allahım yazıya bak ya türkçe yoksunu gibi yazmışım.
ama siz anlamışsınızdır kızlar
canım süper hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktangünaydın kızlar ya ben kaç gündür sizi göremedim gibi hissediyorum bütün haftasonu hastaydım temizlik yaptım doktora gittim ve geri kalan zamanlarda yattım akşamları girdim ama kimse yoktu ama geçmişi okuyorum hiç bişe kaçırmadım yani bende doktora gittim kitle dahada küçüldü bu arada doktor kötü bişeye benzemiyor dedi bugün ultrason çektiecem hayırlısı yarında yumoşlara bakcaz bakalım
canım ben hiç su içmezdim ta ki evlenene kadar şimdi sagolsun eşim her saniye başımda su iç diye hiç içmedigim kadar su içiyorum artık kaydirigubbakcemile3günaydıın canım az su içtiğin için olabilir bol su içmeye çalış benceopuyorumnanaktan
canım benim eşim ürolog ya geçen ay aynı şey bendede oldu o ilaçlardan verdi bana tamda yumoş günümdeydim bişi olmaz saçmalama ne alakası var yumoşla idrarın dedigunaydın herkese bitte, gulus27, kvrck, lapaci+, mugmug1, samsak
ya bende sistit oldum sizde dollenmeye engel mı biliyormusunuz cunku 3 gune kdr falan yumurtlayacagım ınsallah ne yapsam kı cıpro dıe ufak bı hap ıyı gelıo ıcsemmı hemen
bu arada gaye test yapıp gelecektı cıglık atmaya nerde kaldı
hayırlısı olsun bi tanem nasıl olsa gelcek o nazlı bebişlerkızlar bugün gayeyle ben test yapacaktık benimki hüsran negatifim yine arkadaşlar.
zaten rüyamda da adet olduğumu gördüm 3 güne kalmaz adet olurum.
bi de adet öncesi bulantım başladı. artık umudum kalmadı
, bitte, edut, EKAKAL+, kvrck+, lapaci+, lorkee+, mugmug1+, samsak+, zeytin1007
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
hadı hayırlsı bakalım eda...guzel yumosların olmsutur ınsallahgünaydın kızlar ya ben kaç gündür sizi göremedim gibi hissediyorum bütün haftasonu hastaydım temizlik yaptım doktora gittim ve geri kalan zamanlarda yattım akşamları girdim ama kimse yoktu ama geçmişi okuyorum hiç bişe kaçırmadım yani bende doktora gittim kitle dahada küçüldü bu arada doktor kötü bişeye benzemiyor dedi bugün ultrason çektiecem hayırlısı yarında yumoşlara bakcaz bakalım
günaydın bitte inşallah dityelim
lorkem sistit ne tatlım ben hiç bilmiyorum
, bitte, edut, EKAKAL+, kvrck+, lapaci+, lorkee+, mugmug1+, samsak+, zeytin1007 günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
canım ben hiç su içmezdim ta ki evlenene kadar şimdi sagolsun eşim her saniye başımda su iç diye hiç içmedigim kadar su içiyorum artık kaydirigubbakcemile3
canım benim eşim ürolog ya geçen ay aynı şey bendede oldu o ilaçlardan verdi bana tamda yumoş günümdeydim bişi olmaz saçmalama ne alakası var yumoşla idrarın dedi
kızlar günaydın hepinize... Umarım güzel bir hafta olur... Sabah testi yaptım ve çok moralim bozuk... Negetif çıktı... bariz tek çizgi... Canım çok ama çok sıkkın. eşime söyleyemedim test yaptığımı... Yarın progestan bitiyor engeç Cuma gününe regl olurum zaten o zaman anlar.
Bugün pek sizlerle olamayabilirim akşama annem gelecek.Belki hamileyimdir diye yapmadığım ağır temizlik işlerini bugün yapmayı düşünüyorum.
kızlar günaydın hepinize... Umarım güzel bir hafta olur... Sabah testi yaptım ve çok moralim bozuk... Negetif çıktı... bariz tek çizgi... Canım çok ama çok sıkkın. eşime söyleyemedim test yaptığımı... Yarın progestan bitiyor engeç Cuma gününe regl olurum zaten o zaman anlar.
Bugün pek sizlerle olamayabilirim akşama annem gelecek.Belki hamileyimdir diye yapmadığım ağır temizlik işlerini bugün yapmayı düşünüyorum.
bence sen yineden yapma ağır temizliğini... adet ol hele...
ya milletin 3-4 gun sonra ancak ıkıncı cızgı cıkıyor hemen moralını bozup koltuk dolap kaldırmaya çalışma bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?