- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
- 83
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.461
özel hastaneye giderseniz nöbetçi her zaman var çok yüksek değil 90 TL ye yapıyorlar. siz bilirsiniz tabiakşam heyecandan uyuyamadım sabaha karşı dalmışım, sabah işe bile geç kaldım normalde erkenden gidip kan verecektim normalde. Akşam da 17de kapatıyormuş ben 17:30 da işten çıkıyprum kaldı pazartesiye
dediğim gibi siz bilirsiniz bu şekilde de psikoloji alt üst oluyor. testte çizgi olmasa günün geçse insan korkar tabi ama bu kadar net çizgide negatif bence mümkün değilnegatif duymaktan korkuyorum
ama akşam gördüm çift çizgiyi, kuruma çizgisidir belki çok karışığım yadediğim gibi siz bilirsiniz bu şekilde de psikoloji alt üst oluyor. testte çizgi olmasa günün geçse insan korkar tabi ama bu kadar net çizgide negatif bence mümkün değil
siz bilirsinizama akşam gördüm çift çizgiyi, kuruma çizgisidir belki çok karışığım yateste 20 dk dan sonra geçersiz diyor.
Bence arkadaşların dediği gibi test yaptır ben geçen yaptırdim iki saat içinde çıkıyor özeldeevet ilk idrarla yaptım ben de ilkkez böyle bişey görüyorum ama 6 aydır da negatif gördüğüm için bu da negatiftir diye attım çöpe hemen. Akaşam farkettim çift çizgiyi.
teşekkürler ldh. bugün ile 6 cnm yani bari adet olayım en azından doktora giderdim nedir ne değil diye.Allah hayırlısını versin canım peki kaç gün geçti adetten belki de geç döllenmedir
hayırlısı ile inşallah geç döllenmedirteşekkürler ldh. bugün ile 6 cnm yani bari adet olayım en azından doktora giderdim nedir ne değil diye.
hayırlısı cnm benim inş. senin güzel haberini alırım.hayırlısı ile inşallah geç döllenmedir
amin inşallahhayırlısı cnm benim inş. senin güzel haberini alırım.
21 ocak olmadan ümitsizlik olmazBenim de bat 21 Ocak. Bu ay ilk kez deniyoruz. Ama sanırım adet belirtilerim başladı şimdiden. Yüzümde birkaç sivilce çıktı bugün2-3 gün önce kasık ağrım vardı hafiften ümitlenmiştim ama sanırım o gün soğukta kalmıştım o yüzden oldu o ağrı, sabaha da geçmişti zaten
İnşallah ama ümitlenip olmaması daha zor olur gibi, o yüzden hazır sivilcem de çıkmışken ümitsizleşeyim iyice de 21inde kırmızıyı görünce çok üzülmeyeyim bari21 ocak olmadan ümitsizlik olmaz
Allah tamamına erdirsin insallahBugün yaptığım testim pozitif çok şükür :) sizlerden de güzel haberlerinizi bekliyorum
Gün aşırı yani iki günde bir önermişti bize doktor 1 dolu 1 boşEki Görüntüle 2761925 kızlar selam , bugün doktora gittim genel kontrol amaçlı, bat bekliyordum yumurtlama zamanım çoktan geçmiştir diye düşünüyordum ama tam da yumurtlama zamanındaymışım , yumurtam çok bariz bir şekilde göründü . Bu dönemde her gün birliktelik mi yoksa 2 günde bir mi daha iyi olur sizce?
Hergun ile hamile kaldımEki Görüntüle 2761925 kızlar selam , bugün doktora gittim genel kontrol amaçlı, bat bekliyordum yumurtlama zamanım çoktan geçmiştir diye düşünüyordum ama tam da yumurtlama zamanındaymışım , yumurtam çok bariz bir şekilde göründü . Bu dönemde her gün birliktelik mi yoksa 2 günde bir mi daha iyi olur sizce?
Kaç mm ? Her gün ortalama 1_2 mm büyür ve 18_20 mm arasi catlarEki Görüntüle 2761925 kızlar selam , bugün doktora gittim genel kontrol amaçlı, bat bekliyordum yumurtlama zamanım çoktan geçmiştir diye düşünüyordum ama tam da yumurtlama zamanındaymışım , yumurtam çok bariz bir şekilde göründü . Bu dönemde her gün birliktelik mi yoksa 2 günde bir mi daha iyi olur sizce?
Ben kanevice işlemeye başladım şu model yapayım bu model yapayım heyecanıyla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hakkımızda hayırlısı canim yaParem seni merak etmiştim demek olmamış. Bende test yaptım az önce negatifti tabiki. Nasıl takmayacağız ki bunu nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Hele bazıları aa hamileymişim bilmiyordum. Hamileymişim ilaç kullanmıştım falan diyorlar ya hiç anlayamıyorum nasıl böyle rahat olabildiklerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?