- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 30
- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
Herkese merhaba benim de regl 5 Ocak. Yani 4 gün kaldı. Birkaç gün önce 3 gün boyunca çok fazla bel ağrım oldu. Sonra da karnımda hafif ağrılar oldu. Şu an hiçbir belirti yok. Bel ağrısı falan kalmadı. Çok merak ediyorum. Kaç gün önceden çıkar test?
Çok kararsız kalıyorum yapsam mı yapmasam mı diye çıkmamasından korkuyorum sanırım. Aslında ilk denememiz ama yine de çok heyecanlıyım ben merak hat safhada :)İlk oglumda regliden 2 gün önce cıkmıstı teste
Çok kararsız kalıyorum yapsam mı yapmasam mı diye çıkmamasından korkuyorum sanırım. Aslında ilk denememiz ama yine de çok heyecanlıyım ben merak hat safhada :)
Bende gidip gelip testime bakıyorum şimdi ve adet olacakmışım gibi sancım başladı inşallah bebişler vardır ya bende çok heyecanlıyım haber vermeyi unutma bende sabah tekrarlarım sonucu yazarımPeki o zaman sabah ilk idrarla yapayım ben de heyecanlandım şimdi
Bende gidip gelip testime bakıyorum şimdi ve adet olacakmışım gibi sancım başladı inşallah bebişler vardır ya bende çok heyecanlıyım haber vermeyi unutma bende sabah tekrarlarım sonucu yazarım
Bat ne zamanBelki bnde yaparm yarın kızlarr
İnşallah hamilesindir yarın hepimiz çift çizgileri görürüz4 ocak canım
Herşeyin hayırlısı olsun Allah büyük daha yenisiniz sizde bazılarının adetten bir hafta sonra bile anca çıkabiliyorMerhaba kızlar benim de bat 5 ocak, dikkat ettim de çoğunluk 5 ocak :) bende test yaptım dün negatif, insan bekleyemiyor bizim de 10 aydır olmuyorinşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Evet silik de olsa çıkıyor çoğunda galiba :)Herşeyin hayırlısı olsun Allah büyük daha yenisiniz sizde bazılarının adetten bir hafta sonra bile anca çıkabiliyor
Aynen öyle herşeyin hayırlısı , evet kişiden kişiye değişiyor testler de. Bekleyelim bakalımHerşeyin hayırlısı olsun Allah büyük daha yenisiniz sizde bazılarının adetten bir hafta sonra bile anca çıkabiliyor
Ben korkuyom yapmayaKimler yapıyo kızlar smdi yarınn
Ben korkuyom yapmayaama dayanamayıp yaparım gibi geliyor
Ben bir haftadır hergün yapıyorum yarın yine yaparım kesinlikle yoksa dayanamamYapalım yapalım bn 8 gün warken erken gebelik testi yaptım yoktu ondan snra reglim gecene kadr yapmamaya karar wermistim ama dayanamıyorm yarn yapcam
Ben de korkuyorum ama çoğunluk yaparsa ben de yaparım sabah :)Kimler yapıyo kızlar smdi yarınn
Ben de korkuyorum ama çoğunluk yaparsa ben de yaparım sabah :)
Tamam ben öğretmenim ve sabahçıyım sabah ezanında yapmış olurum :)Tamam yapıyoruz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?