Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahim saglikla sıhhatle size kavuştursun insallah hic morelini bozma allahim buyuk verdiyse en guzel şekilde gelecektir insalah benimde akşamları 5 gündür filan arada karnima sancı geliyor sanırım gaz sancisi sende de var mi böyle seyler..

Benim de öyle oldu geçen ay 10 gün gecikti bu ay hamile kaldım bence öyle bir şey var
benim de adetim 3 gün gecikti, regl belirtim yok;
İnşallah bubblesdeniz Obirponcik ryhnrba ben de sizin gibi bir sonuç almayı umut ediyorum.

Bat tarihim 26 ocaktı hala olmadım 7 gün gecikmem var testlerim negatif bugün kan testi yaptım artık pozitif çıksın yaaa

Bat tarihim 26 ocaktı hala olmadım 7 gün gecikmem var testlerim negatif bugün kan testi yaptım artık pozitif çıksın yaaa
gerçekten çok ilginç, bu belirtileri yaşayan kişi sayısı da az değilmiş... bir arkadaş yazmıştı rahmi hazırlıyor diye galiba o aşamadayız, moral bozmayacağımmm :))))

moralini bozma canım, regl tarihin düzenliyse doktora gitmende fayda var, ben 1 haftanın dolmasını bekliyorum.
Düzenli ama gecen ay kimyasal gebelik yasadım o mu tetikledi bilmiyorum doktora söyledim hiç belli olmaz dedi hemen hamile kalanlarda var dedi işte bugün kan testi yaptım 4 de çıkıcak onu bekliyorum

Düzenli ama gecen ay kimyasal gebelik yasadım o mu tetikledi bilmiyorum doktora söyledim hiç belli olmaz dedi hemen hamile kalanlarda var dedi işte bugün kan testi yaptım 4 de çıkıcak onu bekliyorum
Aaa ne güzel, yaz canım buraya, çok merak ettim. İnşallah pozitifi görürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…