- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Evet. Kızlar hangi marka olursa olsun devlet karşılamıyor geçen sene 50 tlydiYaa bu folik asiti devlet karşılamıyomuş sordum eczane 60 dedi
Tatlım senin dediğin dekavit falandir folik asit 50 60 TL arası60 mi oha 15 tl falandi baska marka sorsaydin yada zam gelmis
Evet canım kuruma çizgisiSabah bunu yaptım ama kuruma çizgisi sanırım zaten çok az görünüyor.
Evet farkındayım keşke aşı olmasaydımEvet canım kuruma çizgisi
Ben de yaptırıyorum genelde canım çok zor olmadı benimkiSenede bir yaptır dedi
Aynen canım 60 lira yaniEvet. Kızlar hangi marka olursa olsun devlet karşılamıyor geçen sene 50 tlydi
Yaa benim hala sancım varya kasıklarım ağrıyorBen de yaptırıyorum genelde canım çok zor olmadı benimki
Korkma canım olabilirAy inşallah bi problem çıkmaz degil mi.keşke olmasaydım bekledim bekledim başıma iş açacak
Ne olabilirKorkma canım olabilir
Düzensizlik olabilir yani canımNe olabilir
Kız haftasonu bana okuycazGunaydin kizlarrr hala baslamdim kendimehafta sonuda ulkiye okuyup bitiriyoruz ne zaman baslicaz heycanli beklemelere haftasonundan sonrami
Vallaha ayın 10nundan sonra olur herhalde ama hiç umudum yokGunaydin kizlarrr hala baslamdim kendimehafta sonuda ulkiye okuyup bitiriyoruz ne zaman baslicaz heycanli beklemelere haftasonundan sonrami
Bana okuduk ya kızGunaydin kizlarrr hala baslamdim kendimehafta sonuda ulkiye okuyup bitiriyoruz ne zaman baslicaz heycanli beklemelere haftasonundan sonrami
Evet evt aklim.karisti sana okuyup bitircez insallhhKız haftasonu bana okuycaz
Aynen canımEvet evt aklim.karisti sana okuyup bitircez insallhh
Nihana okuyoruzKime okuyoruz kiz he fatmaya mi
HwhahbKız soran zaten Nihan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?