Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar meraba bende demin test yaptım. ikinci çizgi silik çıktı.umarım bende ocak ayında çift çizgi görenlerden olurum.

Canım hamilesin işte... Allah tamamına erdirsin. Darısını bize de versin.

Mugişcim benimde dün görümcem rüyasını anlattı (onun rüyaları hep çıkar) rüyasında birinin ona yumurta verdiğini görmüş ve dediki daha önce de rüyamda yumurta gördüğümde birinin hamile haberini almıştım dedi.

kızlar acayip gerginim... çok heyecanlıyım... hemen pazartesi salı olsun istiyorum. sonucu görmek istiyorum... saydık saydık topu topu 5 gün kaldı ama bide bana sorun o 5 günü...

kızlar acayip gerginim... çok heyecanlıyım... hemen pazartesi salı olsun istiyorum. sonucu görmek istiyorum... saydık saydık topu topu 5 gün kaldı ama bide bana sorun o 5 günü...

canımcım bende oyle
anormal gergınlık var bendede napıcas bız ya
persembeye kadar nasıl dayanıcasss
ınsallah gorumcenın ruyası tutmustur senın ıcın
ben senden cok umıtlıyım
Allah umıtlerımızı bosa cıkarmaz ınsallah
eyvahedigeldismile

amin canım benim... inşallah ikimiz birlikte hamile haberini veririz... şıkır şıkır oynarız bu perşembe :))

inşallah canım. darısı sana ve isteyen herkeze olsun.

hayırlı olsun crawford
Allah tamamını erdırsın
beklenen gunum 21 aralık demıssın
sonra 3.gunum gecıkelı demıssın
anlamadım ben canımmm

canım benim en son regl olduğum tarih 21 aralık. bu ayda 14 ünde olmam gerekiyordu 3 gün geçti. anladınmı canım. beklenen doğum tarihi 27 eylül 2010 diyor bilgisayar otomatik hesaplıyor ya.

bende bu siteden aldım tarifini yapanların çoğunda olumlu etkıler yaratmışki çoğu hamile kalmış. bi kaseye gözkararı bal 1 tatlı kaşığı tarçın bi tatlı kaşığı dövülmüş çörek otu koyup karıtırıyosun. adetın 2. günü başlayıp 12. güne kadar her sabah aç karnına bır çay kaşığı bıde yatmadan bi çay kaşığı yiyosun. çörek otunu ezemedım ben. çiğnedim artık yerken. yumurtaları geliştiriyomuş.ben bu ay yumurtladığımı hissettim ilk defa.

bende degıstırdım resmımı
sıkıldım tavuktan
şakkıdı
super olmus

kızlar fal baktılar bana bugun kuaforde
1 haftaya kadar yada 1 aya kadar cok sevınecegım bır haber alacakmısım

eyvahedigeldismile

aa ne acaba

bende arkadasımın kocası yumurta tutarken formustum sabahına karısı aradı hamıleyım dıyeee

paipati,sebin ayse nerelerde yahu

ayşe ve papatipapati sanırım dinleniyorlar. Sebin'i çok merak ediyorum... daha doktora gidememişti ve birde hafif kahverengi kanaması olmuştu.Ondan sonra bi daha gelmedi topic'e. Umarım herşey yolundadır

slm kızlar giremedim bugün hiç ne var ne yok var mı gelişmeler

slm kızlar giremedim bugün hiç ne var ne yok var mı gelişmeler

samsak test yapmış tek çizgi , bende tık yok acayip heyecan ve gerginliik var, mervam ve mersel_2509 kırmızıları görmüş crawford nickli yeni bir arkadaşımız 2. çizgiyi görmüş. Tuğbanın değeri yükselmiş hala dinleniyor. mugişcim benim kaderimi paylaşıyor o da beklemede.

ayy şimdi atv haberi izliyorum... bi amcayla teyze 50 yıllık evliler teyze diyalize bağlı... evlenme yıldönümünde amca karısına böbreğini hediye etmiş. ayy çok duygulandım yaaa... nasıl güzel bir sevgi

iki gündür fena gögüslerim kaşınıyordu seviniyodum sebin in de aynı olmuştu diye bugün gögüslerim ve kasıklarım agrımaya başladı aMA DAHA nerdeyse 10 gün var adetime moralim bozuldu
tubiş e çok sevindim valla
seninde yumurta rüyasına opuyorumnanaktan

Slm kızlar bende ocak 18 ı beklıyorum ınŞallah gelmez kırmızılar hepımız ıÇın rabbım hayırlısını versın ve hayırlısıyla meleklerımız kısa zamanda gelsın ınŞ.

sebin naptı acaba kanamadan sonra doktora gidicekti bi haber var mı ondan

SELAM KIZLAR TOPıĞE YENı KATILDIM opuyorumnanaktanBENDE ARTIK HAMıLE KALMAK ıSTıYORUM ÇÖREKOTLU TARÇINLI KARIŞIMIN HAS ÇAM BALI ıLE YAPILMASI GEREKıYORMUŞ.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…