- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 30
- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
Tamam ben öğretmenim ve sabahçıyım sabah ezanında yapmış olurum :)
Bu ayda olmadi regli oldumbeklemeye dua eymeye devam..
Tamam madem yapalım :)Yapalım yapalım bn 8 gün warken erken gebelik testi yaptım yoktu ondan snra reglim gecene kadr yapmamaya karar wermistim ama dayanamıyorm yarn yapcam
Hello Kizlar
Bende ocak ayinda Test yapacaklardanim:)bakalim hayirlii hepimiz icin
Kizlaaar benimse bat 6 ocak :)
Tsk ederim canim hos buldum.ben Dün asilama oldum,bugün 2.günüm.insallah 14 ocak gibi Test günüm.senin Test günün ne zaman canim?Merhaba canım hos geldin kacında regl tarihin
Hosbulduuum dert ortaklarıyla olmak biraz daha mutlu ediyor insani yoksa geçmiyor gunleeeer bu ay nedense acaba hamile miyim değil de hamileyim günü gelsin test yapayım gibi bir his var inşallah doğru çıkarSende hosgeldin canımm
Tsk ederim canim hos buldum.ben Dün asilama oldum,bugün 2.günüm.insallah 14 ocak gibi Test günüm.senin Test günün ne zaman canim?
Hosbulduuum dert ortaklarıyla olmak biraz daha mutlu ediyor insani yoksa geçmiyor gunleeeer bu ay nedense acaba hamile miyim değil de hamileyim günü gelsin test yapayım gibi bir his var inşallah doğru çıkar
Hadi Hayirlisi insallah hamilesindir canim!mutlaka bizede hbr ver dualarim seninleBenim regl tarihim 4 ocak canım ama yarn bi tane test yapcam
Hadi Hayirlisi insallah hamilesindir canim!mutlaka bizede hbr ver dualarim seninle
İnşallah cnm teşekkür ederimİnsallah gelecek ay olur canımm
Çıkmış işte canım belli ,hadi gözün aydın :) regle 4 kala da ancak böyle çıkarMesajda hata oldu düzenleyemedim fotoğraf burada. İkinci fotoğrafı ayrıntı belli olsun diye HD yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?