bulaşık makinesine atıp işi zorlaştırmışsın arkadaşım yapış yapış olur öyle.ben kovaya suyu doldurup içine yağ çöz boşaltıyorum nerdeyse yarısına kadar. demirlerinide içine koyuyorum 1 saat kadar sonra tamamen yağı akmış oluyor.
merhaba arkadaşlar bu çok canımı sıktı bana yardım edin daha yeni evliyim ocağım ankastre siyah cam birde normal ocakdemiriyağ yandı galiba üstünde çifledim olmadı bulaşık makinasına attım olmadı bi tğrlü çıkmıyor napıcamyardım edin ne kullanıcam siyah can ankastrede hiç temiz olmuyor sprey aldım mutfak için yağ çözücü gibi bişey o biraz iyi oldu ama daha iyi ne olabilir
aspirin mi hiç duymadım normal marketlerde bulunur mubulaşık makinesine hafta bir atıp yıkarsan bu kadar fazla yağlanmaz..ama çok fazlı yağlıyken makineye atmışsın ki yağların daha çok pişmesine neden olmuşsun...ocak demirlerini geniş bi kabın içine koyup üstüne kaynar suyu ve bolca yağçöz birazcık asprin denen deterjandan dök..ben geceden yapıyorum bunu sabah sadece yıkayıp kurutmak kalıyo...yağlar eriyip gidiyo...bu arada aspirin harika bi deterjan mucize gibi zor kirlerde çok işe yarıyo...:82:
Ankastre Ve Cam Arçelik Bende de Vesef Hemen Yağlanıyor Nomal Ocaklar Gibi Değil Sanki Etraftaki Tüm Yağı Kiri Kendine Çekiyor Yapıştırıyor.. Malesef Çok Zor Çıkıyor Demirden de Demirin Oturduğu Yerden de..
Bi Çare Bulursanız Bana da Söyleyin..
mutfağımı görev özenir ama maalesef arçelik siyah cam ocak bende de var normal beyaz fırınları günlük sabunlu süngerler parlatabilirsin ama bu cam üstündeki yağlar çıkmıyor tek çare her yemek sonrası cifle güzelce ovmak böyle bile tam temiz olmuyor cam üstünde lekeler kalıyor çözüm bulan varsa yazıversin çok makbule geçer
camlardakileri ben spreyler var onla çok rahat çıkartıyorum demiride yağ çöze yatırdım siyah olanlar çıktı ama beyaz demirler mahvoldudaha 3 aylık ocağı mahvettim beyazların rengiaktı iğrenç oldu ama siyahdemirlerçıktı hayyyyyy allah yaa
sulandırdım yahhuuyağ çözücüyü sulandırmazsan mahvedersin tabi( ama için rahat değilse servisten demirlerini değiştirebilisrsin cüzzi bi fiyata... aspirin bütün marketlerde var artık ama deterjancılardan açık olarak alıyorum çünkü yetiştiremiyorum artık çok fazla kullanıyorum...
sulandırdım yahhuu
merhaba arkadaşlar bu çok canımı sıktı bana yardım edin daha yeni evliyim ocağım ankastre siyah cam birde normal ocakdemiriyağ yandı galiba üstünde çifledim olmadı bulaşık makinasına attım olmadı bi tğrlü çıkmıyor napıcamyardım edin ne kullanıcam siyah can ankastrede hiç temiz olmuyor sprey aldım mutfak için yağ çözücü gibi bişey o biraz iyi oldu ama daha iyi ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?