- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
Teşekkür ederim darısı bekleyen isteyen herkese inşallahCok sevindim cnm gözün aydın darisi bizlere inşallah
Günaydın canım moralim çok bozuk erken gebelik testi ve diğer testen yaptim çıkmadı tutmadı herhalde tüp bebeğim 1 günüm kaldı kan tahliline moralman cokuslerdeyimGünaydin kızlarr
Günaydın canım moralim çok bozuk erken gebelik testi ve diğer testen yaptim çıkmadı tutmadı herhalde tüp bebeğim 1 günüm kaldı kan tahliline moralman cokuslerdeyim
Yok canım ya ilk tüp bebegimde 8.günde test yaptım çıkmıştı bunda 10 günde yaptim çıkmadı bide 3 gün önce kanamam oldu kesildi clinic aradım test gününü bekliceksiniz dedi tutmadı adım kadar eminim çok uzuldum agladim bütün emeklerim boşa gitti canımın yanması da ayrı kollarım iğneden mosmor oldu ne diyeyim ki bilemedim ilk bebeğimi kaybettim onun acısını unutalım olsun dedim tutmadı bu da bilmiyorum napacamWardır insallah canım yaa moralini bozmaa
Mesajda hata oldu düzenleyemedim fotoğraf burada. İkinci fotoğrafı ayrıntı belli olsun diye HD yaptım.
Bide böyle cektim kızlar
Kızlaaaarr müjde hamileyimm19.84 çıktı değerim
Selam kızlar benim adet 31 Aralık tı adet olmadım 2 ocak ta test yaptım
Var bence ama yeni canm, hadi hayırlısı :) bat ne zamandı? benimde 4 gün var merak ediyorum 7sinde en geç 8inde yapmam lazım test
Cok sevindim hayırlı ugurlu olsunKan werdim degerim 19.21 cıktı canım hamileyim yanii
Cok sevindim hayırlı ugurlu olsun
Yeni bat tarihim 30 ocak
Kizlar reglim biteli 1 gün oldu sağ kasigimda hafif ağrı var yumurtlamaya mi geçtim dersiniz
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKan werdim degerim 19.21 cıktı canım hamileyim yanii
Tabi ki de negatif ama bu hafta sonunu beklicem tekrar test yapıcam bakalım ne çıkacakEe sonuç peki ? :)
cok sevindim canim i sallah sagsalim kucaginada alKan werdim degerim 19.21 cıktı canım hamileyim yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?