Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

edutcumm.. dur bakalım bi takip ettir kendini... belli aralıklarla ölçülsün takip edilsin.. belki geçici bir yükseliştir..
benim eşim 10 yıldır tansiyon ve kolestrol ilacı alıyor.. çok yüskek değerleri.. düşmüyor hiç... düşün 20 li yaşlarda başlamış... yaşa başa bakmıyo bu iş... eşiminki genetik.. annesi babası tüm teyzeleri amcalar halalar hepsinde var hepsi ilaç alıyor.. yediklerine dikkat edersen ve ilaçlarını düzenli alırsan bir problem oluşturmuyor...

kilodan hep bunlar... hakikatten canım inanılmaz sıkıldı... çok üzüldüm kendimden tiksindim resmen

anlamadım ki... bakıcam akşam değerlere... ama yüksekmiş... e malum pko da insülün direnci oluşturuyor

bnm kayınvaldeminde kolesterolü yükselmişti
ceviziçini olduğu gibi bütün halde o beyin gibi oluyorya bir bardak ılık suyun içine atıyodu o arasındaki ceviz kauğunu almadan sabahta içiyosu bi ay devam etti düştü kolesterolü doktor sölemiş onada önce ilaç değil bunu dene die

önce bi bakılsın bakalım şimdiden canını sıkma sakın

slm kızlar sonunda gelebildim.haftasonu bilgisayarlara format atıldı.sonra programlar çalışmadı.onlarla uğraşıp durduk giremedim.evde de bilgisayar kullanmıyorum bütün gün başınsayım diye.cuma günü apar topar dr.a gittim.kendi drum şehir dılındaydı ama onun yerine başka bir dr geldi muayenehanesine o baktı.Allah'a çok şükür kalp atışlarını gördük.koyu kahve renkli çamurumsu lekeler bizi korkutmaz ama takip etmekde fayda var dedi.bir ilaç yazı devam ederse leke hemen beni ara ilaca başlayalım ama devam etmezse 10 gün sonra hastaneye kontrole gel o zaman tekrar konuşuruz dedi.bol bol su iç.fazla ayakta kalma yürüme dedi.iş yerinde ayaklarımı uzatıp oturuyorum tabi yine de çok fazla dinlenemiyorum.eve gidince yemek yiyip hemen uzanıyorumpazar günü tüm gün yattım.benim dualarım hep sizinle.sizin de bana dua ettiğinizi biliyorum.foruma giremeyince büyük eksiklik hissediyorum.sizler ne yaptınız?

kilodan hep bunlar... hakikatten canım inanılmaz sıkıldı... çok üzüldüm kendimden tiksindim resmen

aaaaaaaaaaaaaaa kızcam bak saömalam o ne biçim laf o zaman içimde tümör çıktı die bende intihar edeyim öncelikle bu düşüncleri at bakiiim kafandan devasız bi dert vermesin rabbim sen böle düşün kendimden tiksindimde ne demek Allah'ın gücüne gider walla accık kilon var die öle düşünme 200 kilomusunda kendinden tiksiniyosun

ay çatlattın bizi walla ii bari şükürler olsun walla sni tanımasamda ismini bile bilmesemde sebin diye biri var rabbim sen yardım et die dua ettim sende bize dua et forumda bi değişiklik yok htcyz die bi kullanıcı hamile onun dışındakiler ya adet olmayı yada anne olmayı bekliyorlar ben 16 sında kırmızıları gördüm bi daha ki aya tam gazla ve kürlerle gircez bakalım hayırlısı

ben kendi iradesizliğime kızıyorum... sağol canım yarın ben buna başlıyayım... ceviz suya koyup, diğer kürler kalsın hele bir... bu triglis. te hormonları bozuyor ya bir an önce yürüyüşe başlayıp, kilo vereyim... sağolun kızlar iyiki varsınız

kızlar nq ya basıyorum ama kimseden yine de alıntı yapamıyorum. ne beceriksiz çıktım ya

bakın şimdi aklımda kalamlar

samsak adet olcak mı hamile mi 23 onu bekliyo
gaye adet olcak mı hamilemi onu bekliyo 24 ocak
prayfor u hamile
htcyz hamile
ay kafam durdu ya

Sebincim hosgeldin canim. Iyi cok sükür bisi olmadigina sevindim. Bol bol dinlen sende cnm.

Canım çok merak ettik seni.. Çok şükür iyisin ve bebişte iyi...
bizler aynıyız.uğurlu perşembeyi bekliyoruz.benim durum yılan hikayesine döndü... laboquick marka testten 2 kez yaptım 2. çizgi silik çıktı 2 kere de oncomed diye bir marka test yaptım onda tek çizgi çıktı. bende hiç belirti de kalmadı. göğüsler normal,kasıklar normal yani herşey normal. Artık tek seçenek perşembe günü yaptıracağım kan testi kaldı. zaten bugün progestan da bitiyor. 3-4 gün sonra adetim gelir normalde. eğer gelmezse bebiş var demektiiiirr

Alla razı olsun tez zamanda anne yapsın hepinizi canım benim.1 hamilemiz daha var demek sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

merak ettiğinizi tahmin ettim canım.pazar günü gireyim dedim eşim izin vermedi zaten sürekli bilgisayar kullanıyorusun yeter bu kadar radyasyon deyince bir şey diyemedim.ama aklım hep buradaydı.bilgisayarım normale döner dönmezde soluğu burda aldım.işler yığıldı beni bekliyor.gayecim her işte vardır bir hayır.Dilerim bu ay olmuştur.ama olmamışsa bile sakın canını sıkma.çünkü olunca da her şey bitmiyor sürekli içini kemiren şeyler oluyor o yüzden hayırlı olan zamanda olsun inş.gönlüm isterki bu sefer olsun arkadaşım ama olmazsa da moral bozmak yok e mi?

hosgeldınnn
senı cok merak ettık
herseyın ıyı olmasına cok sevındım
senın cok kulaklarını cınlattık

ohh be sebinin haberini de aldık rahatladık. şükür herşey yolunda

çok şükür canım.haber veremedim diye içim içimi yedi zaten.dualarınız işe yaradı canlarım benim.Allah hepinizden razı olsun tez zamanda annelik duygusunu yaşatsın inş.

ya benide bu listeye benide alırmısınbende aranıza katılmak istiyorum.

öyle tabiiki canım... bu ilk seferdi diyeceğim eğer olmazsa . ama bu sefer bebişim gelmediyse eğer inşallah 2. sefere gelir çünkü daha sonrasında olaylar biraz daha ciddi boyut kazanacak. ondan korkuyorum. dünkü yaptığım testin resimleri 936. sayfada galiba... ama bugün yaptığım farklı markada tek çizgi çıktı boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…