ocak ayında hamilelik düşünenler

Ben biter bitmez baslicam calismalara iki gün arayla ilişki tekrarlicam bu şekilde düşünüyorum ama belki bende test alırım kesin sonuç verir miki acaba

Benden ilk defa kullanacağım ama tabiki iki günde bir ilişki şeklinde yapacağım bende senin gibi canım

Haberlese haberlese devam ederiz artık:) testleride ayni zamanlarda yapariz inşallah pozitif sonuclarla bulusuruz: ) ilk hamilelikmi olacak Emel senin

inşallah canım ilke gebeliğimi 3 ay önce 8 haftalıkken gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım bu ikinci olacak Allah izin verirse senin peki

inşallah canım ilke gebeliğimi 3 ay önce 8 haftalıkken gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım bu ikinci olacak Allah izin verirse senin peki
Benzer seninle bende üç ay önce boş gebelikten dolayı kurtaj oldum ilk adetimi gecen hafta içinde oldum girmesiyle tekrar iste çok kötüyüm ama ben biliyomusun yani çok istiyorum ara ara aglama nobetlerine giriyorum nolcak bole bakalim

ben ilk adetimi kürtajdan 29 gün sonra oldum sonra da 3er gün gecikti bu ay 3.adetimi oldum ama denemelere bu ay kesin olarak başlıyoruz doktor ara vermene gerek yok demişti ama biz yinede bekleyelim dedik..Ağlama ama bence insan kötü oluyor tabiki ama sonuçta Allahtan geliyor ve sonraki için psikolojin bozuluyor o yüzden hep olumlu düşün canım

Oyle yapiyorum artik olumlu düşünüyorum oyle olmak zorunda çünkü canım haklısın. Senin tam olarak âdetin ne zaman bitiyo canm

marhaba kizlar ben daha yeniyim ve 3yildir evliyim 3dusuk yaptım şimdide halil kalmak için herşeyi deniyorum lütfen yardım edin ve bir şeyler biliyorsanız benle paylaşın (

marhaba kizlar ben daha yeniyim ve 3yildir evliyim 3dusuk yaptım şimdide halil kalmak için herşeyi deniyorum lütfen yardım edin ve bir şeyler biliyorsanız benle paylaşın (
Meraba canım hosgeldin valla kelin ilacı olsa basına sürer derler ya bende oleyim ama bence bu ay hiç sıkıntı strese girmeden ilerleyelim her şeyden önce su stresi atalim ustumuzden sende kalbini ferah tut yapılacak pek bisey yok dua edelim birbirimizede edelim düzenli iliskiye girelim yapacak bisey yok tatlım başka

Bende denemeler yapıyorum bu ay kesin olarak baslayacagiz bana bogurtlen koku kurunun faydalı olduğunu söylediler yumurtlama icin

Nasıl

Nasıl oluyo o kur ne kadar ve ne zaman icmeliyiz bi bilgin varmi

500 gr bogurtlen kökünü.6 lt su ile kaynayıp dolaba koyup sogutacakmisiz hergün aç karnına bir bardak icecekmisiz bana söyleyen kişi hamile kalmis böyle ben dün başladım valla hemen başlayabilirsiniz dedi

teşekli canım inşallah olur allahın izniyle bana Hayıt suyunu önerdiler yaklaşık 20 gün oluyor kulaniyorum ama bugun gene adet oldum sizce devam edeyim mi hayit suyuna

teşekli canım inşallah olur allahın izniyle bana Hayıt suyunu önerdiler yaklaşık 20 gün oluyor kulaniyorum ama bugun gene adet oldum sizce devam edeyim mi hayit suyuna

Sen bilirsin canım onu bende kullandım ama bi faydasını goremedim herkese aynı olmayabilir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…