bugün 4 de çatlatma iğnemi vuruldum 2 tane aynı anda vurdular ben sabah akşam olcak sanıyodum doktor 20 ocak 03.30da temas yazılı notu elime verince şok oldum bişeyde diyemedim ben kocamı nası ikna edicem o saatte ayy doktordan çıkınca güle güle otobüse gittim artık saati kurarız :roflol:
bu arada bizim 5.gün perhiz yapıoz diye sperm kalitesi düşmüştür
seninde 36 saat oluyo dimi bu gece değil diğer gece yani dimi..... ben geçen sefer 2 de vuruldum gece saat kurup kalktık valla gözlerimizi bile açmadık uyuryapardık yani bide o zaman 12. ve 36. saat demişti 2 günde kötü olduk ya bu sefer akıllandık 6 da vuruldum sabah 6 iş için kalkıyoz zaten
aynen cnm yarın gece nasıl kalkarız yada uyumazmıyız naparız bilmiyorum böyle olcağını bilseydim bende sabah yaptırırdım yaaa senin 2. iğnenmi cnm
evet canım 2. 2 ay önce vurulmuştum 1.yi tutmadı kısmet buna bakalım 3 buçuğa kadar oturulur mu bacım sonra ilişkiye halmi kalır gerçi biz ne yaptık uyuduk halmi vardı hayır dedim ya gözlerimizi açmadık bile çok kötüydü eşim bu sefer tembih üstüne tembih aman 12-5 arası vurulma diye bide kayın validemgil yatılı geliyo neyseki akşamı gelcekler
inşallah busefer tutar cnm ne zaman vuruldun iğneyi bugünmü doktor bana 16 şubatta adet olsanda olmasanda gel dedi sana da böyle gün verdimi
ohaoldumsmile O NE YAbende dolgunluk hıssı varr boyle asagıdan hava verıyorlar sankı ıcerı
baloncuklar hıssedıyorum asagıda sureklı -tatlicadiarzu-
etmem mi canımın içi.hepiniz için ediyorum.bazen unutuyorum biliyormusun hele uykudan ilk uyandığımda hemen aklıma gelmiyor.tam gerinirken aklıma geliyor sonra Rabbim bizim kızlara ve isteyen herkese nasip eyle sana şükürler olsun diyorum
CANIM INS HERSEY YOLUNDADIR DA BEBIS SENINLEDIRolumunekankayizsmileınsallah canım
benımde 28.cı gunum bugun
yarın aksam en gec persembe olmam lazım
akıntı oldu sabah
baska belırtı yok bakalım ne olacak dıye beklıyoruz
sabah o kagıt seklınde olan testlerden yaptım tek cızgı cıktı
cok umıtlıyım halen
:Saruboceq: et lutfen ben ve Gaye ıcın..
inşallah busefer tutar cnm ne zaman vuruldun iğneyi bugünmü doktor bana 16 şubatta adet olsanda olmasanda gel dedi sana da böyle gün verdimi
Gayecım ıyı akşamlar
nasılsın
iyi akşamlar şeker... Iyiyim... Yemeği yedik,meyve sularımızı içtik,tatlımızı yedik kociş kendi pc sinde ben kendi pcmde oturuyoruz.
herkeeeseee günayddıınnnnn.........
opuyorumnanaktan
kızlar iğneler olunmuş.. inşaalllaahhhhh tutar, inşallaahhhh bebişler oluurrrrr....
birşey sorucam size.. kaç kez iğne olunuyor? normalde gittiğim doktorum bana adet olunca yine gel 3. yü deneyelim dedi... ama ben adet olamayınca başka bir doktora gittim.. oda bana 2 kereden sonuç alınmadıysa 3. ye gerek yok aşılama için merkez araştır dedi... klomen tedaviside 3 kezden sonra sonuç vermez dedi.. ben 4 kez klomen kullandım....
adet olduğunda (inşallaahhh artık olurummmmm 53. günüm oldu =( ) tekrar klomen+çatlatma iğnesi için doktoruma mu gitsem yoksa merkezmi araştırsamki acaba????
gunaydunnnnnn
butun ıgneler bebek olsun ınsallah sızlerın
ne kdar sure sonra ıgne tedavısı oluyor
1 sene duzenlı ılıskıden sonramı
Lapacı
kurlere basladnmı sen?
ınsallah haftasonuna kadar kırmızılar gelırde rahatlarsın canım benım ya
bende pcos olduğu için denemeye başladıktan bir kaç ay sonra hemen iğneye geçtik...
kürlere başlamadım hala... kayınvalidemler bizde misafir... onlar evdeyken işten eve gidip hemen yemek olayına giriyoruz.. soğan içmeye zamanım olmuyor.. birde jayınvalidenin yanında içmek istemiyorum.. soracaktır çünkü =) oda bitkisel şeylere çok meraklıdır.. Maranki'nin tam takipçisi.. bebek olayındada çok baskı yapıyor.. sonra laf anlat anlatabilirsen... onlar gitsin başlıcam diye düşündüm.... önümüzdeki hafta başlayabileceğim yani =(
Dogru soyluyorsun
agızlarına laf vermıceksın
sonra anlat anlat kurtulamazsın sorulardan
pco adet duzensızlıgımı ıle mı bellı oluyor
ben doktora gıttıgımde yanlızca kan testı yapmıslardı
kan testınde mı cıkıyor yoksa hormon testlerındemı?
o kadar cok yaygnmıskı 30 yas altı bayanlarda
bende dusunmeden edemedım bende de olabılırmı dıye
herkeeeseee günayddıınnnnn.........
opuyorumnanaktan
kızlar iğneler olunmuş.. inşaalllaahhhhh tutar, inşallaahhhh bebişler oluurrrrr....
birşey sorucam size.. kaç kez iğne olunuyor? normalde gittiğim doktorum bana adet olunca yine gel 3. yü deneyelim dedi... ama ben adet olamayınca başka bir doktora gittim.. oda bana 2 kereden sonuç alınmadıysa 3. ye gerek yok aşılama için merkez araştır dedi... klomen tedaviside 3 kezden sonra sonuç vermez dedi.. ben 4 kez klomen kullandım....
adet olduğunda (inşallaahhh artık olurummmmm 53. günüm oldu =( ) tekrar klomen+çatlatma iğnesi için doktoruma mu gitsem yoksa merkezmi araştırsamki acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?