Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kaydirigubbakcemile3
ılahı
valla benımkılerıde kocam gorse
heralde anlam veremez
ya persembe den sonra negatıf olursa akannehir fırlatıp atıcam

gaye ve mugi iszde durumlar ne benim sancım başladı.
sanırım gelicek kırmızılar

bende dolgunluk hıssı varr boyle asagıdan hava verıyorlar sankı ıcerı
baloncuklar hıssedıyorum asagıda sureklı -tatlicadiarzu-

Valla bende hiç bişey yok kızlar... Ne adet sancısı nede dolgunluk hissi yada baloncuklar. Hiçbişey yok... göğüslerim de çok normal... Akşam son progestanı içiyorum sonra bekelemeye başliicam.

:roflol: Hahahah Allah seni tez zamanda anne yapsın emi.... artık 30 gün boyunca her gün bir test yaparsın zevk için kaydirigubbakcemile3

slm kızlar
sebin gelmiş iyimiş çok sevindim valla zemuszemus
lorke süpersin kızım ya valla kıskandım bende alıcam 50 tane bendeeeee ohaoldumsmile
bafocum haklısınız valla ama kız sinirlerimi tepeme çıkarmaya yetti de arttı bile takmamak lazım ama olay anı öyle düşünemiyosun işte neyse geçti gitti umarım bi daha o konuyu açmazlar hiç guclubacismile

gayecim dün dedigin hamsiyi yaptık valla eşimde bende bayıldıkkk süper bi zevkti opuyorumnanaktan

çatlatma iğnesi mi vuruldun?

kaç tane ? ve hangisinden vuruldun? pregnyl mi? ovitrelle mi?

yumurtaların ne durumdaydı? kaç tane kaç cm?

ayy ne çok sordum :))

1 tane ovitrelle koldan yumurtalarım kaça tane olduğunu söylemedi ben doğru gördüysem 3 taneydi biri 20cm olmuş bu işimizi görür dedi yazdı 6 da vuruldum 36 saat çok önemli dedi bizde sabaha denk getirmek için 6 da vuruldum

Hadi bakalım hayırlı olsun canım... İnşallah ilk seferde tutar. Bakalım senin de iğneden sonra ağrın olacak mı.

bugün 4 de çatlatma iğnemi vuruldum 2 tane aynı anda vurdular ben sabah akşam olcak sanıyodum doktor 20 ocak 03.30da temas yazılı notu elime verince şok oldum bişeyde diyemedim ben kocamı nası ikna edicem o saatte ayy doktordan çıkınca güle güle otobüse gittim artık saati kurarız :roflol:
bu arada bizim 5.gün perhiz yapıoz diye sperm kalitesi düşmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…