ocak ayında hamıle oldugunu öğrenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mantıklı olan senin dediğin tabi ben dayanabilirsem
benn kucuk bı besık alırım mınnacık olanlardan varya ondann yanı öyle abartılı degıl yıkanması ıcın kuvet kıyafet az alırım nasılsa hersey gelıo bebeklere kısmetyle gelıo bebiş bornozu havlusu vs bebek arabası alırım bulunsun aslnda cok da erken ama esım durmuo oda hevesli cok bende kıramıyorum

Bebek arabası da var değişik çeşitleri var nasıl almak gerekiyor araştırmak lazım bu pusetli olanlar var ya iyi görünüyor ama henüz marka olarak bir fikrim yok. İlk bebiş olunca insan daha çok hevesleniyor Bizdede durum aynı ama daha erken diye almak istemiyorum özellikle tam olarak cinsiyetini öğrenmek istiyorum. Ama bebişlerimiz için alışveriş yapmak çok güzel.

benım begendıgım bır model var bebek arabası cok hosuma gıdıo onlar ondan almayı dusunuormm oda pusetlı yuksekk

tubisimben solda en bastakı model hosuma gıdıo cnm bu tarz

Eklentiler

• 12670927_1530204303940734_7199145451052189706_n.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 51
A

aaa evet benim de sevdiğim modelden markası ne?
valla cnm markasını unuttum yazmamışım ama heryerde var ınternettn baktımm bebek arabaları yazınca bu modelın aaynıları google dn cıkıo alırsam bu modeli alcam ben ıns

valla cnm markasını unuttum yazmamışım ama heryerde var ınternettn baktımm bebek arabaları yazınca bu modelın aaynıları google dn cıkıo alırsam bu modeli alcam ben ıns
Teşekkür ederim canm bende bir bakayım.

Merhaba kızlar anca gelebildim nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik bende doktora gitmek istiyorum cinsiyeti için ama erken diye gitsem mi gitmesem mi bilemedim

Sanırım chicco markası arabanın baktım az önce fiyatlar 1000-2000 arasında değişiyor. Sen fiyat baktın mı?
ben o kadar vermemm cnm ya 600 tl falan verrımm 750 en fazla kesın o aralıklarlaa vardır ıstanbulda otryrmm ben yerlerıne gıderım bunların

ben o kadar vermemm cnm ya 600 tl falan verrımm 750 en fazla kesın o aralıklarlaa vardır ıstanbulda otryrmm ben yerlerıne gıderım bunların
İstanbuldaysan şanslısın daha ucuza bulabilirsin ben samsundayım ya buradaki mağazalardan bakacağım ya da internetten. kullanışlı ve sağlam olsun artık ona göre 1000 tlyi gözden çıkardım zaten.

İstanbuldaysan şanslısın daha ucuza bulabilirsin ben samsundayım ya buradaki mağazalardan bakacağım ya da internetten. kullanışlı ve sağlam olsun artık ona göre 1000 tlyi gözden çıkardım zaten.
sen ordan bakkk nasıl acılıo kapanıo onu ögrenırsın kolaymıı ınternetten ucuza alırsınn

sen ordan bakkk nasıl acılıo kapanıo onu ögrenırsın kolaymıı ınternetten ucuza alırsınn
Evet bende öyle yaparım diye düşünüyorum. Şu haftalar çabucak geçse de bebeğimize kavuşacağımız zaman yaklaşsa. Şimdiden herşeyi düşünüyorum ama almak için daha erken İnsan sabırsızlanıyor

aynenn cnm ya ınsan heveslenıo bızde gece gunduz esımle bunu konusuyoruz sunu aalalım bunu alalım şöyle yapalım falan tatlı heyecanlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…