- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
canim ne desek bos ama gelen rabbimden. Hayirlisi buymus en kisa zamanda hayirlisiyla iyi haber alirsin insallahGünaydın canım moralim çok bozuk erken gebelik testi ve diğer testen yaptim çıkmadı tutmadı herhalde tüp bebeğim 1 günüm kaldı kan tahliline moralman cokuslerdeyim
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
cok sevindim canim i sallah sagsalim kucaginada al
Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah yuvanıza. Benim de 18 tane embriyodan dondurulanlar oldu, taze transfer yapılanlar oldu ama sadece bir tanesi tuttu. Çok şükür bir kızım var. İnşallah ikinci doğal yoldan olur diye deniyoruz2 tüp bebek denemem birincisi tuttu ama bebişim hasta doğdu böbrek yetmezliğinden dolayı hastanede yattı 75 gün sonra öldü öleli 3 ay oldu toparlanmak için yeniden denemeye karar verdim inşallah tutar
Herkese iyi akşamlar.Hamile olanları tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin mis kokuluları :) Ben de birkaç gün içinde kan vereceğim. Baş dönmesi var iki gündür. Hiç böyle olmamıştım. Erkenden test yaptırmam gerekiyor çünkü kan pıhtılaşması var. Hamileysem bir an önce iğneye başlamam kazım
Ayy bu grupta bu haberi gördüğüme ne kadar sevindim anlatamam :) Gelsin heyecanlı günler :) Regle kaç gün kala kan verdin canım?Kızlaaaarr müjde hamileyimm19.84 çıktı değerim
Çok teşekkür ederim canım. İnşallahhh :) Sayfaları okudum heyecanla.Hos geldin canım insallah wardır seninde bebisinn
Çok teşekkür ederim şükürler olsun :) regle 4 gün vardı 19.84 çıktı :)Ayy bu grupta bu haberi gördüğüme ne kadar sevindim anlatamam :) Gelsin heyecanlı günler :) Regle kaç gün kala kan verdin canım?
Ne güzel erkenden öğrenmişsin :) Sağlıkla devam etsin inşallah :)Çok teşekkür ederim şükürler olsun :) regle 4 gün vardı 19.84 çıktı :)
@Sendelibendeli İnşallah sağlıkla gelsin minnoşun canım. Regle kaç gün kala kan verdin? Bu arada konu sahibinin hamile olması ne güzel bir şey. Bu şans hepimize bulaşsın inşallah :)
Ayy o zaman ben de beklesem mi. Daha 6 gün var ama kan sulandırıcıya da başlamam lazımAmin cok saol canımm regle 2 gün wardı test yaptım belli belirsiz cıktı snra kan wermeye gittim canımm
Ayy o zaman ben de beklesem mi. Daha 6 gün var ama kan sulandırıcıya da başlamam lazım
Benimde adetlerim düzensiz canım ya olması gereken 5 ocak ama dediğin gibi lekelenme yok inşallah da olmaz hayırlısıylaBenim akıntım dün tavan yaptı nerdeyse altını ıslatmış gibi afedersiniz. Lekelenme de olmayınca beklemeye devam. Gün içinde çok sık baş dönmesi yaşıyorum. Belirti sayılırmı bilmem ama. Normalde 28günde gelir adetim ama son aylarda stresten bir iki gün oynadığı için test yapmayıp bekliyorum.
Allah yardımcın olsjn canımHerkese iyi akşamlar.Hamile olanları tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin mis kokuluları :) Ben de birkaç gün içinde kan vereceğim. Baş dönmesi var iki gündür. Hiç böyle olmamıştım. Erkenden test yaptırmam gerekiyor çünkü kan pıhtılaşması var. Hamileysem bir an önce iğneye başlamam kazım
Amin inşallah :))@Sendelibendeli İnşallah sağlıkla gelsin minnoşun canım. Regle kaç gün kala kan verdin? Bu arada konu sahibinin hamile olması ne güzel bir şey. Bu şans hepimize bulaşsın inşallah :)
Hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin canım inşallah gebeliğin :)Kan werdim degerim 19.21 cıktı canım hamileyim yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?