Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Yarın son gün diyebiliyorum canım olur galiba
Ya
Ama yarına ancak bitirebilirim hepsini kızlar. Yarında bütün gün hastanede olucam oturup okuyabiliyorum işten izin aldım
Yarin son gun zaten yavrum bende daha baslamadim baska duam vardi bugun onu bitiricen eger yetisemezsen bende alirim olmadi bi gun gec bitiririz yine haberlesiriz. Sen nie hastanedesin yavrumm

Ya

Yarin son gun zaten yavrum bende daha baslamadim baska duam vardi bugun onu bitiricen eger yetisemezsen bende alirim olmadi bi gun gec bitiririz yine haberlesiriz. Sen nie hastanedesin yavrumm
Eşimin amcası yogun bakımda canım kayınvalidem kayınbabam hepsi şehir dısındaydı doktor demiş durum kritik bizde bekliyoruz. Birşey olursa köye gidilcek birde

Kızlar amcamız vefat etti . Biz yola cıkıyoruz memlekette defnedilicek .

Ah kzuum ya basiniz sagolsun Allah kalanlara sabir versinn merkani cennet olsun
Amin canım benim çok saol. Kızlar size birşey sorucam sma taşıyıcılık testi vs hiç yaptırdınız mı . Acaba hamile kalmadan devlette ücretsiz yaparlar mı

Amin canım benim çok saol. Kızlar size birşey sorucam sma taşıyıcılık testi vs hiç yaptırdınız mı . Acaba hamile kalmadan devlette ücretsiz yaparlar mı
Yeni evlenene ucretsiz diye biliyorum aslinda sma biz cok goruyoruz ama ihtimali down sendromundan daha az ben internetten arastrmistim down sendrimu 1000 de 1 sma 6000 de 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…