profil resmimi ?Kizlar nasil resim ekleyebiliyorum.?
ben yatıyorum artık. iyi geceler hepinize. yarın sabaha görüşme üzere inşallah ,
hoşçakalın. güzel rüyalar
iyi geceleeer canımopuyorumnanaktanben yatıyorum artık. iyi geceler hepinize. yarın sabaha görüşme üzere inşallah ,
hoşçakalın. güzel rüyalar
canım sayfanın üst tarafında kullanıcı paneline giriyosun sol tarafta avatar resimleri bölümünden resim ekleyebilirsin yada kendi resmini bilgisayarından yükleyebilirsin yanlız boyutlarını küçültüp kaydedip öyle yapmalısın yoksa kabul etmiyoropuyorumnanaktanevet cnm
canım sayfanın üst tarafında kullanıcı paneline giriyosun sol tarafta avatar resimleri bölümünden resim ekleyebilirsin yada kendi resmini bilgisayarından yükleyebilirsin yanlız boyutlarını küçültüp kaydedip öyle yapmalısın yoksa kabul etmiyoropuyorumnanaktan
canım daha önce duymuştum sipral bazen kayabiliyormuş yani sipirale rağmen hamile kalan var bence test yaptır olabilirkizlar bende bir senedir spiral var bir sene hep düzenli 7-8 gün görüyordum adetimi aralik 31de en son adet oldum 3.cü gün direk kesildi sonra 5-6 gün sonra ara ara akintiyla bulanik kan geldi ve bir haftadir bende hamilelik belirtilerine benzer birseyler oluyo ve bazi yerlerde okudum spirallede hamile kaliniyormus acaba bendede öyle birseymi olduda üstüne görme falanmi olduki
bişi değil ne demek:asigim:sagol cnmopuyorumnanaktan
kizlar bende bir senedir spiral var bir sene hep düzenli 7-8 gün görüyordum adetimi aralik 31de en son adet oldum 3.cü gün direk kesildi sonra 5-6 gün sonra ara ara akintiyla bulanik kan geldi ve bir haftadir bende hamilelik belirtilerine benzer birseyler oluyo ve bazi yerlerde okudum spirallede hamile kaliniyormus acaba bendede öyle birseymi olduda üstüne görme falanmi olduki
kızlar ben yatıyorum herkeze iyi gecelermirmirmirmir tatlışlar rüyamızda bebişlerimizi görürüz insallahboshayallersmile
kizlar bende bir senedir spiral var bir sene hep düzenli 7-8 gün görüyordum adetimi aralik 31de en son adet oldum 3.cü gün direk kesildi sonra 5-6 gün sonra ara ara akintiyla bulanik kan geldi ve bir haftadir bende hamilelik belirtilerine benzer birseyler oluyo ve bazi yerlerde okudum spirallede hamile kaliniyormus acaba bendede öyle birseymi olduda üstüne görme falanmi olduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?