iyi bak yegenimize.. sağlıkla kucağına al inşallah..
kızlar 1 haftanın ardından kan testi yaptırdım bugün. 3098 çıktıı opuyorumnanaktan
saol kuşum...
yatıyorum işte halen...
karpuz misali yata yata büyütcem minnnişimi inşallah kaydirigubbakcemile3
o resimler 12+ 2 iken .. 14 değil bafo teyzesi..
kızlar avatarımı değiştirdim belki uğur getirir diye boshayallersmile
kızlar avatarımı değiştirdim belki uğur getirir diye boshayallersmile
kızlar meraba bende demin test yaptım. ikinci çizgi silik çıktı.umarım bende ocak ayında çift çizgi görenlerden olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?