nasıl bi his o öyle kız:))inşallah hem gaye hem sen güzel habrlr verirsiniz. ben artık umudumu bitirdim
ha resimlerin boyutları büyük gelio ekleyemedim bende önce küçültmek lazım oda uzun iş çizelge ekleme yardım bölümünde anlatılıyor bak ben ordan bakarak ekledimdeniz benim adim cnm. profilime resim koymaya calistim aksam am olmadi, hata olustu yaziyodu. cizelge yapmak isterdim ama beceremicem gibime geliyo.
kızlar benim çıkmam lazım çok iş var.yarın grşrz inş.
kırmızıları gormeden olmazzz
3 umuz devam edıyoruz ıste
ben bu ay olmazsam tum foruma rezıl olacakmısım gıbı hıssedıyorum
herkes umıtlenıyor
husran olursa kendımı gercekten cok saf hıssedecegım :kedi:
kırmızıları gormeden olmazzz
3 umuz devam edıyoruz ıste
ben bu ay olmazsam tum foruma rezıl olacakmısım gıbı hıssedıyorum
herkes umıtlenıyor
husran olursa kendımı gercekten cok saf hıssedecegım :kedi:
sanki sen mi umutlanın dedin arkadaşım. hiç bişeycik olmaz en geçen ay kesin hamileyim diye gezdim ortada ne oldu hatırlayan var mı yok.
bak yine sizlerle birlikteyim.
inşallah hamileyizdir ve hamiş hamiş yola devam ederiz
kızlar ben geldım sımdı eve ...
50 lı gebelık testı paketım gelmıs...
hemen testın dogrulugunu test edeyım dedım ve cok kalıtelı testmıs hemen bana dogru sonucu net tek cızgıyı cıkardı ... :roflol:
ınsanın 50 tane testı olunca 1 ını bıle bıle feda etmesı ısten bıle degılmıs delikafadulden
kızlar ya bişey sorucam ama gülmeyin biz şimdi böle konuşuyoruz ya ben bazen karıştırıyorum kim kimdi neyd ne durumdaydı ismi neydi öyküsü neydi ayın kaçını bekliodu die siz yazıyomusunuz bi kenara nası tutyosunuz aklınızda delikafadulden:uhm:
slm kızlar sonunda gelebildim.haftasonu bilgisayarlara format atıldı.sonra programlar çalışmadı.onlarla uğraşıp durduk giremedim.evde de bilgisayar kullanmıyorum bütün gün başınsayım diye.cuma günü apar topar dr.a gittim.kendi drum şehir dılındaydı ama onun yerine başka bir dr geldi muayenehanesine o baktı.Allah'a çok şükür kalp atışlarını gördük.koyu kahve renkli çamurumsu lekeler bizi korkutmaz ama takip etmekde fayda var dedi.bir ilaç yazı devam ederse leke hemen beni ara ilaca başlayalım ama devam etmezse 10 gün sonra hastaneye kontrole gel o zaman tekrar konuşuruz dedi.bol bol su iç.fazla ayakta kalma yürüme dedi.iş yerinde ayaklarımı uzatıp oturuyorum tabi yine de çok fazla dinlenemiyorum.eve gidince yemek yiyip hemen uzanıyorumpazar günü tüm gün yattım.benim dualarım hep sizinle.sizin de bana dua ettiğinizi biliyorum.foruma giremeyince büyük eksiklik hissediyorum.sizler ne yaptınız?
kafamçokkarıştı
o strıpler degılmı
hayırlı olsun ....
ohaoldumsmilelorkecim çok ucuza gelmiş gerçekten.
tıp kim san die bi site
dur demin dedim tekrar deyim inşallah kocaman çift çizgi çıkar ilk yaptığında 48i elinde kalır.40 kere falan desemmi.:jeyyar:
evet bırı gıttı de bakalım daha vakıt var en erken subat 3 te yaparım dıgerı beklesınler dolabın ucra kosesıne koydum esım gorurse kafayı yedın der laelaelaelaelaedur demin dedim tekrar deyim inşallah kocaman çift çizgi çıkar ilk yaptığında 48i elinde kalır.40 kere falan desemmi.:jeyyar:
3-lorke inşallah 49 u elinde kalır....heheh kullanamazsın inşallah
ya özledim kızlar vallahi leş bir gündü burda
bugun sabahtan kan işini hallettim medikalde500 vermedik ama yine 300 kağıt gitti yaaa :gitme: neyse sonu iyi olur inşallah kaldı 6 gün
öff gel kırmızı gelllllllllllllllll:icecream:
Lorkee valla fıyat supermıs canım
bravo sana bulmussun
ben o strıplerden aldım
ya hıc guven vermıyor kagıtlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?