Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında test yapacaklarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dun bende de oldu kahverengi leke ben bekledim bu sabah regl oldum canım benım de 2 ocakro erken geldi yine de bekle test yapmak ıcın cok umutlanma

Dun bende de oldu kahverengi leke ben bekledim bu sabah regl oldum canım benım de 2 ocakro erken geldi yine de bekle test yapmak ıcın cok umutlanma

Zaten pek ümidim yok cunku belirti de yok ama hem kahverengi leke hemde arkasından penbe kan görünce şaşırdım normalde önce böyle kahverengi leke gelir benden 1 bilemedin 2 güne hemen hasta olurum ama leke geldiğinde kan gelmezdi geçen basın dönüyor dedim eşine o dayoksa bebek mi başını döndürüyor dedi bende olmayan bebek nasıl başını dondursun dedim çok üzüldüm sonra

Bak umutsuzluğa kapılma hemen ne guzel sen normal yolla deniyosun ve bekliyosun ben şuan tüp bebek yaptırdım senin o yasadigin duygunun 10 katını yaşıyorum gün sayıyorum tuttu mu acaba tutmadimi hiç canını sıkma canım inşallah isteyen herkese allah anne olmayı nasip eder insallah

Amin önce size sonra bize olsun inşallah. Sizin durumunuzu okuyunca bencillik ettim gibi ama işte evde de tek başına kendi derdimi dağ sanıyorum. Burdan başka kimseyle paylaşmıyorum bana acırlar çünkü tanıyorum yakınlarımı. O yüzden evde düşünüp düşünüp ağlamak tek yol.

Yanlış anlama beni ama canım boşa evham yapıosun 5 yıllık evliyim 2 tane aşılama denedim tutmadı eşime dedimki tüp bebek yaptırmak istiyorum çünkü bende polikistik över var tamam dedi .tup bebeğe başladım 15 kilo verdim doktor dediki kilo vereceksin sen neyse bi ton iğne bi ton ilaç kullandım herşey yolunda gitti ilk tüp bebeğimi yaptırdım tuttu ve hamile kaldım. Hamileyken bana bebeğin %80zihinsel engelli dediler aldırmak zorundasın dediler aldırmadım bu benim kaderim ben onun için ne açılar çektim kıyamam canına dedim aldırmadım.dogum yaptim bebeğim böbrek hastası çıktı evime bile getiremedim beşiğinde bile yatıramadım eşim 4 yıldır beklediği evladı sevemedi hastanede kaldım 75 gün bebegimle ve doktor bebeğimi kucağıma 1 gecede kefenle koydular eşim yıkadı oğlunun cenazesini kendi eliyle kefenledi bak öleli 3 ay oldu tekrar ayağa kalkmak için ikinci tüp bebek denememi yaptim şuan bekliyorum 5 ocagi benim yerimde olsan sen napardin

Sabrına imrendim çok ama çok üzüldüm ağlayarak okudum. Rabbbim en kısa zamanda ikiz bebekle mükafatlandırsın inşallah . Aslında yeni evli sayılırım ama yaşım itibariyle korkum var ya tedaviyle de olmazsa korkusu sardı beni. Bunu düşünüp kendime dert ediyorum. Senin durumunda olsam tekrar ayağa kalkamazdım çok dirayetlisin hakkında hayırlısı olsun.

Sağol canım Şimdi acaba tuttu mu diorum eşim dioki tutmazsa napacan diorum pes etmek yok gene denerim ben yikilmadikca sana yıkılmak yok diyorum sen dik duracaksın ki eşinde yanında dik dursun

Sağol canım Şimdi acaba tuttu mu diorum eşim dioki tutmazsa napacan diorum pes etmek yok gene denerim ben yikilmadikca sana yıkılmak yok diyorum sen dik duracaksın ki eşinde yanında dik dursun
Eşime bile söylemiyorum desem o da ben üzülürüm diye sormuyor annemin de geç olmuş üzülme diyor teselli ediyor.inşallah tutar emekleriniz boşa gitmez. Eşimin bi arkadaşının eşi de beş yıllık evli yıllarca herşeyi denemiş kaç defa tüp denemişler pes etmemiş tüp bebekle bu ay hamile kaldı nasıl sevindim. Umut olsun hepimize

Merhaba, umarım en kısa zamanda Allah dileğinizi verir, daha önce de sizden bilgi almıştım ameliyatla ilgili, bende rahim t şeklinde çıkmıştı ultrasonda, histeroskopi ve laparoskopi oldum sonra, şimdi ben de beklemedeyim, bat benim de 7 Ocak görünüyor bu arada

Inşallah canjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…