arkadaslar ıstanbul avrupa yakasında ucuza kısa zamanda (2-3 saatte sonuc alabılmek ıstıyorum)nerede kan testı yaptırabılırım?
siz testleri yaptırdınız mı merak ettim. benim de bebeği ilk düşündüğümde gittiğim doktorum folik asit verip yolladı. içim rahat etmeyince soluğu başka doktorda aldık. doktorum yeni evliler için bir sorun olmasa bile -yaşa göre- bir yıla kadar bekleme süresi olabileceğini söyledi. ama dedi ki mesela sen bir yıl dener, beklersin, olmaz, o zaman geldiğinde yaparız testleri bu sefer de senin bir yıl zaman kaybın olur dedi. ki haklıymış. testlerde prolaktinim yüksek çıktı ve tedavi görüyorum şimdi. baştan önlemleri almak lazım galiba. ayrıca hamile kalmadan önce kan testinin kesinlikle yapılması gerektiğini düşünüyorum. hem bebeğimiz hem de bizim sağlığımız için.
cnm bişi sorcam sana bu prolaktin tedavisi nası yapılıyor hap mı alıyosun ve ne kadar zaman alıcan
yok bısyım mugmugcuum bende hamıle olmak ıstıyoruuuuuuummmmm hemde cokkk ama umudumda yokk yoruldum artık doktora gıtmekte ıstemıyoruuumm ama 1 yıldan fazla oldu korunmayalıııı ama olmuyooo gectıgımız hazıran ayı kımyasal gebelık gecırdımm hayırlısı bugun ben karamsar gunumdeyım yaaaaaa
arkadaslar ıstanbul avrupa yakasında ucuza kısa zamanda (2-3 saatte sonuc alabılmek ıstıyorum)nerede kan testı yaptırabılırım?
yok bısyım mugmugcuum bende hamıle olmak ıstıyoruuuuuuummmmm hemde cokkk ama umudumda yokk yoruldum artık doktora gıtmekte ıstemıyoruuumm ama 1 yıldan fazla oldu korunmayalıııı ama olmuyooo gectıgımız hazıran ayı kımyasal gebelık gecırdımm hayırlısı bugun ben karamsar gunumdeyım yaaaaaa
ben kızılay tıp merkezinde yaptırmıştım sabah 11 de verim kanı 3 de aldım sonucu yani 4 saat sonra kısa sürede veren var mı bilmiyorum
test yapmaya mı karar verdın mugmugcummm
4 saat cok uzun bı sure bence hem kızılaydah pahalı oluyoooo bence eger bılge hastahanesı yakınsa oraya gıt orası dah uygun oluyo zaten mugmugcum hem 1 saatte verıyolar
gazıosmanpasamı?
ne kadara yapıyorlar canım?
zaten persembeyı beklerseen evde kendınde yapabılırsın hemm ıdrardada cıkar zaten varsaaa hamıslıkk
ben yazdım yaaaaaa :mymeka:
okumadınmı kız kaydirigubbakcemile3
bilgede 13 tl ve 1,5 saatte veriolar sonucu...
gazıosmanpasamı?
ne kadara yapıyorlar canım?
bu arada adet oldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?