evet bırı gıttı de bakalım daha vakıt var en erken subat 3 te yaparım dıgerı beklesınler dolabın ucra kosesıne koydum esım gorurse kafayı yedın der laelaelaelaelae
50 tane eczane gıbı bı kutuda
ınsallah ıhtıyacım olmaz dedım ya dagıtıcam burda bekleyenlere opuyorumnanaktan
evet ya bana da vermıo bı kere aldım gg den yumurtlama testlerıyle cıkmıstı gebelık testı de kagıttı ...
bunlar kalıtelı gorunuyo gebelık olusumundan 5- 15 gun ıcınde bellı olur
ve kandakı 5- 50 arası degerı saptar dıo..
hadı hayırlısı bakalım ...
kız senın zaten ıhtıyacın olmaz ınsallah persembeden sonra delikafadulden
gaye ve mugi iszde durumlar ne benim sancım başladı.
sanırım gelicek kırmızılar
bende dolgunluk hıssı varr boyle asagıdan hava verıyorlar sankı ıcerı
baloncuklar hıssedıyorum asagıda sureklı -tatlicadiarzu-
kızlar ben geldım sımdı eve ...
50 lı gebelık testı paketım gelmıs...
hemen testın dogrulugunu test edeyım dedım ve cok kalıtelı testmıs hemen bana dogru sonucu net tek cızgıyı cıkardı ... :roflol:
ınsanın 50 tane testı olunca 1 ını bıle bıle feda etmesı ısten bıle degılmıs delikafadulden
gyshnky+, kvrck,
canlar ne yapıyorsunuz
oohh afiyet bal şeker olsun... yumoşlarına yarasın... sonra o yumoşlar bebiş olsungayecim dün dedigin hamsiyi yaptık valla eşimde bende bayıldıkkk süper bi zevkti opuyorumnanaktan
gyshnky+, kvrck,
canlar ne yapıyorsunuz
selam ben geldim geçmişe dalıp sizi kaçırmıyım dedim.....
hoşgeldin canım... nasılsın?
iyiyim canım göğsümün ultrsonunu çektirdim kist varmış ama önemli bişe değilmiş kendi geçebilir dedi doktorum sonra yumoşumu gördüm iğnemi vuruldum geldim sizi merak ettim bi bakim temizliğe girişcem.....
çatlatma iğnesi mi vuruldun?
evet canım akşam vuruldum
kaç tane ? ve hangisinden vuruldun? pregnyl mi? ovitrelle mi?
yumurtaların ne durumdaydı? kaç tane kaç cm?
ayy ne çok sordum :))
1 tane ovitrelle koldan yumurtalarım kaça tane olduğunu söylemedi ben doğru gördüysem 3 taneydi biri 20cm olmuş bu işimizi görür dedi yazdı 6 da vuruldum 36 saat çok önemli dedi bizde sabaha denk getirmek için 6 da vuruldum
Hadi bakalım hayırlı olsun canım... İnşallah ilk seferde tutar. Bakalım senin de iğneden sonra ağrın olacak mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?