Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

pembe50---------------- 16 ocak
bade_34----------------- 20 ocak
melda06----------------- 20 ocak
mervan-------------------- 21 ocak
mugmug1--------------- 21 ocak
ravzanur----------------- 22 ocak
edut----------------------- 22 ocak
bitte----------------------- 22 ocak
samsak------------------ 23 ocak
gyshnky------------------ 24 ocak
bekleyis------------------ 24 ocak

kızlar durumlar nedir. güzel haber ya da belirti falan yok mu ya

bilemedim hakkikaten... içim bunaldıyor... birde ilginç ben daha başlamadım ama meraktan ateş ölçüyorum, vucut sıvcaklığım 35 , 35,5 felan düşük değilmi sizce

aysen_34.. içtim civanperçemi çayı..ama işe yaramadı =(((
edut hayır olsun rüyan... bende son zamanlarda hep film gibi korkulu rüyalar görüyorum.. sıkıntılıyzz belki o rüyalara yansıyor...

lapacı sende 2007 demi evlendin... bende temmuz

bilemedim hakkikaten... içim bunaldıyor... birde ilginç ben daha başlamadım ama meraktan ateş ölçüyorum, vucut sıvcaklığım 35 , 35,5 felan düşük değilmi sizce

ne zaman ölçüyorsun?? sabah gözlerini açtığın an ölçüm yapman gerekir... gün içinde çok değişik sonuçlar okursun... oda soğuksa farklı ölçer mesela..ben nefes verirken bile birden yükseliyordu =))) verdikten sonra düşüyordu =)))

kızlar benim iki gündür tansiyonum çok yükseliyor normalde düşük tansiyonluyumdur öyleki sersemletir beni ama şimdi tansiyonum yükseliyor. canım çok sıkıldı ya bööle olunca
kız hamıle olabılırsın belkı de carpıntı yapıyodur ..du bakalım hayırlı haberlerı beklıyoruz
çok güzel bir çalışma olmuş.. o kadar insanı toparlamak zor birşey olmalı...
alkisalkisalkis
evete bende cok begendım zaten bu turkuyu hep severım...

valla ates hakkında hıc bılgım yok ama normal gıbı geldı bana bılmem kı

nasılsın canım ya şöyle bi okuyayım dedim ballı çörek civanperçemi saoğann hangibirini yapsamkii diye kafam karıştıı -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile5
sen ne için yapacaksın bitte... şikayetin ne yani.. ona göre uygun kür uygulamalısın

Günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız bugün? Bu sabah Ankara çoook kasvetli evin içinde ışık yakıyoruz resmen. gece gibi. Benim de haliyle içim sıkıldı... Ayrıca sabah ilk idrarımla tekrar test yaptım ama bariz tek çizgi. Bu sefer Oncomed isimli bir test kullandım. geçen akşamüzeri yaptığım ve tek çizgi çıkan testte bu markaydı.
Kafam çok karıştı yaa... Ya Laboquick çok hassas bir test fakat Oncomed normal; Yada ben hamile değilim !!!

sabah kalkar kalkmaz kuzum

gaye bence sen beklemelisin tatlım. sadece bekle. ben en az 100 tane test yapmışımdır bi kere bile yanlışlıkla da olsa çift çizgi çıkmadı. belki testte sorun olabilir ama belki de dediğin gibi daha hassastı öğrenmenin tek yolu beklemek. aramıza hoşgeldin. beraber bekliyoruz...

sabah kalkar kalkmaz kuzum

o zaman senin vücut ısın bu...
tansiyonda mesela herkesin farklıdır.. benim 9-6 dır mesela... başkasına göre bu çok düşüktür ama benim normalim bu...
herkesin metabolizması farklı... değerleri farklı.. birkaç sabah üstüste ölçdüğünde yaklaşık aynı değeri okuyorsan senin ısın odur...

kaydirigubbakcemile5
sen ne için yapacaksın bitte... şikayetin ne yani.. ona göre uygun kür uygulamalısın

bebiş olsun diye yapcammmm hangisi bebiş yapıyoo ondan yapayımm heuheu
yumurtlama sorunum yokk benim ama bişeyler yapmak istiyorumm :uhm:

günaydın gaye..istanbulda farklı değil.. çok kasvetli...
canım acele etme biraz daha bekle bakalım.. hayırlısı olsun senin için.. negatifde olsa pozitifde olsa hayırlısıni diliyorum senin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…