evet cnm yanı ıyı bı gelısmemı kesemız 4+6 ike bakıldı 6 mm di kesenın yerı guzen ve duzenliymiş 11 şubatta kalp atısı ıcın gıdıcem ınsallah
amın cnm ınsallaahh sadece gerıye kalp atısı kaldı 10 gun kaldı görmeme ıns onuda duyarımdaa rahatlarımyâri güzel demişler..kesede görüldüyse ferah tutun içinizi çünkü sonuç ıyıde olsa kötüde olsa sizin elınızden bşey gelmez..dua edip ferah tutun içinizi..
benım keseye yakın 5 cmlik kist vardı..ilk kesem küçücüktü..alttan muayenede bile miniciktı..içinde bit kadar ( tam olarak o kadardı) bir siyah noktaydı..şimdi maşallah o siyah nokta 2 kg ya yaklaşıyor :)
bn 2,5 aylıkken ameliyat oldum..yavrumu aldılar sanmıştım uyandığımda..ama benımle kaldı tutundu hayata ALLAHIN izniyle..
drun ıyı güzel diyorsa hiç sıkma kendini..ALLAH hayırlısını versin inşallah,hayırlı haberler dilerim :)
amın cnm ınsallaahh sadece gerıye kalp atısı kaldı 10 gun kaldı görmeme ıns onuda duyarımdaa rahatlarım
dırek buradan yazarım ınss o gunde sonucuinşallah :)
dırek buradan yazarım ınss o gunde sonucu
amın cnm ınsallahhayırlı haberler duyursun RABBİM o zaman hepimize..bekliyorum :)
Canım hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah, sen epey geç öğrendin herhalde, ben 13 ocakta öğrenmiştim, geç döllenme imiş, keseyi gördük, 13 mm 5+ 2 günlüktü geçen hafta, haftaya tekrar kontrole gideceğim, senin kese kaç mm idi, kontrolün ne zaman tekrar, doktorun alttan mı bakıyor karından mı?Merhaba arkadaşlar
Bende pazartesi günü öğrendim çok şükür bebeğimi. Salı günüde keseyi gördüm inş haftaya kalp atışınıda duyarım. Rabbim isteyen herkese versin.
Sağlıklı bir şekilde inş kucağımıza alırız
Seninle sat aynıymış:)6+4 üz bugün. Sat 14 aralık
Merhabalar daha once forumu takip ediyordum ama yeni uye oldum. 21 ocakta erken gebelik testi ile ogrendim. Birkac kan testiyle hcg artisini takip ettim ve 30 ocakta dr keseyi gordu. Sonraki randevum 13subatta kalp atislari icin merakla bekliyorum. Hepimiz insallah hayirlisiyla kucaklariz:)
ALLAH hayırlısıyla kucağınıza versin :)
Merhaba arkadaşlar. Çok şükür bugün miniğimin kalp atışlarını duydum. Muhteşem bir duygu. Rabbim hepinize duymayı nasip etsin. İsteyen herkesede versin inş.sinemnur sen ne zaman gidiyorsun cnm. 7+2 ydik biz bugün
Maşallah canım ya inan çok sevindim, gözün aydınnn:) darısı bize inşallah, bizim geç döllenme bir hafta kadar geriden geliyoruz, geçen hafta perşembe 5+2 idik, bugün 6+2 olmuşuzdur herhalde, her şey yolundaysa belki miniğim arayı kapatmıştır vallahi meraktan duramıyorum ama doktorum 2 hafta sonra demişti herhalde artık duramayıp pztsi filan giderim, işlerim de çok yoğun daha doktorumdan randevu bile ayarlamadım, Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Merhaba arkadaşlar. Çok şükür bugün miniğimin kalp atışlarını duydum. Muhteşem bir duygu. Rabbim hepinize duymayı nasip etsin. İsteyen herkesede versin inş.sinemnur sen ne zaman gidiyorsun cnm. 7+2 ydik biz bugün
Evet canım ya insan muayeneye girince nasıl tedirgin oluyor, biz de keseyi görmeye gidince öyle olduk. Ben bazen gece bir uyanıyorum, gözümü açar açmaz otomatik olarak bebeğim nasıl ki diyorum, insan çok merak ediyor. İnşallah bugün randevu ayarlayıp haftaya gideceğim, Rabbim yardımcımız olsun. Bebeklerimizi hayırlısıyla bize bağışlasınTheTudors sinemnur Çok tşk ederim Bende şu 1 hafta nasıl geçti bilmiyorum saniye saniye ilerledi sanki. Öyle korkuyla girdim ki muayeneye anlatamam. Ama sonrası gözyaşı gülmek arası çok karışık birşeydi. Çok şükür Rabb'ime öyle zor zamanlardan tedavilerden sonra miniğimi bana hiç ummadığım anda hediye ettiki ne kadar şükretsem azdır. Tüm isteyenlere versin inş. İlk fırsatta al randevunu inş bu muhteşem duyguyu yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?