kızlar meraba bende demin test yaptım. ikinci çizgi silik çıktı.umarım bende ocak ayında çift çizgi görenlerden olurum.
kızlar acayip gerginim... çok heyecanlıyım... hemen pazartesi salı olsun istiyorum. sonucu görmek istiyorum... saydık saydık topu topu 5 gün kaldı ama bide bana sorun o 5 günü...
canımcım bende oyle
anormal gergınlık var bendede napıcas bız ya
persembeye kadar nasıl dayanıcasss
ınsallah gorumcenın ruyası tutmustur senın ıcın
ben senden cok umıtlıyım
Allah umıtlerımızı bosa cıkarmaz ınsallah
eyvahedigeldismile
Canım hamilesin işte... Allah tamamına erdirsin. Darısını bize de versin.
Mugişcim benimde dün görümcem rüyasını anlattı (onun rüyaları hep çıkar) rüyasında birinin ona yumurta verdiğini görmüş ve dediki daha önce de rüyamda yumurta gördüğümde birinin hamile haberini almıştım dedi.
hayırlı olsun crawford
Allah tamamını erdırsın
beklenen gunum 21 aralık demıssın
sonra 3.gunum gecıkelı demıssın
anlamadım ben canımmm
cnm belli olmaz ki piskolojik bile etkiliyoruz kendimizi bakalım sabret biraz daha inşallah hamilesindir.bu arada şu bal çörek otu tarçın kürü ne için nasıl yapılıyo nerden bulabilirim yada bana yazarmısın kısaca
super olmusbende degıstırdım resmımı
sıkıldım tavuktan
şakkıdı
kızlar fal baktılar bana bugun kuaforde
1 haftaya kadar yada 1 aya kadar cok sevınecegım bır haber alacakmısım
eyvahedigeldismile
bende arkadasımın kocası yumurta tutarken formustum sabahına karısı aradı hamıleyım dıyeeeCanım hamilesin işte... Allah tamamına erdirsin. Darısını bize de versin.
Mugişcim benimde dün görümcem rüyasını anlattı (onun rüyaları hep çıkar) rüyasında birinin ona yumurta verdiğini görmüş ve dediki daha önce de rüyamda yumurta gördüğümde birinin hamile haberini almıştım dedi.
bende arkadasımın kocası yumurta tutarken formustum sabahına karısı aradı hamıleyım dıyeee
paipati,sebin ayse nerelerde yahu
slm kızlar giremedim bugün hiç ne var ne yok var mı gelişmeler
ayy şimdi atv haberi izliyorum... bi amcayla teyze 50 yıllık evliler teyze diyalize bağlı... evlenme yıldönümünde amca karısına böbreğini hediye etmiş. ayy çok duygulandım yaaa... nasıl güzel bir sevgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?