Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Valla ben 12. Ve 13. Günü değerlendirdim kızlar bu ay . Dün 14. Gündü bugün 15. Gün. Gitti tabi. Köyde kayınvalidemlerdeyiz yani bu ay pek ümidim yok. Gerçi olucaksa o günlerdede olur ama

Valla ben 12. Ve 13. Günü değerlendirdim kızlar bu ay . Dün 14. Gündü bugün 15. Gün. Gitti tabi. Köyde kayınvalidemlerdeyiz yani bu ay pek ümidim yok. Gerçi olucaksa o günlerdede olur ama
Aynen ole olcaksa oluyo onemli olan yoluna girmek geriai Allahtan bende 10 11 12 degerlendirdim ust uste falza geldi herlde sistit oldum

Kızlar bende gittim bugün doktora yumurtalar oluşmuş gayet sağlıklı dedi ama tabi çatlayacak mi bilemem hakkımız da hayırlısı

İnşallah olur yaa hepimizin olsun canım

Bide smear testi yaptılar bana alttan muayene etti ay ilk defa oldu Bi tuhafıma gitti ki sormayın acıyor sanki hala

Folik asit te verdi ya folidoce al dedi yada folidays

Yaa bu folik asiti devlet karşılamıyomuş sordum eczane 60 dedi

Kızlar bana yardım edin aşıdan sonra gecikme yaşayanınız oldumu?bugün gecikmemin 3.günü 2 sinde olmam gerekiyordu.1 ocakta aşı oldum acaba o yüzden mi ya
Ben 3 asi oldum ucunde de ya gecikti ya erken geldi adeti herturlu etkliyo canim ama bi hafta falan olursa doktora git

Ben 3 asi oldum ucunde de ya gecikti ya erken geldi adeti herturlu etkliyo canim ama bi hafta falan olursa doktora git
Sabah bunu yaptım ama kuruma çizgisi sanırım zaten çok az görünüyor.

Eklentiler

• 4F0576A3-97B8-4857-A730-0CE1A5FFD2CF.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…