- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
Öğleden sonra kan testi yaptıracağım çok heyecanlıyım onda da çıkacak mı diyeÇıkmış işte canım belli ,hadi gözün aydın :) regle 4 kala da ancak böyle çıkar
Hakkında hayırlısı :) haber ver bize deÖğleden sonra kan testi yaptıracağım çok heyecanlıyım onda da çıkacak mı diye
Ben de ilk 3 dakika göremedim 6-7 dakika oldu artık hayal mi görüyorum diye defalarca baktım bir sürü fotoğraf çektim :) umarım doğrudur :)Benim de bata 3 var, az önce test yaptım neresinden bakardsm bakaykm negatif
Kızlar biraz önce attıklarım 7 dakikada çıkandı. Yarım saate böyle oldu bakar mısınız?
Teşekkür ederim canım kan testi yaptırcam ona göre belirlenir buna çok güvenemiyorumCıkmıs canım gözün aydın
@Sendelibendeli sen ne yaptın bekliyoruz cevabını :)
Bende şimdi yaptım ama daha bişey belirmedi benim 4 gündür yaptığım testlerde 3 saat sonra belli oluyor buda ümidimi bitiyor bekliyorum şimdi yine belirecek mi diyeE Engineerrr sen naptın merak ediyorum :)
Belli canım bide senin adete var buna rağmen çok iyi inşallah vardır dualarım seninleMesajda hata oldu düzenleyemedim fotoğraf burada. İkinci fotoğrafı ayrıntı belli olsun diye HD yaptım.
teşekkür ederim canım inşallah vardır hayırlısıyla şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum :)Belli canım bide senin adete var buna rağmen çok iyi inşallah vardır dualarım seninle
Ş
teşekkür ederim canım inşallah vardır hayırlısıyla şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum :)
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bnde birazdan cıkıp alcam yapcam insallah cift cizgi görürümm
İnşallah canım hadi bekliyoruz :)Kızlar bnde birazdan cıkıp alcam yapcam insallah cift cizgi görürümm
Canım naptın kan sonucu çıktı mı?Ş
teşekkür ederim canım inşallah vardır hayırlısıyla şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum :)
Hayır merakla bekliyorum :) bir buçuk iki saate çıkar dediler saat 13.30 da verdim :) kan alan adam bir tahminde bulundu rengine bakarak ama bakalım tutacak mı tutarsa söylerim sizeCanım naptın kan sonucu çıktı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?