Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende bu ay yok zaten... ama gelecek aya kür felanda yapacağım... ada çayımı aldım soğanlarım aldım derecemi aldım.... tek endişem ilk defa bu kadar bu konu ile ilgili muhabbet ettim ya acaba etkilenip te acaba adetim gecikecek mi diye:) bazen cidden deliriyorum galiba... problemim yokken problem yaratacağım tövbe tövbeee

, bitte, edut, EKAKAL+, kvrck+, lapaci+, lorkee+, mugmug1+, samsak+, zeytin1007

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

canım süper hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

günaydıın canım az su içtiğin için olabilir bol su içmeye çalış benceopuyorumnanaktan
canım ben hiç su içmezdim ta ki evlenene kadar şimdi sagolsun eşim her saniye başımda su iç diye hiç içmedigim kadar su içiyorum artık kaydirigubbakcemile3

canım benim eşim ürolog ya geçen ay aynı şey bendede oldu o ilaçlardan verdi bana tamda yumoş günümdeydim bişi olmaz saçmalama ne alakası var yumoşla idrarın dedi

hayırlısı olsun bi tanem nasıl olsa gelcek o nazlı bebişler

günaydın kızlar samsak ve gaye yi merak ettım
samsakcım hala daha erken bence....
gayeden ses var mı
ben fazla kalamayacağım

öpüyorum yine görüşürüz

akşamda hoşçakal demeden kapanmıs pc. iki dakka mutfaga gıtmıstım

hadı hayırlsı bakalım eda...guzel yumosların olmsutur ınsallah

günaydın bitte inşallah dityelim
lorkem sistit ne tatlım ben hiç bilmiyorum

ıdrar yollarıo enfeksıonu yanma ve ıdararı sıkısık gıbıyım ama azıcık gelıo hep

, bitte, edut, EKAKAL+, kvrck+, lapaci+, lorkee+, mugmug1+, samsak+, zeytin1007 günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

gunaydın canım dınlenebıldınmı

saol ya demekkı hepmızı aynı tedırgınlıklerı yasıyoruz ...ya bu ay ıncır kuru uyguluyorum bıde umıdım var yanı bı sıstıt yuzunden heba olmasın cabalarımız aklinialirimsmile

bıde bnede senın gıbıyım hıc su ıcmezdım sımdıde aynen esım aksma gelınce soruyo kac lt ıctın bugun dıe
deftere çızık atıom ıstıgım sıse bası kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın hepinize... Umarım güzel bir hafta olur... Sabah testi yaptım ve çok moralim bozuk... Negetif çıktı... bariz tek çizgi... Canım çok ama çok sıkkın. eşime söyleyemedim test yaptığımı... Yarın progestan bitiyor engeç Cuma gününe regl olurum zaten o zaman anlar.
Bugün pek sizlerle olamayabilirim akşama annem gelecek.Belki hamileyimdir diye yapmadığım ağır temizlik işlerini bugün yapmayı düşünüyorum.

bence sen yineden yapma ağır temizliğini... adet ol hele...

ya milletin 3-4 gun sonra ancak ıkıncı cızgı cıkıyor hemen moralını bozup koltuk dolap kaldırmaya çalışma bilmiyorumkismile

canım sen demedin mi arkadaşlar daha erken test yapma dediler falan diye

ya gaye sacmalama sakın temızlık falan yapma sonra uzme kendını...
dur bakalım daha erken ...
bıraz daha ertele temızlıgını bıseycık olmaz

bence sen yineden yapma ağır temizliğini... adet ol hele...

ya milletin 3-4 gun sonra ancak ıkıncı cızgı cıkıyor hemen moralını bozup koltuk dolap kaldırmaya çalışma bilmiyorumkismile

Yaa kızlar çok iyisiniz ama bende belirti falan da yok yani adet olacak gibiyim... Hayırlısı olsun tabii ki... Herşey Rabbimden. Ama ben ümidimi kestim bu aydan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…