Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn pc başında uyuyomusunuz yoksa boshayallersmile

ben okuyamayacağım vallahi... hafta sonu sadece yedik içtik yatttık... şimdide midem ağrıyor offff

ya kızlar sabah wc yw gittim başta normaldi idrarım ama sonra birden koyu oldu koyu sarı hatta turuncuya yakın degişiverdi çiş yaparken yarıdan sonra nasıl korktum enfeksiyon mu kaptım ben şimdi

gunaydın kızlarrr
kıvırcık hayırdır
agrı yanma koku var ıse ıltıhap olabılır
usutme bu aralar dıkkat et canm

mugmug yeni avatarın çok güsel olmuuşş yerimseniben
kvrck bazen yogunluğu değişebiliyor... ben bir kez idrar yolu enfeksiyonu oldum.. o feci bişiydi.. ondan sonra idrarıma hep dikkat ederim... ara sıra rengi kokusu ve yoğunluğu değişiyor.. yediklerimizle yada idrarı ne kadar tuttuğumuzlada alakalı
gebelk durumundada değişiyo diyorlar ama onu bilmiyorum artık nasıl bir değişiklik oluyo CADIARZU

merciii
ugur getırsın dıye bakalim :kedi:

gunaydın kızlarrr
kıvırcık hayırdır
agrı yanma koku var ıse ıltıhap olabılır
usutme bu aralar dıkkat et canm
yok canım iyiyim bi agrım ya da bi koku yok hatta sürekli olan kötü kokulu akıntımda yok bu ay tertemizim ama idrarımın birden degişmesi şaşırttı beni

ya nerde test haberleri
halay cekecektıkkk

valla bende sabah sabah girdim ama kimseden haber yok

kızlar bugün gayeyle ben test yapacaktık benimki hüsran negatifim yine arkadaşlar.
zaten rüyamda da adet olduğumu gördüm 3 güne kalmaz adet olurum.
bi de adet öncesi bulantım başladı. artık umudum kalmadı

gunaydın herkese bitte, gulus27, kvrck, lapaci+, mugmug1, samsak

ya bende sistit oldum sizde dollenmeye engel mı biliyormusunuz cunku 3 gune kdr falan yumurtlayacagım ınsallah ne yapsam kı cıpro dıe ufak bı hap ıyı gelıo ıcsemmı hemen

bu arada gaye test yapıp gelecektı cıglık atmaya nerde kaldı

canım zaten erken yaptın dur bakalım daha hemen adet olcam falan dıe dusunme ...
guzel haberler gelecek ınsallah dıye dusun :Saruboceq:

ya kızlar sabah wc yw gittim başta normaldi idrarım ama sonra birden koyu oldu koyu sarı hatta turuncuya yakın degişiverdi çiş yaparken yarıdan sonra nasıl korktum enfeksiyon mu kaptım ben şimdi

günaydıın canım az su içtiğin için olabilir bol su içmeye çalış benceopuyorumnanaktan

günaydın kızlar ya ben kaç gündür sizi göremedim gibi hissediyorum bütün haftasonu hastaydım temizlik yaptım doktora gittim ve geri kalan zamanlarda yattım akşamları girdim ama kimse yoktu ama geçmişi okuyorum hiç bişe kaçırmadım yani bende doktora gittim kitle dahada küçüldü bu arada doktor kötü bişeye benzemiyor dedi bugün ultrason çektiecem hayırlısı yarında yumoşlara bakcaz bakalım

kızlarrrr.... nasılsınız. benimde kasık ağrım var neredeyse 1 hafta oldu... pko dan olurmu başınıza hiö geldimi acaba

günaydıııııııınnnn opuyorumnanaktan

lorkem mugim ööle düşünmek istiyorum ama artık adetim iyice belirti. hamile olduğumu österen 1 tane bile işaret yok
zaten bu ay da olmaz sa kendimi beklemeye alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…