- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
İnşallah olmazsın bekliceksin o zaman elden ne gelirYa ondan değilde sanki regl olacakmis gibi hissediyorum kasiklarim agriyo akintim var açık kahverengi göğüs uçlarım acio ilk tüp bebekte böyle olmamıştım ondan belkide
Öyle tabi olmazsa tekrar denerim 5 tane blastosit embriyom var daha dondurulmuş bi dahakine 2 tane koydurma hakkımda varİnşallah olmazsın bekliceksin o zaman elden ne gelir
canim gebelikte zaten adet olacan gibi kasiklarina agri girer tup nr zaman yaptirdinInşallah olur canım hayırlısı şuan bende korkmaya başladım sanki regl olacakmışım gibi hissediyom herhalde tüp bebek tutmadı bu sefer
24 aralikta bugün 7 gün oldu bu cumartesi test günüm canmcanim gebelikte zaten adet olacan gibi kasiklarina agri girer tup nr zaman yaptirdin
insallah canim kac embriyo olusmustu24 aralikta bugün 7 gün oldu bu cumartesi test günüm canm
Benim dondurulmuş vardı onu koydular bende polikistik över var 22 tane yumurta toplamışlardı 8 tane 5.gün embriyosu vardı çok ısrar ettim tek koydular bi dahakine 2 koyacaklar bu tutmazsainsallah canim kac embriyo olusmustu
canim iki yada uc niye istemedinki. Ihtimal artar diye dedimBenim dondurulmuş vardı onu koydular bende polikistik över var 22 tane yumurta toplamışlardı 8 tane 5.gün embriyosu vardı çok ısrar ettim tek koydular bi dahakine 2 koyacaklar bu tutmazsa
Istedimde koymadılar canım yasimdan dolayı 25 yaşındayım 30 yaş altına yasakmış koymadılar malesefcanim iki yada uc niye istemedinki. Ihtimal artar diye dedim
peki canim bir dahaki sefer nasil iki tane koyacaklar yasaksa. Bu arada ilk kez duydum yeni bir sey ogrendim.Istedimde koymadılar canım yasimdan dolayı 25 yaşındayım 30 yaş altına yasakmış koymadılar malesef
Bi dahakine 3 tüp bebek koydurusum oluyo devlet yasa çıkarmış 30 yaş altına 2 embriyoyu 3.tüp bebek den sonra koyuyolarmis normalde yasak ama benim bu tutmazsa bi dahaki 3.ncu olcak ondan canim:)peki canim bir dahaki sefer nasil iki tane koyacaklar yasaksa. Bu arada ilk kez duydum yeni bir sey ogrendim.
aslinda bence sacma canim cunku sen kendi iradenle verebilirsin bu karari sorun neydiki canim tutmadi ilki pko haricBi dahakine 3 tüp bebek koydurusum oluyo devlet yasa çıkarmış 30 yaş altına 2 embriyoyu 3.tüp bebek den sonra koyuyolarmis normalde yasak ama benim bu tutmazsa bi dahaki 3.ncu olcak ondan canim:)
Tuttu ilki canım doğurdum bebegim böbrek yetmezligiyle doğdu evime bile getiremedim 2 buçuk ay bebegimle hastanede yattım sonunda yavrumu kara toprak altına koydum öleli 3 ay oldu toparlanmak için tekrar denemeye karar verdim sanırım buda tutmadı nasip değilmiş ne diyeyim benimde kaderim buymusaslinda bence sacma canim cunku sen kendi iradenle verebilirsin bu karari sorun neydiki canim tutmadi ilki pko haric
Şu an seninle aynı durumdayız benimse bel ağrım ve kasık agrım oldu halada arada geliyor 4 gündür test yapıyorum saatler sonra silik çizgi beliriyor bakalım ne olacak inşallah vardırHerkese merhaba benim de regl 5 Ocak. Yani 4 gün kaldı. Birkaç gün önce 3 gün boyunca çok fazla bel ağrım oldu. Sonra da karnımda hafif ağrılar oldu. Şu an hiçbir belirti yok. Bel ağrısı falan kalmadı. Çok merak ediyorum. Kaç gün önceden çıkar test?
Sizin de mi 5 Ocak tarihiniz? Ben de yapsam mı sizce?Şu an seninle aynı durumdayız benimse bel ağrım ve kasık agrım oldu halada arada geliyor 4 gündür test yapıyorum saatler sonra silik çizgi beliriyor bakalım ne olacak inşallah vardır
Evet ve şaşmaz saatim bile belli neredeyseSizin de mi 5 Ocak tarihiniz? Ben de yapsam mı sizce?
Peki o zaman sabah ilk idrarla yapayım ben de heyecanlandım şimdiEvet ve şaşmaz saatim bile belli neredeyse1 hafta kala öğrenenler olmuş herkeste değişebiliyor benim kaç gündür saatler sonra çıkan çizgiler var ama korkuyorum yoksa üzülürüm diye yarın bi dene istersen sabah inşallah çıkar müjdeli haberi verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?