- 29 Kasım 2016
- 185
- 129
- 103
- 33
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #2.101
Allahim saglikla sıhhatle size kavuştursun insallah6 haftalık sadece dün ultrasonda kesem olması gerekenden aşağıda gözüktü ve normalde 7 haftalık olması gerekiyor geç döllenmeymiş adet tarihimi değiştirdi doktorum duanızı beklerim bazen kese olması gereken yere bi iki hafta fa çıkıyormuş bazen orada kalıyormuş o zman da riskli bi durum oluşuyor dua bekliyorum
İnşallahh olmazsın ve sebebi inşallah bebek olur canım10 şubatta adet bekliyorum ama inşallah olmam dua edin
Gerçekten kafayı yiyeceğim artık ya. Reglim 7 gün gecikti. Bugün predictor erken gebelik testi yaptım, negatif. 29 yaşındayım hayatımda hiç reglimin geciktiği olmamıştır, en fazla 1 gün oynar o kadar. Stresli bir dönemde de değildim, jinekolog kontrolüm de 2 ay önceydi tamamen sağlıklıyım. Artık karnım burnuma değene kadar gebelik testi yapmayacağım ya
Ayyyy cok sevindimmmm
Benimde gecen ay 7 gun gecikmisti reglim. Bu ay hamile olduğumu ogrendimbeden regl gecikmesi ile kendini gebelige hazirliyor diye bir yorum okumustum ama ne denli dogru bilemiyorum.. prolaktinim cok az yuksekti 2 adet hap kullandım 3 ay sonunda oldu cok şükür bir de kafaya cok takmamaya calis lutfen buda etken oldu bence bende
benim de adetim 3 gün gecikti, regl belirtim yok;Benim de öyle oldu geçen ay 10 gün gecikti bu ay hamile kaldım bence öyle bir şey var
İnşallahBat tarihim 26 ocaktı hala olmadım 7 gün gecikmem var testlerim negatif bugün kan testi yaptım artık pozitif çıksın yaaa
gerçekten çok ilginç, bu belirtileri yaşayan kişi sayısı da az değilmiş... bir arkadaş yazmıştı rahmi hazırlıyor diye galiba o aşamadayız, moral bozmayacağımmm :))))Bat tarihim 26 ocaktı hala olmadım 7 gün gecikmem var testlerim negatif bugün kan testi yaptım artık pozitif çıksın yaaa
moralini bozma canım, regl tarihin düzenliyse doktora gitmende fayda var, ben 1 haftanın dolmasını bekliyorum.Bat tarihim 26 ocaktı hala olmadım 7 gün gecikmem var testlerim negatif bugün kan testi yaptım artık pozitif çıksın yaaa
Düzenli ama gecen ay kimyasal gebelik yasadım o mu tetikledi bilmiyorum doktora söyledim hiç belli olmaz dedi hemen hamile kalanlarda var dedi işte bugün kan testi yaptım 4 de çıkıcak onu bekliyorummoralini bozma canım, regl tarihin düzenliyse doktora gitmende fayda var, ben 1 haftanın dolmasını bekliyorum.
Sende belirtiler varmı ???moralini bozma canım, regl tarihin düzenliyse doktora gitmende fayda var, ben 1 haftanın dolmasını bekliyorum.
Aaa ne güzel, yaz canım buraya, çok merak ettim. İnşallah pozitifi görürsün :)Düzenli ama gecen ay kimyasal gebelik yasadım o mu tetikledi bilmiyorum doktora söyledim hiç belli olmaz dedi hemen hamile kalanlarda var dedi işte bugün kan testi yaptım 4 de çıkıcak onu bekliyorum
var canım, akıntım çok bel ağrım var göğsüm sızlıyor, regl de gecikti. Hayırlısı :)Sende belirtiler varmı ???
Beyaz akıntı bendede çok geliyor ağrılar çok şiddetli değil göğsümde şişti bunlar bendede var bakalımvar canım, akıntım çok bel ağrım var göğsüm sızlıyor, regl de gecikti. Hayırlısı :)
İnşallah canım bol bol dua edinAaa ne güzel, yaz canım buraya, çok merak ettim. İnşallah pozitifi görürsün :)
Ayyy inşallah canm inşallahİnşallahh olmazsın ve sebebi inşallah bebek olur canım
Şuan internetten baktım malesef 1.20 çıktı negatifAaa ne güzel, yaz canım buraya, çok merak ettim. İnşallah pozitifi görürsün :)
regl oldun mu peki? doktor ne diyorŞuan internetten baktım malesef 1.20 çıktı negatif
Regl olmadım doktorada gitmedim sonucu internetten baktım kadın doğumdan randevu alıcam neden gecikiyo diye gecen ayki kimyasal gebeliktende olabilirregl oldun mu peki? doktor ne diyor
İnsallah en alıcaksınbenim de adetim 3 gün gecikti, regl belirtim yok;
İnşallahbubblesdeniz Obirponcik ryhnrba ben de sizin gibi bir sonuç almayı umut ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?