Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gerçekten herkes sebini merak ediyor. nasıl ulaşabiliriz ki.
akşam ne kadar umutluydum mugişim şimdi ise ne kadar umutsuzum.

sancı ve yanma var bıde zorluom gelsın dıye cunku gelıyo gıbı hıs ama gelen gıden azıcık bısey...
sımdı kabak cekırdegı yıyorum su ıcıyorum bolbol
ogleden sonrada cıkıp ılac alıcam sanırım ...kendı halıne bırakmayayımm...

ayselım
bende yapmak ıstıyorum dıyet ama yemek yemegı cooook sevıyorum kaydirigubbakcemile3
kendımı durduramıyorum ...lahana corbası duydum ama nası oluo bılmıom bende lahana kuru yapacaktım ben selıulıtlerden yana dertlıyım ...
esım de yazık ben dert edıom dıe kızıo o zaman hergun yuruyus yap dedı bu sabah da soracak bana su ıcıon mu yurudun mu dıe gelınce aksamları ...
delikafadulden

neyse kızlar ya benim bugün hiç keyfim yok
sizin de keyfinizi kaçırmak istemm.
umutsuzken hiç çekilmiyorum.
öptüm biraz düzeliyim dönerim aranıza.sebinden haber alırsanız haber edin arkaaşlar

ayselım
bende yapmak ıstıyorum dıyet ama yemek yemegı cooook sevıyorum kaydirigubbakcemile3
kendımı durduramıyorum ...lahana corbası duydum ama nası oluo bılmıom bende lahana kuru yapacaktım ben selıulıtlerden yana dertlıyım ...
esım de yazık ben dert edıom dıe kızıo o zaman hergun yuruyus yap dedı bu sabah da soracak bana su ıcıon mu yurudun mu dıe gelınce aksamları ...
delikafadulden[/QUOTE]

canım sistist için metoprim ismin bir ilaç vardı onu kullandığımda çok fayda ediyor

benim vaktim olsa yürüyüş yapacam da vaktim yok
evde koşu bandı aldım onunla bu hafta yeniden start verecem
diyet çorbasının methini çok duydum hepsi de sebze sonuçta
ama yarın dr a bi gideyim duruma göre başlarım

neyse kızlar ya benim bugün hiç keyfim yok
sizin de keyfinizi kaçırmak istemm.
umutsuzken hiç çekilmiyorum.
öptüm biraz düzeliyim dönerim aranıza.sebinden haber alırsanız haber edin arkaaşlar

yaa gitme şekerim yaaa... anlaşılan hiçbirimizin keyfi yok... yine biz birbirimize yeteriz ve birbirimizi çekeriz.

gaye gittim 5 dk dayanamınm sizi özledim geri geldim.
ya hava da çok kasvetli iyice bunalttı beni

gaye gittim 5 dk dayanamınm sizi özledim geri geldim.
ya hava da çok kasvetli iyice bunalttı beni

aman sorma şekerim yaaa... içim iyice sıkılıyor... Klomen topiğinde kızlara sordum daha erken diyorlar. bir tane de eczacı bir arkadaş var o da erken yapmışsın diyor.2-3 gün daha bekle diyor.

bu adetten sonra doktora gidicem kızlar tüp bebekte kullanılan ilaçlar kist falan yapmış olabilir mi adetim çok düzensizleşti geçen ay sadece 1 gün tam adet oldum diğer günler damla damla.

kızlar bu arada eşim puzzle sparişi vermiş kafamı dağıtayım diye adamın yapmadığı kalmadı.
bi kaç güne kadar gelir ben de artık onunla uğraşırım
Canım çok ii bir fikir bizde 200 parçaya başladık gerçekten kafa dağıtıyo sırf bu düşünceleri aklımızdan çıkaralım die aklın yolu bir bak aynı şeyi düşünmüşüz
aman sorma şekerim yaaa... içim iyice sıkılıyor... Klomen topiğinde kızlara sordum daha erken diyorlar. bir tane de eczacı bir arkadaş var o da erken yapmışsın diyor.2-3 gün daha bekle diyor.

gayecim o kadar sabrettin en sonuna geldin okadar zorki bu son günleri beklemek ama sabret cnm bnm biraz daha sabır değecek inşallah bu sefer

gaye bekle tatlım kız hamilesin bence herkesin içine böyle doğuyo. vardır bunda bi hikmet

valla bu kadar kısı oyle oldugunu dusunurken
erken yapmayalım kızlar su testlerı
bosuna moralımızı bozuyoruz
Gayecık sen hamılesın
persembe yı beklıyorum Şeniz

sanki bizdeki de akıl yahu hamileysek 3 gün içinde bebek bi yere kaçacak değil yaa. üç gün sonra yap testi olumsuz çıkarsa da bi kere üzül. biz her yasptığımızda aynı üzüntüyü zaten yaşıyoruz.
merselim bende bi tane 1500 parça almış önce onu yapıcam sonra 2000 e geçicem.
artık ben de burada puzzle bloğu yapar o raya yazarım:))

aman 2000n parça bizimkide yanlış yazmışım bayağı bi yapıyoruz walla
biz daha öncedende yapmıştık gerçekten kafa dağıtıyo..HAKKIMIZDA HAYIRLISI.
Gayecim yanlış anlama ama sen yine adet olcakmışsın gibi düşün daha fazla üzülmezsin olmazsan hamileysende süpper olur..dualarımız sizinle

bende 1000 parcalık yapmıstım bır kere
cok zevklı oluyor
ANORMAL beyın bosaltıyor
ıyı yapmıssın samsak
Şeniz

yaaa kızlar bişey diicem ben testi yaptım tek çizgi gördükten sonra aldım dolaba koydum sonra atarım diye... şimdi atayım diye gittim. yine 2. çizgi çoook az belirmiş. resmini çekip koyacağım şimdi.. acaba ne zaman belirdi yaaa :uhm:

test ne kadar surede gecersız oluyor
yazıya bır bak ıstersen
resım koy bakalım canım

dayanamadım face de de yazdım bi kan tetsi yaptırsan keşke ya
en azından böle işkence gibi beklemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…