- 24 Aralık 2018
- 220
- 607
- 23
- 31
- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
Rica ederimCok saol canım yaptım actım
inşsllsh testin çizgisi değildir bebektedirBende görüyorum canım, yaptır emin ol bence
benimde 3 hadi 1 gün gecikse 4 bat beklemedeyim. Hiç belirti yokBat 4.. belirtileriniz var mı?
Aynen bende belirti Arıyorum yokbenimde 3 hadi 1 gün gecikse 4 bat beklemedeyim. Hiç belirti yokbikaç gün önce belimden bacağıma ağrıyordu geçti şu an o da yok.
@Sendelibendeli canım sen bikaç gün önce test yapmışmıydın ben mi yanlış hatırlıyorum? Ben beklemedeyim lekem gelmedi sancım yok 28.günüm bugün hala bi umut bekliyorum.
Merhaba bat 28 ocak bende 4 aydır deniyorum fakat olmadı
Bende yapmıştım ordan biliyorum. Hiç adet belirtim yok ya bi anda gelecek galiba. Ya da mucize olcak, testte çıkmadı ya olmaz diyorum ama kırmızıyı görmedikçe de umut etmekten geri durmuyorum.Ewet canım 8 gün warken erken gebelik testi yapmıstım cıkmamıstı
@Sendelibendeli sende belirti varmı peki gebelik adına
İnşallah olmuştur canım bu ay.2 gün önce gögüs agrım wardı ama suan yok belim cok agrıyor bde arada kasıgıma bi agrı giryor canım bde tuwalete cok cıkıyorm bskada bsey yok canım
İnşallah olmuştur canım bu ay.
Bat 13 ocak bnmde gecikme olursa bende tabiki test yapacakların arasına katılırım insAllahEvet kızlar ocak ayında test ypacaklar gelin birlikte bekleyelim
İnşallah canım :)Rica ederim
inşsllsh testin çizgisi değildir bebektedir
Benim gögüs ağrım var sadece o da dokununca, başka da bişey yokBat 4.. belirtileriniz var mı?
Senin gögüs agrısı nasıl bir ağrıydı canım?2 gün önce gögüs agrım wardı ama suan yok belim cok agrıyor bde arada kasıgıma bi agrı giryor canım bde tuwalete cok cıkıyorm bskada bsey yok canım
Bende birde 3-4 gündür akıntı yoktu bugün biraz akıntım vardı o da akşama doğru şeffaf beyaz bir akıntıBenim gögüs ağrım var sadece o da dokununca, başka da bişey yok
Benim akıntım dün tavan yaptı nerdeyse altını ıslatmış gibi afedersiniz. Lekelenme de olmayınca beklemeye devam. Gün içinde çok sık baş dönmesi yaşıyorum. Belirti sayılırmı bilmem ama. Normalde 28günde gelir adetim ama son aylarda stresten bir iki gün oynadığı için test yapmayıp bekliyorum.Bende birde 3-4 gündür akıntı yoktu bugün biraz akıntım vardı o da akşama doğru şeffaf beyaz bir akıntı
Senin gögüs agrısı nasıl bir ağrıydı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?