- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 30
- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
İnşallah yanılmıştır diycem ama belirti de yok nasıl diyeyim. İlk defa test yaptım sonu pişmanlık oldu neyse toparlanıp yeni aya bakmam gerekecek.
Yok ya bunndan sonra belirti aramıcam insanı daha da yoruyor. Senin ne güzel bir evladın varmış Allah size bağışlasın. Darısı tüm bekleyenlere inşallah.Benim ogluma hamile kaldıgımdada belirtim yoktu canım test yapana kadar
Dun bende de oldu kahverengi leke ben bekledim bu sabah regl oldum canım benım de 2 ocakro erken geldi yine de bekle test yapmak ıcın cok umutlanmaKızla reglisi 5gün önceden gelen oldu mu hiç yada bu yerleşme kanaması olabilir mi az önce lavobaya gittim iç çamaşırlar leke gördüm kahverengimsi sonra sildim tekrardan pembe pecetenin yarısı kadar kan hiç unutun yok ama ne bilim çok heyecanlıyım bu kadar etinden böyle bir kanama beklemiyordum gün içinde hafif baş dönmeleri oluyordu ve baş ağrılarım da okuyor gecenler de kuyruk sokumumda agriyordu nezleyim hafiften ayıptır söylemesi bağlamda söküyorum ama çok midemi bulandiriyor burnuma surekli sigara kokusu geliyor tiksindiriyor beni fikirlerinizi bekliyorum umarım reglim gelmemistir
Yok ya bunndan sonra belirti aramıcam insanı daha da yoruyor. Senin ne güzel bir evladın varmış Allah size bağışlasın. Darısı tüm bekleyenlere inşallah.
Dun bende de oldu kahverengi leke ben bekledim bu sabah regl oldum canım benım de 2 ocakro erken geldi yine de bekle test yapmak ıcın cok umutlanma
İnsallah canım. Amin cok saol
Ilk denemeniz mi canim yanlış anlamadiysam ilk test yaptığımızı yazmışsınız hayirlisi benimde ümidim yok ama son ana kadar heran herşey olabilir
Bak umutsuzluğa kapılma hemen ne guzel sen normal yolla deniyosun ve bekliyosun ben şuan tüp bebek yaptırdım senin o yasadigin duygunun 10 katını yaşıyorum gün sayıyorum tuttu mu acaba tutmadimi hiç canını sıkma canım inşallah isteyen herkese allah anne olmayı nasip eder insallahBata dört beş günüm var erken gebelik testi yaptım:tek çizgi..moralim çok bozuldu bir sürü ağladım hala kendime gelemedim. Artık bende umut diye bişey kalmadı. Yanılma payı varmıdır diye son bi umut kırıntısı kaldı içimde. Yanılmış olabilir mi sizce.
Amin önce size sonra bize olsun inşallah. Sizin durumunuzu okuyunca bencillik ettim gibi ama işte evde de tek başına kendi derdimi dağ sanıyorum. Burdan başka kimseyle paylaşmıyorum bana acırlar çünkü tanıyorum yakınlarımı. O yüzden evde düşünüp düşünüp ağlamak tek yol.Bak umutsuzluğa kapılma hemen ne guzel sen normal yolla deniyosun ve bekliyosun ben şuan tüp bebek yaptırdım senin o yasadigin duygunun 10 katını yaşıyorum gün sayıyorum tuttu mu acaba tutmadimi hiç canını sıkma canım inşallah isteyen herkese allah anne olmayı nasip eder insallah
2 aydır deniyoruz canım.
Yanlış anlama beni ama canım boşa evham yapıosun 5 yıllık evliyim 2 tane aşılama denedim tutmadı eşime dedimki tüp bebek yaptırmak istiyorum çünkü bende polikistik över var tamam dedi .tup bebeğe başladım 15 kilo verdim doktor dediki kilo vereceksin sen neyse bi ton iğne bi ton ilaç kullandım herşey yolunda gitti ilk tüp bebeğimi yaptırdım tuttu ve hamile kaldım. Hamileyken bana bebeğin %80zihinsel engelli dediler aldırmak zorundasın dediler aldırmadım bu benim kaderim ben onun için ne açılar çektim kıyamam canına dedim aldırmadım.dogum yaptim bebeğim böbrek hastası çıktı evime bile getiremedim beşiğinde bile yatıramadım eşim 4 yıldır beklediği evladı sevemedi hastanede kaldım 75 gün bebegimle ve doktor bebeğimi kucağıma 1 gecede kefenle koydular eşim yıkadı oğlunun cenazesini kendi eliyle kefenledi bak öleli 3 ay oldu tekrar ayağa kalkmak için ikinci tüp bebek denememi yaptim şuan bekliyorum 5 ocagi benim yerimde olsan sen napardinAmin önce size sonra bize olsun inşallah. Sizin durumunuzu okuyunca bencillik ettim gibi ama işte evde de tek başına kendi derdimi dağ sanıyorum. Burdan başka kimseyle paylaşmıyorum bana acırlar çünkü tanıyorum yakınlarımı. O yüzden evde düşünüp düşünüp ağlamak tek yol.
Daha sizde yeniymissiniz cnm yolun basindasiniz sabretmek lazim
Sabrına imrendim çok ama çok üzüldüm ağlayarak okudum. Rabbbim en kısa zamanda ikiz bebekle mükafatlandırsın inşallah . Aslında yeni evli sayılırım ama yaşım itibariyle korkum var ya tedaviyle de olmazsa korkusu sardı beni. Bunu düşünüp kendime dert ediyorum. Senin durumunda olsam tekrar ayağa kalkamazdım çok dirayetlisin hakkında hayırlısı olsun.Yanlış anlama beni ama canım boşa evham yapıosun 5 yıllık evliyim 2 tane aşılama denedim tutmadı eşime dedimki tüp bebek yaptırmak istiyorum çünkü bende polikistik över var tamam dedi .tup bebeğe başladım 15 kilo verdim doktor dediki kilo vereceksin sen neyse bi ton iğne bi ton ilaç kullandım herşey yolunda gitti ilk tüp bebeğimi yaptırdım tuttu ve hamile kaldım. Hamileyken bana bebeğin %80zihinsel engelli dediler aldırmak zorundasın dediler aldırmadım bu benim kaderim ben onun için ne açılar çektim kıyamam canına dedim aldırmadım.dogum yaptim bebeğim böbrek hastası çıktı evime bile getiremedim beşiğinde bile yatıramadım eşim 4 yıldır beklediği evladı sevemedi hastanede kaldım 75 gün bebegimle ve doktor bebeğimi kucağıma 1 gecede kefenle koydular eşim yıkadı oğlunun cenazesini kendi eliyle kefenledi bak öleli 3 ay oldu tekrar ayağa kalkmak için ikinci tüp bebek denememi yaptim şuan bekliyorum 5 ocagi benim yerimde olsan sen napardin
Sabrına imrendim çok ama çok üzüldüm ağlayarak okudum. Rabbbim en kısa zamanda ikiz bebekle mükafatlandırsın inşallah . Aslında yeni evli sayılırım ama yaşım itibariyle korkum var ya tedaviyle de olmazsa korkusu sardı beni. Bunu düşünüp kendime dert ediyorum. Senin durumunda olsam tekrar ayağa kalkamazdım çok dirayetlisin hakkında
Sağol canım Şimdi acaba tuttu mu diorum eşim dioki tutmazsa napacan diorum pes etmek yok gene denerim ben yikilmadikca sana yıkılmak yok diyorum sen dik duracaksın ki eşinde yanında dik dursunSabrına imrendim çok ama çok üzüldüm ağlayarak okudum. Rabbbim en kısa zamanda ikiz bebekle mükafatlandırsın inşallah . Aslında yeni evli sayılırım ama yaşım itibariyle korkum var ya tedaviyle de olmazsa korkusu sardı beni. Bunu düşünüp kendime dert ediyorum. Senin durumunda olsam tekrar ayağa kalkamazdım çok dirayetlisin hakkında hayırlısı olsun.
Eşime bile söylemiyorum desemSağol canım Şimdi acaba tuttu mu diorum eşim dioki tutmazsa napacan diorum pes etmek yok gene denerim ben yikilmadikca sana yıkılmak yok diyorum sen dik duracaksın ki eşinde yanında dik dursun
İkinci çizgiyi göremedim test bozulmuş olabilir mi? Sıvı taşması var gibi geldi bilemiyorum amaKızlar merhaba
Ocağı bekliyemeden yaptim ben ama ne olduğunu anlıyamadım
Merhaba, umarım en kısa zamanda Allah dileğinizi verir, daha önce de sizden bilgi almıştım ameliyatla ilgili, bende rahim t şeklinde çıkmıştı ultrasonda, histeroskopi ve laparoskopi oldum sonra, şimdi ben de beklemedeyim, bat benim de 7 Ocak görünüyor bu aradaMerhaba canm. Ben ikisini de yaptırmadım henüz. Rahim küçüklüğü var bende o yüzden de ilaç kullanıyorum şuan. En az 6 ay en fazla 2 sene ilaç denetiyolarmış daha da olmazsa tüp bebek dedi doktorum. Ilaç kullanımında 5. aydayım insAllah Rabbim yüzümüzü güldürür mucizem olur.
Kızlar merhaba
Ocağı bekliyemeden yaptim ben ama ne olduğunu anlıyamadım
Inşallah canjmEşime bile söylemiyorum desemo da ben üzülürüm diye sormuyor annemin de geç olmuş üzülme diyor teselli ediyor.inşallah tutar emekleriniz boşa gitmez. Eşimin bi arkadaşının eşi de beş yıllık evli yıllarca herşeyi denemiş kaç defa tüp denemişler pes etmemiş tüp bebekle bu ay hamile kaldı nasıl sevindim. Umut olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?