Selam kızlar bisey sormak istiyorum benim goguslerimden krem rengi bi sıvı geliyo bu kotu bisey olabilir mi bilen duyan var mi
Tamam canım çok korktum yeni fark ettim inşallah kotu bisey değildir bugün adetim bitti eşim saglikci olduğu içim ovulasyon testlerini o alıp getirecek aksam yarından itibaren baslarim heraldeBN HİÇ DUYMADIM CANIM
Tamam canım çok korktum yeni fark ettim inşallah kotu bisey değildir bugün adetim bitti eşim saglikci olduğu içim ovulasyon testlerini o alıp getirecek aksam yarından itibaren baslarim heralde
Hayırlısı olsun canım bnm insallh olmazsinda sürpriz olur. Bu arada btnm normalde adetim hep ayni günde olur örneğin ocak birde oldumsa Şubat birde olurum hep şimdi yirmibes günde oldum ya bundan sonra nasıl olur yumurtlamami nasıl hesaplamm gerek kafam çok karışık. Açıkçası bunaldım da artık deli gibi oldum dusunmekten inan bu ayda olmicak diye düşünüyorum nolcak böyle canım yahadi inşallah canım benim daha 4 günüm var ama olacağım gibi zaten
Hayırlısı olsun canım bnm insallh olmazsinda sürpriz olur. Bu arada btnm normalde adetim hep ayni günde olur örneğin ocak birde oldumsa Şubat birde olurum hep şimdi yirmibes günde oldum ya bundan sonra nasıl olur yumurtlamami nasıl hesaplamm gerek kafam çok karışık. Açıkçası bunaldım da artık deli gibi oldum dusunmekten inan bu ayda olmicak diye düşünüyorum nolcak böyle canım ya
Olmuyo inan olmuyo hep stres hep dusunceler var kafamda nasıl yapicam bilemiyorum artık stres yapicam dusunmicem diyorum kndimi yine dusunurkn buluyorum bana yardım et tatlim nolur kafayi yedim inan kiçok düşünüyorsun oda seni geriyor canım akısına bırak testler sana söyler gününü zaten ama bsen stres yapmayı bırakmalısın bence en önce bununla başla
Olmuyo inan olmuyo hep stres hep dusunceler var kafamda nasıl yapicam bilemiyorum artık stres yapicam dusunmicem diyorum kndimi yine dusunurkn buluyorum bana yardım et tatlim nolur kafayi yedim inan ki
Çok çok haklısın hemde rabbim hepimize feraha erdirsin inşallahBEN BIRAKTIM DÜŞÜNMEYİ CANIM İNAN Kİ OLURSA OLUR OLMAZSA SINAVIM VAR ONDAN SONRA BAŞLARIZ DİYORUM SONUÇTA VERECEK OLAN ALLAH VE STRES EN BÜYÜK ENGEL SEN VİTAMİNİNİ AL GERİSİNİ ALLAHA BIRAK BAŞKA ŞEYLERLE İLGİLEN KİTAP OKU FİLM İZLE FALAN EŞİNDE ETKİLER ÇOCUK ODAKLI İLİŞKİDEN
Haklısın c
Çok çok haklısın hemde rabbim hepimize feraha erdirsin inşallah
Canım adet oldun muAMİN CANIM BEN MESELA BİR TOPİK VAR ORDAKİ DUAYA KATILIYORUM HERGÜN OKUYORUM İÇİN RAHATLIYOR SENDE KATIL İSTERSEN HERKESE SIRAYLA OKUYORZ
Canım adet oldun mu
Ayyyy canimmm benimmm insallah inşallah oda pozitif çıkar ama kesin hamilesin bence kesin rabbim ne büyük ya :)hayır canım olmadım dün olmam gerekiyordu akşam eve gelince test yaptım yoksa umutlanmayayım diyepozitif çıktı sabahve öğlen yine yaptım onlarda pozitif kan verdim bakalım ne çıkacak sonuç bekliyorum şuan
Ama yemin ediyorum çok mutlu oldum çok çok mutlu oldum canım benim :)))Ayyyy canimmm benimmm insallah inşallah oda pozitif çıkar ama kesin hamilesin bence kesin rabbim ne büyük ya :)
ayyy inşallah çıkar canım inşallah sende en yakın zamanda alırsın haber örek otunu yaptın bitti miAma yemin ediyorum çok mutlu oldum çok çok mutlu oldum canım benim :)))
Insalalh canim yaa çörek otunu yaptım ama unutuyorum bi gün yiyorsam iki gün yemedim oyle yani aslında bıraktım ben herseyi olursa olur olmazsa ne yapalım hayır vardır diye düşünüyorumayyy inşallah çıkar canım inşallah sende en yakın zamanda alırsın haber örek otunu yaptın bitti mi
Insalalh canim yaa çörek otunu yaptım ama unutuyorum bi gün yiyorsam iki gün yemedim oyle yani aslında bıraktım ben herseyi olursa olur olmazsa ne yapalım hayır vardır diye düşünüyorum[/QUOTE
inşallah canım Allah büyük zaten stresi bıkaktığında gelir eminim sen yine de arı sütüiç derim ben ben içiyorum hamile kalınca da tutunması için faydası varmış
sanırım öyle oldu canım yumurtlamadan birgün önce girmiştik biz sonra da yumurtlamadan 7 8 gün sonra bir kere oldu o kadarYumurtlama gununde iliskiye girmemistin demi canım sen önceki ilişkiden yaşayan spermler o gün tutundu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?