Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnternetten artık ben kolay kolay bir şey araştırmiyorum benim de rahmimde ve sağ over cevresinde serbest mayi(sıvı)görüldü internet neler diyor doktor korkulacak bir şey yok demişti ama
Evet ya psikolojimi bozdu internet bir daha bakmicam bende akışına bıraktım hayatın tadını cikaricam bol bol uyucam

Aminn çok sağol paylaşımın için aynen pazartesi gidiyorum doktora bide dereotu kürü var dengelemek için aynı anda onuda yapicam hakkımızda hayırlısı canim

Kızlar eşimle iki aydır bebek düşünüyoruz olursa ilk olacak bu ay ilk defa adetim gecikti kendimi bildim bileli hiç şaşmaz normalde 12 ocakta olmam gerekiyordu 3 gün gecikti inşallah bebek vardır ben test için bir haftayı doldurmayı bekleyecem boşuna ümit bağlamamak adına üç gün daha olmazsam test yapacam

Zaten varsa çıkar 1 hafta beklemeye gerek yok bence

Ben7 Benı de ekleyebilir misiniz . Bat 27 ocak

Benim de doktorum yumurtlama gördüğünde üç gün arka arkaya değerlendir demişti

Kaç günde bir adet görüyorsunuz bir de beklenen adet tarihinize ne kadar vardı ?

Kaç günde bir adet görüyorsunuz bir de beklenen adet tarihinize ne kadar vardı ?
benim çok düzensiz zaten o sebeple gittim yumurtalıklarımda sorun var mı diye . doktor dedi ki herkesin döngü süresi değişebilir, değişmeyen tek şey yumurtlama ile regl arasındaki süre, o da 14 gün. yani bat bu tarihten sonra 14 gün 29-30 ocak

sağ altta yazıyor sanırım ölçüleri onlar
Canim yumurtan 20 mm tahmini ovulasyon testi yapmiyor musun ? Duzensizde olsa adetlerin yumurtlama gunlerini kolayca tespit edersin muhtemelen yarin ya da diger gun yumurtan catlar.

Benim de doktorum yumurtlama gördüğünde üç gün arka arkaya değerlendir demişti
be
Canim yumurtan 20 mm tahmini ovulasyon testi yapmiyor musun ? Duzensizde olsa adetlerin yumurtlama gunlerini kolayca tespit edersin muhtemelen yarin ya da diger gun yumurtan catlar.
hiç yapmadım zaten bu ay ilk kez deniyoruz açıkçası çok üstüne de düşmek istemedim bu ay ben , zaten coktan yumurtlamıs olmam gerekirdi son adet tarihimin üstünden baya geçti herhangi bi rahatsızlığım var mı diye gittim doktora gebeliğe kendimi hazırlamak açısından, yumurta orda görününce boş geçirmeyim dedim ben de her gün mü iki günde bir mi sadece o konuda kafam karışık

Canim ilkse daha hic kafana takma insallah bunda hemen tutar cok bekletmez gelir olmaz ise sonra ovulasyon testini arastirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…