Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında test yapacaklarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım moralim çok bozuk erken gebelik testi ve diğer testen yaptim çıkmadı tutmadı herhalde tüp bebeğim 1 günüm kaldı kan tahliline moralman cokuslerdeyim
canim ne desek bos ama gelen rabbimden. Hayirlisi buymus en kisa zamanda hayirlisiyla iyi haber alirsin insallah

Herkese iyi akşamlar.Hamile olanları tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin mis kokuluları :) Ben de birkaç gün içinde kan vereceğim. Baş dönmesi var iki gündür. Hiç böyle olmamıştım. Erkenden test yaptırmam gerekiyor çünkü kan pıhtılaşması var. Hamileysem bir an önce iğneye başlamam kazım

Selam kizlarr..Ben Azeriyim...siz downsendromunu duymussunuzdur....benim ilk cocugum saglam cok sukur..ikincisi down dogdu..kalp yetmezliginden kaybettim 10aylikken....gecen ay1yil oldu..simdi yeniden cocuk istiyorum.ama korkuyorum...size sorum hic down cocugu olupda on Dan sonra saglam bir cocugu olan duydunuzmu?

2 tüp bebek denemem birincisi tuttu ama bebişim hasta doğdu böbrek yetmezliğinden dolayı hastanede yattı 75 gün sonra öldü öleli 3 ay oldu toparlanmak için yeniden denemeye karar verdim inşallah tutar
Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah yuvanıza. Benim de 18 tane embriyodan dondurulanlar oldu, taze transfer yapılanlar oldu ama sadece bir tanesi tuttu. Çok şükür bir kızım var. İnşallah ikinci doğal yoldan olur diye deniyoruz

Hos geldin canım insallah wardır seninde bebisinn

Hos geldin canım insallah wardır seninde bebisinn
Çok teşekkür ederim canım. İnşallahhh :) Sayfaları okudum heyecanla.

Hamile olan arkadaşlar takvim ekleyin de sizi görelim :) Kızım tüp bebek ama ikinci doğal yoldan olsun istiyorum. İlkinde bir sene olmayınca tüp bebeğe başlamıştık. Sebepsiz dediler. Her ay yumurtanın çatladığını net görüyorum ama Allah nasip eder inşallah

@Sendelibendeli İnşallah sağlıkla gelsin minnoşun canım. Regle kaç gün kala kan verdin? Bu arada konu sahibinin hamile olması ne güzel bir şey. Bu şans hepimize bulaşsın inşallah :)

Çok teşekkür ederim şükürler olsun :) regle 4 gün vardı 19.84 çıktı :)
Ne güzel erkenden öğrenmişsin :) Sağlıkla devam etsin inşallah :)
Bende çok baş dönmesi var. Önceki gebelikte bir kere başım dönmedi, midem bulanmadı o yüzden bir garip oldum, umuda kapıldım. Bu sefer hissettiriyor kendini diyorum ama regle daha 6 gün var. Belki cumartesi günü kan veririm

@Sendelibendeli İnşallah sağlıkla gelsin minnoşun canım. Regle kaç gün kala kan verdin? Bu arada konu sahibinin hamile olması ne güzel bir şey. Bu şans hepimize bulaşsın inşallah :)

Amin cok saol canımm regle 2 gün wardı test yaptım belli belirsiz cıktı snra kan wermeye gittim canımm

Benimde adetlerim düzensiz canım ya olması gereken 5 ocak ama dediğin gibi lekelenme yok inşallah da olmaz hayırlısıyla

Allah yardımcın olsjn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…