Doğru diyorsun canım haklısınAslinda kotu niyetli dgillerdir ama yinede bunu dillendirmenin bi manasai yokk takilmamaya calis somucta Allahin bilecegi bisey veren Allah sen yapman gereknleri yapiyosun
Ah canım bizede sürekli haddi olmayan kişiler dahil çocuk ne zaman diye soruyor çok saçma ağızlarının payını veriyorum valla susamıyorum napim. Sanarsın on yıllık evliyiz daha bir sene olmuş sizeneHerkes cocugu sorup duruyor eşimin kuzenlerinin eşleri. Babannesi gitmiş hocaya su okutmuş sanki kısırmışız gibi anlatıyor. Ki kimse denediğimizi bile bilmiyor istemiyoruz dedik. O kadar canım sıkıldı ki . Babaları ölmüş dertleri benim
Eşim cok sinirlendi gitti konuştu vs. Stres yapmamak gerek ama bu insanlar oldukca cok zor. Keşke bende hadlerini bildirebilsem . donup kalıyorumAh canım bizede sürekli haddi olmayan kişiler dahil çocuk ne zaman diye soruyor çok saçma ağızlarının payını veriyorum valla susamıyorum napim. Sanarsın on yıllık evliyiz daha bir sene olmuş sizene
Valla ver cevaplarını canım kafamda takma zaten kendi çapımızda stres yapıyoruz bide milletin ağzı durmuyorEşim cok sinirlendi gitti konuştu vs. Stres yapmamak gerek ama bu insanlar oldukca cok zor. Keşke bende hadlerini bildirebilsem . donup kalıyorum
Haklısın canım gerçekten öyleValla ver cevaplarını canım kafamda takma zaten kendi çapımızda stres yapıyoruz bide milletin ağzı durmuyor
Evet canım bugün sana başlıyoruz. Hayat yorucu valla şuanda evime dönüp dinlenmek istiyorum, yarın dönüyoruz inşallah. Sizin nasıl gidiyorGünaydın kızlar bugün bana okumaya başlıyoruz Allahın izniylenasıl gidiyor hayat canımlar
Valla Allah kolaylık versin hepimize evet hayat yorucu gerçektenEvet canım bugün sana başlıyoruz. Hayat yorucu valla şuanda evime dönüp dinlenmek istiyorum, yarın dönüyoruz inşallah. Sizin nasıl gidiyor
SormaValla Allah kolaylık versin hepimize evet hayat yorucu gerçektenEvin işi hiç bitmiyor valla
Kız öyle dediğime bakma bende kafaya takıyom ama lafımıda esirgememGunaydin canikolarimmm efso cevabini yapistirirm ama bunda ragmen bende insnalari cok takarim kafama cevap vermeme ragmenbeni bariz kasik agrim var 8 gun kaldi oncekilerde hic bole bi agrim olmamisti ama problem su ki idrar yolu enfeksiyonu oldum sistit gbi dogal olarak bu kasik agrisini hamielleige yoramiyorumm
Benimde çenemde Bi tane çıktı dün gece acıyor bide aynen dahada var halbuki regle
İnşallah hamileyizdir bir daha uğraşmayız belirtilerle stresle falan.Gunaydin canikolarimmm efso cevabini yapistirirm ama bunda ragmen bende insnalari cok takarim kafama cevap vermeme ragmenbeni bariz kasik agrim var 8 gun kaldi oncekilerde hic bole bi agrim olmamisti ama problem su ki idrar yolu enfeksiyonu oldum sistit gbi dogal olarak bu kasik agrisini hamielleige yoramiyorumm
İnşallah inşallahİnşallah hamileyizdir bir daha uğraşmayız belirtilerle stresle falan.
Aynen canımAyyy insallhhh yaaaa su beklemek her seyi belirtiye yormak stresli tarafi bu gercekten 8 gun gecmez simdi sizinde 10 gun mu kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?