ocak ayında hamilelik düşünenler

YOK CANIM BENDE BU AY İLK KEZ KULLANDIM CANIM BEN KOYULAŞMADAN BİR GÜN ÖNCE OLMUŞTU TUTTU O SANIRIM AMA SPERM KALİTESİ İÇİN BİR GÜN ARA VERMEK GEREK DİYOR DOKTORLAR SABAH AMA GARANTİ OLSUN DİYORSAN OLSUN SİLİKLEŞMEYE BAŞLAYINCA YUMURTA ÇATLAMIŞ OLUYOR

Arkadaşlar Merhaba,
Bende ocak ayında hamilelik planlamıştım.herşey normaldi.yumurtlama testi kullanmadım ama kendim takip etmiştim.hamilelik şansının en yüksek olduğu günlerde ilişkimiz olmuştu.1 hafta sonra sol kasığımda ağrılar batmalar ve göğüslerde hassasiyet başlamıştı.bat a 1 hafta kala test yaptım.ikinci çizgi çıktı ve hemen kayboldu.sonrasında doktora gittim ve 5 cm boyutunda kistim olduğunu öğrendim.doktor önemli olmadığını adetle temizleneceğini söyledi.şimdi adetin 4.günündeyim.cuma günü kontrolüm olacak.inşallah kist temizlenmiştir.eğer temizlenmişse bu ay hamilelik düşüneceğim.Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin inşallah

AMİN İNŞALLAH

canım daha birşey anlayamadım valla :)) ağrım vardı o geçti akıntım var dünden beri beyaz süt gibi
Kiyamam sana ben :) rabbim saglikla almayı nasip etsin kucagina: ) bende bekliyorum oyle bat 9 Şubat mi 16 subatmi karar veremiyorum bakalım nolcak bundan önceki âdetin 25 günde oldu ya kestiremiyorum normalde 30 günde oluyordum kurtejdan önce bekliyorum oyle bende

canım iki adet geçmesi en sağlıklısı diyorlar üzülme rabbim inşallah en yakın zamanda nasip eder inşallah ayrıca stresi bırak :)) kafana takma rabbim nasip eder inşallah :))

canım iki adet geçmesi en sağlıklısı diyorlar üzülme rabbim inşallah en yakın zamanda nasip eder inşallah ayrıca stresi bırak :)) kafana takma rabbim nasip eder inşallah :))
İnşallah canım benim saol: ) öpüyorum seni dikkat et kendine tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…