ocak ayında hamilelik düşünenler

Selam kızlar bisey sormak istiyorum benim goguslerimden krem rengi bi sıvı geliyo bu kotu bisey olabilir mi bilen duyan var mi

Tamam canım çok korktum yeni fark ettim inşallah kotu bisey değildir bugün adetim bitti eşim saglikci olduğu içim ovulasyon testlerini o alıp getirecek aksam yarından itibaren baslarim heralde

hadi inşallah canım benim daha 4 günüm var ama olacağım gibi zaten

hadi inşallah canım benim daha 4 günüm var ama olacağım gibi zaten
Hayırlısı olsun canım bnm insallh olmazsinda sürpriz olur. Bu arada btnm normalde adetim hep ayni günde olur örneğin ocak birde oldumsa Şubat birde olurum hep şimdi yirmibes günde oldum ya bundan sonra nasıl olur yumurtlamami nasıl hesaplamm gerek kafam çok karışık. Açıkçası bunaldım da artık deli gibi oldum dusunmekten inan bu ayda olmicak diye düşünüyorum nolcak böyle canım ya

çok düşünüyorsun oda seni geriyor canım akısına bırak testler sana söyler gününü zaten ama bsen stres yapmayı bırakmalısın bence en önce bununla başla

çok düşünüyorsun oda seni geriyor canım akısına bırak testler sana söyler gününü zaten ama bsen stres yapmayı bırakmalısın bence en önce bununla başla
Olmuyo inan olmuyo hep stres hep dusunceler var kafamda nasıl yapicam bilemiyorum artık stres yapicam dusunmicem diyorum kndimi yine dusunurkn buluyorum bana yardım et tatlim nolur kafayi yedim inan ki

Olmuyo inan olmuyo hep stres hep dusunceler var kafamda nasıl yapicam bilemiyorum artık stres yapicam dusunmicem diyorum kndimi yine dusunurkn buluyorum bana yardım et tatlim nolur kafayi yedim inan ki

BEN BIRAKTIM DÜŞÜNMEYİ CANIM İNAN Kİ OLURSA OLUR OLMAZSA SINAVIM VAR ONDAN SONRA BAŞLARIZ DİYORUM SONUÇTA VERECEK OLAN ALLAH VE STRES EN BÜYÜK ENGEL SEN VİTAMİNİNİ AL GERİSİNİ ALLAHA BIRAK BAŞKA ŞEYLERLE İLGİLEN KİTAP OKU FİLM İZLE FALAN EŞİNDE ETKİLER ÇOCUK ODAKLI İLİŞKİDEN

Haklısın c
Çok çok haklısın hemde rabbim hepimize feraha erdirsin inşallah

Canım adet oldun mu

hayır canım olmadım dün olmam gerekiyordu akşam eve gelince test yaptım yoksa umutlanmayayım diyepozitif çıktı sabahve öğlen yine yaptım onlarda pozitif kan verdim bakalım ne çıkacak sonuç bekliyorum şuan

Ayyyy canimmm benimmm insallah inşallah oda pozitif çıkar ama kesin hamilesin bence kesin rabbim ne büyük ya :)

ayyy inşallah çıkar canım inşallah sende en yakın zamanda alırsın haber örek otunu yaptın bitti mi
Insalalh canim yaa çörek otunu yaptım ama unutuyorum bi gün yiyorsam iki gün yemedim oyle yani aslında bıraktım ben herseyi olursa olur olmazsa ne yapalım hayır vardır diye düşünüyorum

Yumurtlama gununde iliskiye girmemistin demi canım sen önceki ilişkiden yaşayan spermler o gün tutundu sanirim

Arı sütü temin etmem gerek ama inan hiç bisey yapmak istemiyorum rabbim nasip ederse olur napim ya diyorum hayırlısı olsun suanda senin için çok mutluyum ve rabbim çok büyük gerçekten çok büyük: )

san
Yumurtlama gununde iliskiye girmemistin demi canım sen önceki ilişkiden yaşayan spermler o gün tutundu sanirim
sanırım öyle oldu canım yumurtlamadan birgün önce girmiştik biz sonra da yumurtlamadan 7 8 gün sonra bir kere oldu o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…