Gözün aydın diyorum canım çünkü kanda pozitif cikacak eminim: )allah analı babalı büyütsün rabbim kucağına almayi nasip etsin saglikla insallah darisi basıma: ) demmk ki çok kasmamak gerekiyormus bunu ogrendim sayende tesekkurler canim: )san
sanırım öyle oldu canım yumurtlamadan birgün önce girmiştik biz sonra da yumurtlamadan 7 8 gün sonra bir kere oldu o kadar
canım inşallah güzel sonuçlar alırız ikimizde...amin inşallahhhh canımmm..gerçekten kasma bırakGözün aydın diyorum canım çünkü kanda pozitif cikacak eminim: )allah analı babalı büyütsün rabbim kucağına almayi nasip etsin saglikla insallah darisi basıma: ) demmk ki çok kasmamak gerekiyormus bunu ogrendim sayende tesekkurler canim: )
Tamam tatlım :) kan sonucunu paylasirsin canım burdan da bekliyorum tekrar tebrik ederimcanım inşallah güzel sonuçlar alırız ikimizde...amin inşallahhhh canımmm..gerçekten kasma bırak
sağol canım çıkınca paylaşırım :)Tamam tatlım :) kan sonucunu paylasirsin canım burdan da bekliyorum tekrar tebrik ederim
Canım ciktimi sonuc: )sağol canım çıkınca paylaşırım :)
C
Canım ciktimi sonuc: )
Hayirli olsun canım bak olmaz derken nasıl da oldu :)çıktı canım sonucum 1016,44
Hayirli olsun canım bak olmaz derken nasıl da oldu :)
İnşallah canım inşallah bu defa hayirlisiyla kucagina alirsin allah razı olsun dualarinda unutmadigin için ama aklına hiç kotu bisey getirme yasadiklarini getirme sakin hayırlı olsun tekrardan canım benim :)EVET CANIM YA DÜN EŞİME DE SÖYLEDİM MUCİZE OLDU DİYE GERÇEKTEN ÖYLE OLDU ÇOK DUA EDİYORUM BU DEFA BENİMLE KALABİLSİN DİYE SANA DA EDİYORUM RABBİM İNŞALLAH SANA DA VERSİN SENİNDE GÜZEL HABERİNİ ALALIM İNŞALLAH DAHA DOKTORA GİTMEDİM BİRAZ DAHA BÜYÜMESİNİ BEKLİYORUM
İnşallah canım inşallah bu defa hayirlisiyla kucagina alirsin allah razı olsun dualarinda unutmadigin için ama aklına hiç kotu bisey getirme yasadiklarini getirme sakin hayırlı olsun tekrardan canım benim :)
Sağ ol canımCANIM DİKKAT ET KENDİNE ALLAH SANA BAĞIŞLASINNNN
BENCE BU GÜN ÇATLAYACAKBu sabah 11:00'daki test daha koyu. Silikleşmeye başlayınca döllenme oluyor değil mi?
Şimdi bir tane daha yaptım bakBENCE BU GÜN ÇATLAYACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?