YaYarın son gün diyebiliyorum canım olur galiba
Yarin son gun zaten yavrum bende daha baslamadim baska duam vardi bugun onu bitiricen eger yetisemezsen bende alirim olmadi bi gun gec bitiririz yine haberlesiriz. Sen nie hastanedesin yavrummAma yarına ancak bitirebilirim hepsini kızlar. Yarında bütün gün hastanede olucam oturup okuyabiliyorum işten izin aldım
Canim cok gecmis olsun bi test de yaptirsana en azindan icin rahst ederBen okurum bütün gün hastanede okudum ben son 7 tane kaldı, yarına 14 tane okurum
Eşimin amcası yogun bakımda canım kayınvalidem kayınbabam hepsi şehir dısındaydı doktor demiş durum kritik bizde bekliyoruz. Birşey olursa köye gidilcek birdeYa
Yarin son gun zaten yavrum bende daha baslamadim baska duam vardi bugun onu bitiricen eger yetisemezsen bende alirim olmadi bi gun gec bitiririz yine haberlesiriz. Sen nie hastanedesin yavrumm
Eğer iyileşmezsem yarın yaptırıcam testCanim cok gecmis olsun bi test de yaptirsana en azindan icin rahst eder
Rica ederimGerçekten çok teşekkür ederim
Ay kuzum dogru tamam solemistin ben unutmusum ozur dilerim Allah sifa versin insallhEşimin amcası yogun bakımda canım kayınvalidem kayınbabam hepsi şehir dısındaydı doktor demiş durum kritik bizde bekliyoruz. Birşey olursa köye gidilcek birde
Ahh canım başınız sağ olsun Allah rahmet eylesinKızlar amcamız vefat etti . Biz yola cıkıyoruz memlekette defnedilicek .
Amin canım çok saolAhh canım başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin
Ah kzuum ya basiniz sagolsun Allah kalanlara sabir versinn merkani cennet olsunKızlar amcamız vefat etti . Biz yola cıkıyoruz memlekette defnedilicek .
Amin canım benim çok saol. Kızlar size birşey sorucam sma taşıyıcılık testi vs hiç yaptırdınız mı . Acaba hamile kalmadan devlette ücretsiz yaparlar mıAh kzuum ya basiniz sagolsun Allah kalanlara sabir versinn merkani cennet olsun
Valla Bi fikrim yok canımAmin canım benim çok saol. Kızlar size birşey sorucam sma taşıyıcılık testi vs hiç yaptırdınız mı . Acaba hamile kalmadan devlette ücretsiz yaparlar mı
Yeni evlenene ucretsiz diye biliyorum aslinda sma biz cok goruyoruz ama ihtimali down sendromundan daha az ben internetten arastrmistim down sendrimu 1000 de 1 sma 6000 de 1Amin canım benim çok saol. Kızlar size birşey sorucam sma taşıyıcılık testi vs hiç yaptırdınız mı . Acaba hamile kalmadan devlette ücretsiz yaparlar mı
Biz yoldayız 8 saat yolum var ben başladım okumaya 2 tanesi bitti bile. Okurum canımYavrum bu arada sne 14 yasin okuyanilcen mi bi gun daha uzatalimmi bende birazdan baslicam okumayaesdenizes
Yolda okuyabiliyorum rahatım arabada. Ben akşama kadar bitiririm canımYavrum bu arada sne 14 yasin okuyanilcen mi bi gun daha uzatalimmi bende birazdan baslicam okumayaesdenizes
Helal olsun tatlım çok geçmiş olsun buaradaEşimin amcası yogun bakımda canım kayınvalidem kayınbabam hepsi şehir dısındaydı doktor demiş durum kritik bizde bekliyoruz. Birşey olursa köye gidilcek birde
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım inşallahBiz yoldayız 8 saat yolum var ben başladım okumaya 2 tanesi bitti bile. Okurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?