ocak ayında hamilelik düşünenler

san

sanırım öyle oldu canım yumurtlamadan birgün önce girmiştik biz sonra da yumurtlamadan 7 8 gün sonra bir kere oldu o kadar
Gözün aydın diyorum canım çünkü kanda pozitif cikacak eminim: )allah analı babalı büyütsün rabbim kucağına almayi nasip etsin saglikla insallah darisi basıma: ) demmk ki çok kasmamak gerekiyormus bunu ogrendim sayende tesekkurler canim: )

canım inşallah güzel sonuçlar alırız ikimizde...amin inşallahhhh canımmm..gerçekten kasma bırak

Hayirli olsun canım bak olmaz derken nasıl da oldu :)

EVET CANIM YA DÜN EŞİME DE SÖYLEDİM MUCİZE OLDU DİYE GERÇEKTEN ÖYLE OLDU ÇOK DUA EDİYORUM BU DEFA BENİMLE KALABİLSİN DİYE SANA DA EDİYORUM RABBİM İNŞALLAH SANA DA VERSİN SENİNDE GÜZEL HABERİNİ ALALIM İNŞALLAH DAHA DOKTORA GİTMEDİM BİRAZ DAHA BÜYÜMESİNİ BEKLİYORUM

İnşallah canım inşallah bu defa hayirlisiyla kucagina alirsin allah razı olsun dualarinda unutmadigin için ama aklına hiç kotu bisey getirme yasadiklarini getirme sakin hayırlı olsun tekrardan canım benim :)

İnşallah canım inşallah bu defa hayirlisiyla kucagina alirsin allah razı olsun dualarinda unutmadigin için ama aklına hiç kotu bisey getirme yasadiklarini getirme sakin hayırlı olsun tekrardan canım benim :)

SAĞOL CANIM HİÇ GETİRMİYORUM SADECE DUA EDİYORUM ALLAH SAĞLIK ÖMÜÜR VERSİN DİYE 2 HAFTA SONRA GİDECEĞİM CANIM İNŞALLAH HAYIRLISI OLURRRR

Kızlar kan testi yaptırdım pozitif çıktı 4 haftalık hamileymişim ama yine düşük tehlikesi varmış

Iyi aksamlar
Saat 17:00'de yaptigim test koyulasmaya basladi nihayet :) silik olan sabah 10:00'da. Tecrubeli arkadaslar yorumlar misiniz? Bu ay kullanmaya basladim. 16 Ocak son adet tarihim.

Koyulaşması demek çatlaması demek mi? Dün ilişkiye girdik. Bugün de olmalı mı? İki günde bir denmesinin sebebi be? Garanti olsun diye hergün olması gerekmez mi? Çatlayınca silikleşmeye başlarmış test. O zaman mı döllenme oldu demek? .... Kafam sorularla dolu.

KOYULAŞTIKTAN SONRA SİLİKLEŞMESİ ÇATLAMASI DEMEK CANIM SPERM KALİTESİ İÇİN BİR GÜN ARA VERMEK GEREKR AMA RİSME ATMAK İSTEMEZSEN HERGÜN

Bu sabah 11:00'daki test daha koyu. Silikleşmeye başlayınca döllenme oluyor değil mi?

Eklentiler

• ovuu.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 38
BENCE BUGÜN ÇAYLAYACAK CANIM
İnşallah M melek1212
Peki bugün ilişki olmalı mı sence? Dün gece 2'deydi. Yarın sabah mı daha garanti? Silikleşmeye başlayınca yumurta salınmı oluyor ve spermle buluşması gerek hemen değil mi? Çok heyecan yaptım kusura bakma cahil cahil soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…