gerçekten herkes sebini merak ediyor. nasıl ulaşabiliriz ki.
akşam ne kadar umutluydum mugişim şimdi ise ne kadar umutsuzum.
lorkeciimm.. geçmiş olsun.. bende sistiteyvahedigeldismile
olmuştum.. ayy çok feci bişiymiş.. günlerce kan yaptım idrarımı =((( sancı ağrı mahfoldum... çok uzun sürdü antibiyotiklerle tamamen temizlenmedi falan.. kaç kutu antibiyotik aldım en sonunda kurtuldum o illetten.. inşallah bir daha olmam...
sanada çok geçmiş olsun.. ama seninki o kadar ileri düzey değil anladığım kadarıyla.. ben değil temizlik yapmak ayağa kalkamamıştım çünkü :çok üzgünüm:
neyse kızlar ya benim bugün hiç keyfim yok
sizin de keyfinizi kaçırmak istemm.
umutsuzken hiç çekilmiyorum.
öptüm biraz düzeliyim dönerim aranıza.sebinden haber alırsanız haber edin arkaaşlar
neyse kızlar ya benim bugün hiç keyfim yok
sizin de keyfinizi kaçırmak istemm.
umutsuzken hiç çekilmiyorum.
öptüm biraz düzeliyim dönerim aranıza.sebinden haber alırsanız haber edin arkaaşlar
yaa gitme şekerim yaaa... anlaşılan hiçbirimizin keyfi yok... yine biz birbirimize yeteriz ve birbirimizi çekeriz.
gaye gittim 5 dk dayanamınm sizi özledim geri geldim.
ya hava da çok kasvetli iyice bunalttı beni
Canım çok ii bir fikir bizde 200 parçaya başladık gerçekten kafa dağıtıyo sırf bu düşünceleri aklımızdan çıkaralım die aklın yolu bir bak aynı şeyi düşünmüşüzkızlar bu arada eşim puzzle sparişi vermiş kafamı dağıtayım diye adamın yapmadığı kalmadı.
bi kaç güne kadar gelir ben de artık onunla uğraşırım
aman sorma şekerim yaaa... içim iyice sıkılıyor... Klomen topiğinde kızlara sordum daha erken diyorlar. bir tane de eczacı bir arkadaş var o da erken yapmışsın diyor.2-3 gün daha bekle diyor.
gaye bekle tatlım kız hamilesin bence herkesin içine böyle doğuyo. vardır bunda bi hikmet
sanki bizdeki de akıl yahu hamileysek 3 gün içinde bebek bi yere kaçacak değil yaa. üç gün sonra yap testi olumsuz çıkarsa da bi kere üzül. biz her yasptığımızda aynı üzüntüyü zaten yaşıyoruz.
merselim bende bi tane 1500 parça almış önce onu yapıcam sonra 2000 e geçicem.
artık ben de burada puzzle bloğu yapar o raya yazarım:))
sanki bizdeki de akıl yahu hamileysek 3 gün içinde bebek bi yere kaçacak değil yaa. üç gün sonra yap testi olumsuz çıkarsa da bi kere üzül. biz her yasptığımızda aynı üzüntüyü zaten yaşıyoruz.
merselim bende bi tane 1500 parça almış önce onu yapıcam sonra 2000 e geçicem.
artık ben de burada puzzle bloğu yapar o raya yazarım:))
yaaa kızlar bişey diicem ben testi yaptım tek çizgi gördükten sonra aldım dolaba koydum sonra atarım diye... şimdi atayım diye gittim. yine 2. çizgi çoook az belirmiş. resmini çekip koyacağım şimdi.. acaba ne zaman belirdi yaaa :uhm:
yaaa kızlar bişey diicem ben testi yaptım tek çizgi gördükten sonra aldım dolaba koydum sonra atarım diye... şimdi atayım diye gittim. yine 2. çizgi çoook az belirmiş. resmini çekip koyacağım şimdi.. acaba ne zaman belirdi yaaa :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?