- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 30
- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
Tamam canım bize de haber verbu topik uğurlu geldi sizlere, inşallah bizlere de uğurlu gelir . Rabbim tez zamanda bu mucizeyi yaşamayı nasip etsin inşallah tüm bekleyenlere
Kızlar benim yine 2 saat sonra çizgi çıktı delirdim valla ya ümitlenmek istemiyorum yoktur diye çünkü hep 2 saat sonra çıkıyor
Fotoğrafta görünmüyor ki ama yine atayım inşallah görünürWardır belki canım resim atsana bii
Fotoğrafta görünmüyor ki ama yine atayım inşallah görünür
Görünüyor canım ben gördümm
Ay heyecanlandım sadece ben görüyorum sanıyorum çok mutlu oldum inşallah vardır cumartesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum kan tahlili yaptırmayada korkuyorumGörünüyor canım ben gördümm
Ay heyecanlandım sadece ben görüyorum sanıyorum çok mutlu oldum inşallah vardır cumartesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum kan tahlili yaptırmayada korkuyorum
Ay heyecanlandım sadece ben görüyorum sanıyorum çok mutlu oldum inşallah vardır cumartesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum kan tahlili yaptırmayada korkuyorum
Yarın yine yapayım inşallah o erken çıkar valla heyecan yaptımBence war
Yarın yine yapayım inşallah o erken çıkar valla heyecan yaptım
Tamam atarım tabiki inşallah vardır ya her ay hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum vallaYap yap burayada at amaa
Tamam atarım tabiki inşallah vardır ya her ay hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum valla
182 yi arayıp alabilirsin benceKızlar e-nabız icin sifreyi nerden alıyoz biliyo musunuz
182 yi arayıp alabilirsin bence
Bende görüyorum canım, yaptır emin ol benceAy heyecanlandım sadece ben görüyorum sanıyorum çok mutlu oldum inşallah vardır cumartesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum kan tahlili yaptırmayada korkuyorum
Cok sevindim cnm gözün aydın darisi bizlere inşallahKızlaaaarr müjde hamileyimm19.84 çıktı değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?