Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında test yapacaklarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi dahakine 3 tüp bebek koydurusum oluyo devlet yasa çıkarmış 30 yaş altına 2 embriyoyu 3.tüp bebek den sonra koyuyolarmis normalde yasak ama benim bu tutmazsa bi dahaki 3.ncu olcak ondan canim:)
aslinda bence sacma canim cunku sen kendi iradenle verebilirsin bu karari sorun neydiki canim tutmadi ilki pko haric

aslinda bence sacma canim cunku sen kendi iradenle verebilirsin bu karari sorun neydiki canim tutmadi ilki pko haric
Tuttu ilki canım doğurdum bebegim böbrek yetmezligiyle doğdu evime bile getiremedim 2 buçuk ay bebegimle hastanede yattım sonunda yavrumu kara toprak altına koydum öleli 3 ay oldu toparlanmak için tekrar denemeye karar verdim sanırım buda tutmadı nasip değilmiş ne diyeyim benimde kaderim buymus

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 1 yıldır evliyim ve 5 aydır çocuk düşünüyoruz ama daha nasip olmadı bu ay çok ümitliydim bat 5 ocak yumurtlama gününden bi kaç gün sonra kasıgımda ve karnımda çok agrı oldu bi kaç gün ve hala ara ara gidip geliyor gebelik testi yapıyorum 3 saat sonra falan ikinci çizgi çıkıyor yumurtlama gününden 6 gün sonra kan tahlilim negatif çıktı bütün ümidim bitti ne olur böyle bişey yaşayan varsa fikirlerini danışsın 3 testte de silik çizgi sonradan çıktı ve hiç böyle olmazdı çok uzun yazdım hakkınızı helal edin

Herkese merhaba benim de regl 5 Ocak. Yani 4 gün kaldı. Birkaç gün önce 3 gün boyunca çok fazla bel ağrım oldu. Sonra da karnımda hafif ağrılar oldu. Şu an hiçbir belirti yok. Bel ağrısı falan kalmadı. Çok merak ediyorum. Kaç gün önceden çıkar test?

Şu an seninle aynı durumdayız benimse bel ağrım ve kasık agrım oldu halada arada geliyor 4 gündür test yapıyorum saatler sonra silik çizgi beliriyor bakalım ne olacak inşallah vardır

Sizin de mi 5 Ocak tarihiniz? Ben de yapsam mı sizce?
Evet ve şaşmaz saatim bile belli neredeyse 1 hafta kala öğrenenler olmuş herkeste değişebiliyor benim kaç gündür saatler sonra çıkan çizgiler var ama korkuyorum yoksa üzülürüm diye yarın bi dene istersen sabah inşallah çıkar müjdeli haberi verirsin

Peki o zaman sabah ilk idrarla yapayım ben de heyecanlandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…