Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben yatıyorum artık. iyi geceler hepinize. yarın sabaha görüşme üzere inşallah ,

hoşçakalın. güzel rüyalar

canım sayfanın üst tarafında kullanıcı paneline giriyosun sol tarafta avatar resimleri bölümünden resim ekleyebilirsin yada kendi resmini bilgisayarından yükleyebilirsin yanlız boyutlarını küçültüp kaydedip öyle yapmalısın yoksa kabul etmiyoropuyorumnanaktan

kizlar bende bir senedir spiral var bir sene hep düzenli 7-8 gün görüyordum adetimi aralik 31de en son adet oldum 3.cü gün direk kesildi sonra 5-6 gün sonra ara ara akintiyla bulanik kan geldi ve bir haftadir bende hamilelik belirtilerine benzer birseyler oluyo ve bazi yerlerde okudum spirallede hamile kaliniyormus acaba bendede öyle birseymi olduda üstüne görme falanmi olduki

sagol cnmopuyorumnanaktan

canım daha önce duymuştum sipral bazen kayabiliyormuş yani sipirale rağmen hamile kalan var bence test yaptır olabilir

benim arkadaşım doğum yaptı ve spral taktırdı fakat 7 ay sonra yine hamile kaldı spralle :)) hatta dalga geçtik kızım sana korunma yöntemi bile vız geliyor diye

kızlar ben yatıyorum herkeze iyi gecelermirmirmirmir tatlışlar rüyamızda bebişlerimizi görürüz insallahboshayallersmile

canım şüpheleniyorsan hemen dra git spirallin acil çıkarılması gerekir hamilelik varsa.:1shok:

günaydın uykulu uykulu girdim hani nerde kızlar noldu halaylar test sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…