için şeker katmaBide bogurtlene baslim yarin o halde. Test konusunda kararsizim acikcasi iki günde bir iliski dusundugum için bilemedim ki şimdi
Tamam canım çok saol yarın hemen baslarim bendeBen başladım bogurtlene dün canım ama içine bal kat
için şeker katma
Tamam canım çok saol yarın hemen baslarim bende
Bu arada ben dün folik asitede basladim isterseniz sizde baslayinTamam canım hadi inşallah
Bende kullanıyorum canım onu ilk gebelikten beri bırakmadımBu arada ben dün folik asitede basladim isterseniz sizde baslayin
hımm anladım ben de bilmiyorum siz hic hamile kaldınız miSen bilirsin canım onu bende kullandım ama bi faydasını goremedim herkese aynı olmayabilir ama
Tamam tatlım süper o zaman hazırız biz baya gerisi Allah'tan: )Bende kullanıyorum canım onu ilk gebelikten beri bırakmadım
Evet canım bi önceki sayfalarda yazdık boş gebelikten kurtaj oldum ben üç ay öncehımm anladım ben de bilmiyorum siz hic hamile kaldınız mi
Aynen canımTamam tatlım süper o zaman hazırız biz baya gerisi Allah'tan: )
hımm anladım ben de bilmiyorum siz hic hamile kaldınız mi
Meraba kızlar yarın doktor muanem var adet olduğum gün muane sırasında bi parça gelmisti patoloji sonucunu alıp doktora gidicem dua edin bisey olmasın inşallah
İnşallah canım da korkuyorum korunmaya devam derse diye de üzülüyorumhadi inşallah hiç bir sorun çıkmaz
İnşallah canım da korkuyorum korunmaya devam derse diye de üzülüyorum
Hamile olmak istiyorum anne olmak çok istiyorum Emel stres yapmicam diyorum ama yapiyorum ister istemez çok temiz sonuç alırım ve çalışmalara baslayabilirim çok endiseliyim: (
İnşallah dediğin gibi bir seydirdüzelme olduysa demez zannetmiyorum ben ilk adetin olduğu için olabilir
,inşallah sen iyi düşünİnşallah dediğin gibi bir seydir
Tamam caniminşallah stres yapma zaten yaparsan daha kötü olur herşey güzel olacak diye düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?