Ayy hado bakalimm topla kendinide baslaValla bende dedim dermanım kalırsa ancabide nasıl yoruldum anlatamam
Aynen ole olcaksa oluyo onemli olan yoluna girmek geriai AllahtanValla ben 12. Ve 13. Günü değerlendirdim kızlar bu ay . Dün 14. Gündü bugün 15. Gün. Gitti tabi. Köyde kayınvalidemlerdeyiz yani bu ay pek ümidim yok. Gerçi olucaksa o günlerdede olur ama
Halimize bazen gülüyorum vallaAynen ole olcaksa oluyo onemli olan yoluna girmek geriai Allahtanbende 10 11 12 degerlendirdim ust uste falza geldi herlde sistit oldum
28 günde bir canım çok şükür düzenli oluyor adetimAyy hado bakalimm topla kendinide baslakac gunde bir oluyosun adet
AA hadi hayırlısıKızlar bende gittim bugün doktora yumurtalar oluşmuş gayet sağlıklı dedi ama tabi çatlayacak mi bilemem hakkımız da hayırlısı
İnşallah olur yaa hepimizin olsun canımValla ben 12. Ve 13. Günü değerlendirdim kızlar bu ay . Dün 14. Gündü bugün 15. Gün. Gitti tabi. Köyde kayınvalidemlerdeyiz yani bu ay pek ümidim yok. Gerçi olucaksa o günlerdede olur ama
Bende her sene yaptiriyodum sonra baska doktor senede 2 yaptir 40 kadarmi 35 e kadarmi ne ole demksti bu yaz 2 sene olcak dogrunca yaptirirm artikSenede bir yaptır dedi
Ay hadi masallh kuzumm hemen degerlendir bugun yarinnKızlar bende gittim bugün doktora yumurtalar oluşmuş gayet sağlıklı dedi ama tabi çatlayacak mi bilemem hakkımız da hayırlısı
Halimize bazen gülüyorum valla
Kızlar bana yardım edin aşıdan sonra gecikme yaşayanınız oldumu?bugün gecikmemin 3.günü 2 sinde olmam gerekiyordu.1 ocakta aşı oldum acaba o yüzden mi ya@lalecannnesdenizes @Vejetaryen Pirana Papatya 26 @Asya292
Fh2512 kizlarrr merhaba burda ayri grup kurmak istedim
Ben 3 asi oldum ucunde de ya gecikti ya erken geldi adeti herturlu etkliyo canim ama bi hafta falan olursa doktora gitKızlar bana yardım edin aşıdan sonra gecikme yaşayanınız oldumu?bugün gecikmemin 3.günü 2 sinde olmam gerekiyordu.1 ocakta aşı oldum acaba o yüzden mi ya
Ay inşallah bi problem çıkmaz degil mi.keşke olmasaydım bekledim bekledim başıma iş açacakBen 3 asi oldum ucunde de ya gecikti ya erken geldi adeti herturlu etkliyo canim ama bi hafta falan olursa doktora git
Sabah bunu yaptım ama kuruma çizgisi sanırım zaten çok az görünüyor.Ben 3 asi oldum ucunde de ya gecikti ya erken geldi adeti herturlu etkliyo canim ama bi hafta falan olursa doktora git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?