?? Hayırdır mersel
anlamadım ki... bakıcam akşam değerlere... ama yüksekmiş... e malum pko da insülün direnci oluşturuyor
kilodan hep bunlar... hakikatten canım inanılmaz sıkıldı... çok üzüldüm kendimden tiksindim resmen
slm kızlar sonunda gelebildim.haftasonu bilgisayarlara format atıldı.sonra programlar çalışmadı.onlarla uğraşıp durduk giremedim.evde de bilgisayar kullanmıyorum bütün gün başınsayım diye.cuma günü apar topar dr.a gittim.kendi drum şehir dılındaydı ama onun yerine başka bir dr geldi muayenehanesine o baktı.Allah'a çok şükür kalp atışlarını gördük.koyu kahve renkli çamurumsu lekeler bizi korkutmaz ama takip etmekde fayda var dedi.bir ilaç yazı devam ederse leke hemen beni ara ilaca başlayalım ama devam etmezse 10 gün sonra hastaneye kontrole gel o zaman tekrar konuşuruz dedi.bol bol su iç.fazla ayakta kalma yürüme dedi.iş yerinde ayaklarımı uzatıp oturuyorum tabi yine de çok fazla dinlenemiyorum.eve gidince yemek yiyip hemen uzanıyorumpazar günü tüm gün yattım.benim dualarım hep sizinle.sizin de bana dua ettiğinizi biliyorum.foruma giremeyince büyük eksiklik hissediyorum.sizler ne yaptınız?
aaaaaaaaaaaaaaa kızcam bak saömalam o ne biçim laf o zaman içimde tümör çıktı die bende intihar edeyim öncelikle bu düşüncleri at bakiiim kafandan devasız bi dert vermesin rabbim sen böle düşün kendimden tiksindimde ne demek Allah'ın gücüne gider walla accık kilon var die öle düşünme 200 kilomusunda kendinden tiksiniyosun
kızlar nq ya basıyorum ama kimseden yine de alıntı yapamıyorum. ne beceriksiz çıktım ya
bakın şimdi aklımda kalamlar
samsak adet olcak mı hamile mi 23 onu bekliyo
gaye adet olcak mı hamilemi onu bekliyo 24 ocak
prayfor u hamile
htcyz hamile
ay kafam durdu ya
slm kızlar sonunda gelebildim.haftasonu bilgisayarlara format atıldı.sonra programlar çalışmadı.onlarla uğraşıp durduk giremedim.evde de bilgisayar kullanmıyorum bütün gün başınsayım diye.cuma günü apar topar dr.a gittim.kendi drum şehir dılındaydı ama onun yerine başka bir dr geldi muayenehanesine o baktı.Allah'a çok şükür kalp atışlarını gördük.koyu kahve renkli çamurumsu lekeler bizi korkutmaz ama takip etmekde fayda var dedi.bir ilaç yazı devam ederse leke hemen beni ara ilaca başlayalım ama devam etmezse 10 gün sonra hastaneye kontrole gel o zaman tekrar konuşuruz dedi.bol bol su iç.fazla ayakta kalma yürüme dedi.iş yerinde ayaklarımı uzatıp oturuyorum tabi yine de çok fazla dinlenemiyorum.eve gidince yemek yiyip hemen uzanıyorumpazar günü tüm gün yattım.benim dualarım hep sizinle.sizin de bana dua ettiğinizi biliyorum.foruma giremeyince büyük eksiklik hissediyorum.sizler ne yaptınız?
ben niye yazamıyorum yaaohh be sebinin haberini de aldık rahatladık. şükür herşey yolunda
ay çatlattın bizi walla ii bari şükürler olsun walla sni tanımasamda ismini bile bilmesemde sebin diye biri var rabbim sen yardım et die dua ettim sende bize dua et forumda bi değişiklik yok htcyz die bi kullanıcı hamile onun dışındakiler ya adet olmayı yada anne olmayı bekliyorlar ben 16 sında kırmızıları gördüm bi daha ki aya tam gazla ve kürlerle gircez bakalım hayırlısı
Canım çok merak ettik seni.. Çok şükür iyisin ve bebişte iyi...
bizler aynıyız.uğurlu perşembeyi bekliyoruz.benim durum yılan hikayesine döndü... laboquick marka testten 2 kez yaptım 2. çizgi silik çıktı 2 kere de oncomed diye bir marka test yaptım onda tek çizgi çıktı. bende hiç belirti de kalmadı. göğüsler normal,kasıklar normal yani herşey normal. Artık tek seçenek perşembe günü yaptıracağım kan testi kaldı. zaten bugün progestan da bitiyor. 3-4 gün sonra adetim gelir normalde. eğer gelmezse bebiş var demektiiiirr
ohh be sebinin haberini de aldık rahatladık. şükür herşey yolunda
ya benide bu listeye benide alırmısınbende aranıza katılmak istiyorum.pembe50---------------- 16 ocak
bade_34----------------- 20 ocak
melda06----------------- 20 ocak
mervan-------------------- 21 ocak
mugmug1--------------- 21 ocak
ravzanur----------------- 22 ocak
edut----------------------- 22 ocak
bitte----------------------- 22 ocak
samsak------------------ 23 ocak
gyshnky------------------ 24 ocak
bekleyis------------------ 24 ocak
kızlar durumlar nedir. güzel haber ya da belirti falan yok mu ya
merak ettiğinizi tahmin ettim canım.pazar günü gireyim dedim eşim izin vermedi zaten sürekli bilgisayar kullanıyorusun yeter bu kadar radyasyon deyince bir şey diyemedim.ama aklım hep buradaydı.bilgisayarım normale döner dönmezde soluğu burda aldım.işler yığıldı beni bekliyor.gayecim her işte vardır bir hayır.Dilerim bu ay olmuştur.ama olmamışsa bile sakın canını sıkma.çünkü olunca da her şey bitmiyor sürekli içini kemiren şeyler oluyor o yüzden hayırlı olan zamanda olsun inş.gönlüm isterki bu sefer olsun arkadaşım ama olmazsa da moral bozmak yok e mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?