Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

nasıl bi his o öyle kız:))inşallah hem gaye hem sen güzel habrlr verirsiniz. ben artık umudumu bitirdim

kırmızıları gormeden olmazzz
3 umuz devam edıyoruz ıste
ben bu ay olmazsam tum foruma rezıl olacakmısım gıbı hıssedıyorum
herkes umıtlenıyor
husran olursa kendımı gercekten cok saf hıssedecegım :kedi:

deniz benim adim cnm. profilime resim koymaya calistim aksam am olmadi, hata olustu yaziyodu. cizelge yapmak isterdim ama beceremicem gibime geliyo.
ha resimlerin boyutları büyük gelio ekleyemedim bende önce küçültmek lazım oda uzun iş çizelge ekleme yardım bölümünde anlatılıyor bak ben ordan bakarak ekledim
kızlar benim çıkmam lazım çok iş var.yarın grşrz inş.

cnm sanada ii çalışmalar fazla yorma bebişi bye

saçmalama mugcum nie öle diosun bak ben oldum
olcağı şu foruma giricen kızlar kırmızıları gördüm moralim çok bozuk dicen
biz sana moral verip bi dahah ki ay için gaza getiricez veee
umutlar tekrar yeşerecek ki belkide foruma girip hamileyim yazacaksın ki içimden geçen bu
hepimiz halay çekcez inşallah

sanki sen mi umutlanın dedin arkadaşım. hiç bişeycik olmaz en geçen ay kesin hamileyim diye gezdim ortada ne oldu hatırlayan var mı yok.
bak yine sizlerle birlikteyim.
inşallah hamileyizdir ve hamiş hamiş yola devam ederiz

kızlar eben işten çıkıyorum evde girerim artık öptüm hepinizi bye ay ço soğuk ya kar var nası gidicem şimdi ben eveCADIARZU

kızlar ben geldım sımdı eve ...
50 lı gebelık testı paketım gelmıs...
hemen testın dogrulugunu test edeyım dedım ve cok kalıtelı testmıs hemen bana dogru sonucu net tek cızgıyı cıkardı ... :roflol:
ınsanın 50 tane testı olunca 1 ını bıle bıle feda etmesı ısten bıle degılmıs delikafadulden

kafamçokkarıştı
o strıpler degılmı
hayırlı olsun ....

mersel_2509 canım kırmızıları bir gördüm bir kayboldu.birkaç damla geldi şuan değilim.dün sabah adet oldum dedim.karnım ağrıdığı için parol ağrı kesici içtim.o mu durdurdu yoksa başka birşeymi daha önce böyle olmadım günüm 20si idi 17sinde hafif pede çıkmayacak kadar leke geldi .korkuyorum neden böyle oldukiakannehir

bı hafta daha gecsın alısırsın canım merak etme ...ılk baslarda bended e oyle olmustu

ay cok sukur ya sebın gelmıs ıyı haberlerını vermıs ve gıtmıs...
valla hı ınsan tanımasa bıle aklında kalıyor meraklanıyor ne hos bı duygu olumunekankayizsmile

kafamçokkarıştı
o strıpler degılmı
hayırlı olsun ....

canım strıp degıl kaset test bıde dusun kargo dahıl 50 tanesı 20tl ye geldı supper bence ...
hergun bıle yaparım kaydirigubbakcemile2
delikafadulden
:sm_cool:

ya geldım yemegım var ama yanına kızartma ıstedı esım
mutfaga gıtmeden yanınıza geldım gecmısı okudum ...
meraklı olmak da ayrı dert valla :tomato:
sımdı mutfaga gecıyom gelırım yıne malzemeler hazırlıyım esım arayınca kızartırım

ohaoldumsmilelorkecim çok ucuza gelmiş gerçekten.birinciyi kullanmışsın inşallah 2.cisinde hamile olduğun belli olurda 48i elinde kalır.

Son düzenleme:
offffffffffffffffff bir sürü sayfa ancak akşam okuyabilicem geçmişi

ama arada gördüklerim
1-sebinim hoşgeldin çok korktuk sukur ıyısın
2-kıvırcık kusum senı uzenın kabusu oluruz. sen takma senın koskoca bir arkadaş grubun var...tapusu elinde olan alan için tepesinde dönen kuşlar için üzülme boşuna ..önünde önemli maçlar var sen ona konstantre var olumunekankayizsmile
3-lorke inşallah 49 u elinde kalır....heheh kullanamazsın inşallah

ya özledim kızlar vallahi leş bir gündü burda

bugun sabahtan kan işini hallettim medikalde 500 vermedik ama yine 300 kağıt gitti yaaa :gitme: neyse sonu iyi olur inşallah kaldı 6 gün
öff gel kırmızı gelllllllllllllllll:icecream:

Lorkee valla fıyat supermıs canım
bravo sana bulmussun
ben o strıplerden aldım
ya hıc guven vermıyor kagıtlar bana

dur demin dedim tekrar deyim inşallah kocaman çift çizgi çıkar ilk yaptığında 48i elinde kalır.40 kere falan desemmi.:jeyyar:
evet bırı gıttı de bakalım daha vakıt var en erken subat 3 te yaparım dıgerı beklesınler dolabın ucra kosesıne koydum esım gorurse kafayı yedın der laelaelaelaelae
50 tane eczane gıbı bı kutuda

ınsallah ıhtıyacım olmaz dedım ya dagıtıcam burda bekleyenlere opuyorumnanaktan

Lorkee valla fıyat supermıs canım
bravo sana bulmussun
ben o strıplerden aldım
ya hıc guven vermıyor kagıtlar bana

evet ya bana da vermıo bı kere aldım gg den yumurtlama testlerıyle cıkmıstı gebelık testı de kagıttı ...
bunlar kalıtelı gorunuyo gebelık olusumundan 5- 15 gun ıcınde bellı olur
ve kandakı 5- 50 arası degerı saptar dıo..
hadı hayırlısı bakalım ...
kız senın zaten ıhtıyacın olmaz ınsallah persembeden sonra delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…