mugmug yeni avatarın çok güsel olmuuşş yerimseniben
kvrck bazen yogunluğu değişebiliyor... ben bir kez idrar yolu enfeksiyonu oldum.. o feci bişiydi.. ondan sonra idrarıma hep dikkat ederim... ara sıra rengi kokusu ve yoğunluğu değişiyor.. yediklerimizle yada idrarı ne kadar tuttuğumuzlada alakalı
gebelk durumundada değişiyo diyorlar ama onu bilmiyorum artık nasıl bir değişiklik oluyo CADIARZU
yok canım iyiyim bi agrım ya da bi koku yok hatta sürekli olan kötü kokulu akıntımda yok bu ay tertemizim ama idrarımın birden degişmesi şaşırttı benigunaydın kızlarrr
kıvırcık hayırdır
agrı yanma koku var ıse ıltıhap olabılır
usutme bu aralar dıkkat et canm
ya nerde test haberleri
halay cekecektıkkk
kızlar bugün gayeyle ben test yapacaktık benimki hüsran negatifim yine arkadaşlar.
zaten rüyamda da adet olduğumu gördüm 3 güne kalmaz adet olurum.
bi de adet öncesi bulantım başladı. artık umudum kalmadı
kızlar bugün gayeyle ben test yapacaktık benimki hüsran negatifim yine arkadaşlar.
zaten rüyamda da adet olduğumu gördüm 3 güne kalmaz adet olurum.
bi de adet öncesi bulantım başladı. artık umudum kalmadı
ya kızlar sabah wc yw gittim başta normaldi idrarım ama sonra birden koyu oldu koyu sarı hatta turuncuya yakın degişiverdi çiş yaparken yarıdan sonra nasıl korktum enfeksiyon mu kaptım ben şimdi
gunaydın herkese bitte, gulus27, kvrck, lapaci+, mugmug1, samsak
ya bende sistit oldum sizde dollenmeye engel mı biliyormusunuz cunku 3 gune kdr falan yumurtlayacagım ınsallah ne yapsam kı cıpro dıe ufak bı hap ıyı gelıo ıcsemmı hemen
bu arada gaye test yapıp gelecektı cıglık atmaya nerde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?