Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hosgeldınnn
senı cok merak ettık
herseyın ıyı olmasına cok sevındım
senın cok kulaklarını cınlattık

tahmin edebiliyorum canımıniçi foruma girene kadar içim içimi yedi zaten.cuma akşam zaten drdan çıkıp hemen eve gittim ve yattım.cumartesi sabah erkenden bilgisayarlara format çekilecek diye geldiler tüm gün format atıldı tüm progralmar yeniden yüklendi.pazar günü öööle yattım.dün bilgisayarda problem vardı tekrar format atıldı tekrar programlar kuruldu.dedim aksilik aksilik üstüne.çooook özledim sizi opuyorumnanaktan

bakın şimdi aklımda kalamlar

samsak adet olcak mı hamile mi 23 onu bekliyo
gaye adet olcak mı hamilemi onu bekliyo 24 ocak
prayfor u hamile
htcyz hamile
ay kafam durdu ya

aynen bende cnm okuyorum okuyorum bi sure sonra kimin ne bekledigini unutuyorum. keske herkes cizelge yapsada ordan takip edebilsek. seni biliyorum mesele 16 ocakta adet oldun galiba, cunku bende 15inde oldum birlikte gun sayacagiz bu aysüprizzzzz

ben burada yeni olsamda topigi basindan beri okudum, ondan seni taniyor gibi hissediyorum. kotu bisey olmadigina cok sevindim, seni gercekten cok merak ettik.

ben burada yeni olsamda topigi basindan beri okudum, ondan seni taniyor gibi hissediyorum. kotu bisey olmadigina cok sevindim, seni gercekten cok merak ettik.

saolun canlarım benim. sizi merak içinde bıraktığım iin daha çok üzüldüm şimdi.akşam gidince kocişimi azarlıcam bıraksaydı 2dakika iyiyim der çıkardım pazar günü ne olcaktı sanki :1hug:

hosgeldın
sonunda kavustuk :kedi:

seebbiinnnnnnn
hoşgeldin canım benim.... vallahi çok merak ettik seni yaaaa... evde dinlendiğini düşündük..gelir gelmez bize haber vereceğini umduk =) çok şükür sende bebişde iyisiniizzz...... opuyorumnanaktan
eksikliğini çok hissettik burda....
bizi yalnız bırakma fazla.. bak çok alışmışızzzz kaydirigubbakcemile5

heh hatırladım şimdi bende seni walla az kaldı işte yumurtlama gününe gün sayıyorum çizelge bile yaptım senin ismin neydi cnm kafamçokkarıştı kafa karışık ya yazmışsındır belki ama....

ahhh gülüm bir de bana spr foruma girene kadar çektiklerimi.şimdi kızlar kötü bir şey olsu sanırlar diyorum.bilgisayarcı başımdan gitse de bir girsem diyorum.neyse ki burdayım :1hug:

şükür kavuşturana.inş. bundan sonra hep iyi haberlerle burada olurum.kimse kötü haber getirmez inş.:Saruboceq:

ınsallah canım
benımde 28.cı gunum bugun
yarın aksam en gec persembe olmam lazım
akıntı oldu sabah
baska belırtı yok bakalım ne olacak dıye beklıyoruz
sabah o kagıt seklınde olan testlerden yaptım tek cızgı cıktı
cok umıtlıyım halen
:Saruboceq: et lutfen ben ve Gaye ıcın..

etmem mi canımın içi.hepiniz için ediyorum.bazen unutuyorum biliyormusun hele uykudan ilk uyandığımda hemen aklıma gelmiyor.tam gerinirken aklıma geliyor sonra Rabbim bizim kızlara ve isteyen herkese nasip eyle sana şükürler olsun diyorum

heh hatırladım şimdi bende seni walla az kaldı işte yumurtlama gününe gün sayıyorum çizelge bile yaptım senin ismin neydi cnm kafamçokkarıştı kafa karışık ya yazmışsındır belki ama....

deniz benim adim cnm. profilime resim koymaya calistim aksam am olmadi, hata olustu yaziyodu. cizelge yapmak isterdim ama beceremicem gibime geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…