Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

arkadaslar ıstanbul avrupa yakasında ucuza kısa zamanda (2-3 saatte sonuc alabılmek ıstıyorum)nerede kan testı yaptırabılırım?

yok bısyım mugmugcuum bende hamıle olmak ıstıyoruuuuuuummmmm hemde cokkk ama umudumda yokk yoruldum artık doktora gıtmekte ıstemıyoruuumm ama 1 yıldan fazla oldu korunmayalıııı ama olmuyooo gectıgımız hazıran ayı kımyasal gebelık gecırdımm hayırlısı bugun ben karamsar gunumdeyım yaaaaaa

arkadaslar ıstanbul avrupa yakasında ucuza kısa zamanda (2-3 saatte sonuc alabılmek ıstıyorum)nerede kan testı yaptırabılırım?

ben kızılay tıp merkezinde yaptırmıştım sabah 11 de verim kanı 3 de aldım sonucu yani 4 saat sonra kısa sürede veren var mı bilmiyorum

canım prolaktini düşürmek için dostinex tb kullanıyorum içinde 8 tane var ve pazartesi perşembe yarım yarım içiyorum. hapın tedavisi 2 ay sürüyor ama doktorum adet olunca testini yenile sonuca göre bakıp ilacı ona göre devam ettireceğiz dedi. benim değerim çok yüksek değildi (28) bugün testi yeniledim bakalım hafta içi durum belli olacak. :ecrin_bebek:

ay bende kırmızıları gordun znnettım
4-5 gun erken gelıyor dedın ya

yapma boyle
sonucta bır cocugun var zaten
kıymetını bıl
o sonucta senın cogu zamanını alıyor degılmı
daha rahat olmalısın
bızden daha cok
kendını sıkma
pozıtıf ++++ her zaman lutfennnnnnnnnnn

rahat ol canım biraz.... hakkında hayırlısını dile... bak ne örnekler var dünyada şimdi bhsetmeyeyim...zaman zaman böle karamsarlık hepimiz yaşıyoruz... ben hep diyorum ki meleğimin geleceği gün zaten yazılmış... ne zaman nasipse bana o zamna gelecek... senin içinde öle annesi sabret olur mu üzülme...:teselli:

4 saat cok uzun bı sure bence hem kızılaydah pahalı oluyoooo bence eger bılge hastahanesı yakınsa oraya gıt orası dah uygun oluyo zaten mugmugcum hem 1 saatte verıyolar

zaten persembeyı beklerseen evde kendınde yapabılırsın hemm ıdrardada cıkar zaten varsaaa hamıslıkk

ya gecen ay cok test ıle ugrastım
pıskolojım bozuldu sanırım
test dahı gormek ıstemıyorum bu ay
cok korkuyorum tek cızgıden
ne bıleyım oyle moral bozuklugu ıste

slm kizlar...Nbr? Ben ilk calisiyorum bugün maalesef Normalde hep evdeyim hafta sonu ama cok is olunca mecbur :) Varmi güzel haberler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…