ocak ayında hamilelik düşünenler

merhaba arkadaşlar ocak ayında hamilelik düşünenler burda toplanalım isterseniz

Hadi bakalım bismillah hakkımızda hayırlısı. Benim bugün sat tarihim ovulasyon testide aldım sıkı çalışma var ocakta inşallah

Hadi bakalım bismillah hakkımızda hayırlısı. Benim bugün sat tarihim ovulasyon testide aldım sıkı çalışma var ocakta inşallah
benimde bat 3 gün geçti ama geçen ay da geçtiği için önemsemedim gerçi testte yaptım ama negatif çıktı zaten :) o yüzden bende ocakta sıkı takibe almaya karar verdim :)

kızlar merhaba ben adetim 5 gün geçtiği için biraz önce test yaptım negatif çıktı zaten bekledğim bir şeydi. o yüzden bende kesin olarak ocak ayında çalışmalar yapacağım hep birlikte ilerleyelim isterseniz en azından tecrübelerimizi paylaşırız...

günaydın arkadaşlar bu sabah 5 gün gecikmeyle regl oldum ve inanın çok mutlu oldum testlerde ki negatif sonucun nedeni sonunda kendini gösterdi incir kürü yapmıştım bu ay sanırım onun etkisi oldu geciktim. Ocak ayı için ovulasyon testi kullanmaya başlayacağım ve siin yorumlarınız için sayfaya yükleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Meraba kızlar bende geldim:) bu aydan geçti adetim bi iki güne bitecek sıkı calismalar düşünüyorum bende:) ins bu ay hepimize hayırlı gelir: )

Meraba kızlar bende geldim:) bu aydan geçti adetim bi iki güne bitecek sıkı calismalar düşünüyorum bende:) ins bu ay hepimize hayırlı gelir: )

İNŞALLAH HYIRLI GELİR BENİM DE BİR İKİ GÜNE BİTECEK BENDE TESTLE BAŞLAYACAĞIM HAYIRLISIYSA İNŞLALLAH

Ben biter bitmez baslicam calismalara iki gün arayla ilişki tekrarlicam bu şekilde düşünüyorum ama belki bende test alırım kesin sonuç verir miki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…