Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bu adetten sonra doktora gidicem kızlar tüp bebekte kullanılan ilaçlar kist falan yapmış olabilir mi adetim çok düzensizleşti geçen ay sadece 1 gün tam adet oldum diğer günler damla damla.

canım hıc sogan kuru denedınmı benımde reglım cok az gelıyordu ...bu ay guzel bı sekılde geldı belkı faydası olur sana da ...

gaye testın suresıne bı bak bakalım kac dk da gecersız sayılıyomus

bu arada ben salon halımı sıldım geldım ... kakılmıs gıbıyım dımı ama

kızlar ben kırmızıları gördüm umarım sizin hamiş haberlerinizi alırım.:çok üzgünüm:

sıkma canını sakın bak biz bu ay gördük kırmızıları ama yılmicaz sakın sende yılmaz bi daha ki aya çalışmalara devam şunun surasında ortalama 14 gün sonra yumurtlama 1 ay sonra yine heycan.hep olumlu düşün şubatta gelcek bebişler sevgililer günü hediyesi vercekler bize...

inşallah canım.

kızlar biliyorum biraz beklettim ama 2 tane de salonda çektim... test parlıyo fotoda çıkmıyo değişik çekim modlarında denedim ve sanırım iyi resimler elde ettim şimdi yükleme yapıyorum

lorkem hiç denemedim ama bu ay deneyeceğim sanırım. inşallah faydası olur
gaye kız hadi koy resmi çıkıcam birazdan merak ettim

gayecim ikinci çizgi görünüyor. inşallah hamilesindir ama tabi arkadaşların dediği gibi ne zaman oluştuğu önemli. bi kaç gün sonra tekrar edersin tatlım

bi kaç gün sonra gayeyi resmi olarak tebrik edicez arkadaşlar ööle görünüyor. ben çıkıyorum sonra görüşürüz

Gaye sen 5ınde ıĞne olmadınmı benım bıldıĞım ıĞneyle 14.gÜnde adet oluyosun dıye duymuŞtum bende Öyle oldum senın bugÜn 14.gÜnÜn hadı bırgÜn sonradan baŞlasak yarın oluyo ama kullandıĞın ılacın adını unuttum etkısını bılmıyorum yanı dıyom kı bı kan testımı yaptırsan.....

Valla kızlar çizgi ne zaman çıktı bilmiyorum ben 1 dk başında durdum 1. çıkıp ikinci çıkmayınca testi pakete koyup dolaba sakladım çünkü hem eşim hem görümcem evdelerdi.onlar gidince atarım dedim. şimdi kalktım atayım diye kutuyu bükmek için testi çıkardım Aaaa bi baktım ki çizgi var...
Keşke 5-10 dk bekleseydim başında.... Neyse yaa olacağına varır...
Fakat öncekinden daha koyu olduğu benim de dikkatimi çekti. Bugün gitmicem kan testine... Ben yine Uğurlu Perşembe günü teste gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…