Yatıyorum hala canım ama düne göre iyi yaniFh2512 kuzum nasil oldunn
Çok geçmiş olsun tatlım biran önce toparlanirsin inşallahYatıyorum hala canım ama düne göre iyi yani
Ay iyi bari kuzumm bole gelsin gecsinn insallhYatıyorum hala canım ama düne göre iyi yani
Aminn tatlım
Son 4 tane kaldı canım, 12 ye kadar bitiriyorumAminn tatlım
Nihan için okuyacaz kızlar simdideGünaydın kızlar. Ben dün bitirdim okumayı bilginiz olsun yazmayı unuttum kızlar. Bugün cenazemiz var akşama tekrardan okumaya başlıycam. Kime okuyoruz
tamamdırNihan için okuyacaz kızlar simdide
Allah razı olsun canım benim okurum zaten 3 gün var biraz daha iyiyim canım saolasın
Doktora gidicektin kaidn dogima gittinmiAllah razı olsun canım benim okurum zaten 3 gün var biraz daha iyiyim canım saolasın
Evet canım gittim ve doktorun adı nihandı YaaDoktora gidicektin kaidn dogima gittinmi
Ayyyyy hadi kizz insallh yapabilcenmi varmi dermaninEvet canım gittim ve doktorun adı nihandı Yaaçok sağlıklı yumurtalıkların dedi ay nası sevindim bide çatlamış dediki bugün yap hamile kalırsın tam zamanı dedi ayrı Bi sevindim
Valla bende dedim dermanım kalırsa ancaAyyyyy hadi kizz insallh yapabilcenmi varmi dermaninkacinci gun adetinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?