Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

seninde 36 saat oluyo dimi bu gece değil diğer gece yani dimi..... ben geçen sefer 2 de vuruldum gece saat kurup kalktık valla gözlerimizi bile açmadık uyuryapardık yani bide o zaman 12. ve 36. saat demişti 2 günde kötü olduk ya bu sefer akıllandık 6 da vuruldum sabah 6 iş için kalkıyoz zaten

aynen cnm yarın gece nasıl kalkarız yada uyumazmıyız naparız bilmiyorum böyle olcağını bilseydim bende sabah yaptırırdım yaaa senin 2. iğnenmi cnm

aynen cnm yarın gece nasıl kalkarız yada uyumazmıyız naparız bilmiyorum böyle olcağını bilseydim bende sabah yaptırırdım yaaa senin 2. iğnenmi cnm

evet canım 2. 2 ay önce vurulmuştum 1.yi tutmadı kısmet buna bakalım 3 buçuğa kadar oturulur mu bacım sonra ilişkiye halmi kalır gerçi biz ne yaptık uyuduk halmi vardı hayır dedim ya gözlerimizi açmadık bile çok kötüydü eşim bu sefer tembih üstüne tembih aman 12-5 arası vurulma diye bide kayın validemgil yatılı geliyo neyseki akşamı gelcekler

inşallah busefer tutar cnm ne zaman vuruldun iğneyi bugünmü doktor bana 16 şubatta adet olsanda olmasanda gel dedi sana da böyle gün verdimi

inşallah busefer tutar cnm ne zaman vuruldun iğneyi bugünmü doktor bana 16 şubatta adet olsanda olmasanda gel dedi sana da böyle gün verdimi

ne 16sı canım ya çok geç değil mi bana bi tarih vermedi ama ben geçende iğneden 14gün sonra adet olmuştum zaten biçok yerdede öyle yazıyo iğneyle ovulasyon sağlanıyo ya ovulasyondan 14gün sonrada her kadın adet olur o yüzden ben 3ünde testi yaparım heralde hemde evlenme yıldönümümz bizim o gün.... :kedi:

bende dolgunluk hıssı varr boyle asagıdan hava verıyorlar sankı ıcerı
baloncuklar hıssedıyorum asagıda sureklı -tatlicadiarzu-
ohaoldumsmile O NE YA

CANIM BENIMM

CANIM INS HERSEY YOLUNDADIR DA BEBIS SENINLEDIRolumunekankayizsmile

sendemi izmitte oturuyorsun doktor araştırıyorum senin doktorun kim memnunmusun acaba?

herkeeeseee günayddıınnnnn.........
opuyorumnanaktan
kızlar iğneler olunmuş.. inşaalllaahhhhh tutar, inşallaahhhh bebişler oluurrrrr....
birşey sorucam size.. kaç kez iğne olunuyor? normalde gittiğim doktorum bana adet olunca yine gel 3. yü deneyelim dedi... ama ben adet olamayınca başka bir doktora gittim.. oda bana 2 kereden sonuç alınmadıysa 3. ye gerek yok aşılama için merkez araştır dedi... klomen tedaviside 3 kezden sonra sonuç vermez dedi.. ben 4 kez klomen kullandım....
adet olduğunda (inşallaahhh artık olurummmmm 53. günüm oldu =( ) tekrar klomen+çatlatma iğnesi için doktoruma mu gitsem yoksa merkezmi araştırsamki acaba????

gunaydunnnnnn
butun ıgneler bebek olsun ınsallah sızlerın
ne kdar sure sonra ıgne tedavısı oluyor
1 sene duzenlı ılıskıden sonramı
Lapacı
kurlere basladnmı sen?
ınsallah haftasonuna kadar kırmızılar gelırde rahatlarsın canım benım ya

bende pcos olduğu için denemeye başladıktan bir kaç ay sonra hemen iğneye geçtik...
kürlere başlamadım hala... kayınvalidemler bizde misafir... onlar evdeyken işten eve gidip hemen yemek olayına giriyoruz.. soğan içmeye zamanım olmuyor.. birde jayınvalidenin yanında içmek istemiyorum.. soracaktır çünkü =) oda bitkisel şeylere çok meraklıdır.. Maranki'nin tam takipçisi.. bebek olayındada çok baskı yapıyor.. sonra laf anlat anlatabilirsen... onlar gitsin başlıcam diye düşündüm.... önümüzdeki hafta başlayabileceğim yani =(

Dogru soyluyorsun
agızlarına laf vermıceksın
sonra anlat anlat kurtulamazsın sorulardan
pco adet duzensızlıgımı ıle mı bellı oluyor
ben doktora gıttıgımde yanlızca kan testı yapmıslardı
kan testınde mı cıkıyor yoksa hormon testlerındemı?
o kadar cok yaygnmıskı 30 yas altı bayanlarda
bende dusunmeden edemedım bende de olabılırmı dıye

tam bir bela mugmugcum.. inşallah yoktur sende...
hormon testleri ve ultrasonla rahmin incelenmesiyle çıkıyo... kilo, kıllanma, adet düzensizliği yapıyo.. bende hiçbiri yok.. kilo ve kıllanma yani.. hormon testlerşmde hep normal... hormonal bir dengesizlikte yok..benim tek derdim adet olamama ve hamile kalamam =(((
yumurtalarına bakıyor ultrasonla doktor.. normalde bir yumurtanın gelişip diğerlerinin minik minik olması gerek... pcoslularda ise hepsi birden gelişiyo.. bir tarafta 9-10 yumurta büyüyor ama hiçbirisi çatlayamıyor... çevirmeli telefonların numara çevirme kısmı vardır ya öyle bir görüntüsü oluyo yumurtaların.. =( eğer hiçbirisi çatlamazsa kist oluyor... ama çok şükür bende çatlıyor.. hiç kistim olmadı.. şeytan kulağına kurşun... ahh bide düzgün sağlıklı bir yumurtam gelişse güzelce çatlasa spermcikle birleşse sonrada tutunsa rahim duvarınaa boshayallersmile

gunaydın mugmug lapacı nasılsınız bakalım ....

valla benım de bu tedavı yontemlerı hakkında bılgım yok ama degısık doktorlara sormanda fayda var hemen tup bebek arastırması yapmadan once ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…