Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Herkes cocugu sorup duruyor eşimin kuzenlerinin eşleri. Babannesi gitmiş hocaya su okutmuş sanki kısırmışız gibi anlatıyor. Ki kimse denediğimizi bile bilmiyor istemiyoruz dedik. O kadar canım sıkıldı ki . Babaları ölmüş dertleri benim

Aslinda kotu niyetli dgillerdir ama yinede bunu dillendirmenin bi manasai yokk takilmamaya calis somucta Allahin bilecegi bisey veren Allah sen yapman gereknleri yapiyosun

Aslinda kotu niyetli dgillerdir ama yinede bunu dillendirmenin bi manasai yokk takilmamaya calis somucta Allahin bilecegi bisey veren Allah sen yapman gereknleri yapiyosun
Doğru diyorsun canım haklısın

Ah canım bizede sürekli haddi olmayan kişiler dahil çocuk ne zaman diye soruyor çok saçma ağızlarının payını veriyorum valla susamıyorum napim. Sanarsın on yıllık evliyiz daha bir sene olmuş sizene

Sanki herkes yapmışta biz geç kalmışız gibi abuk subuk imalar ayy yazarken bile darlandım

Ah canım bizede sürekli haddi olmayan kişiler dahil çocuk ne zaman diye soruyor çok saçma ağızlarının payını veriyorum valla susamıyorum napim. Sanarsın on yıllık evliyiz daha bir sene olmuş sizene
Eşim cok sinirlendi gitti konuştu vs. Stres yapmamak gerek ama bu insanlar oldukca cok zor. Keşke bende hadlerini bildirebilsem . donup kalıyorum

Eşim cok sinirlendi gitti konuştu vs. Stres yapmamak gerek ama bu insanlar oldukca cok zor. Keşke bende hadlerini bildirebilsem . donup kalıyorum
Valla ver cevaplarını canım kafamda takma zaten kendi çapımızda stres yapıyoruz bide milletin ağzı durmuyor

Günaydın kızlar bugün bana okumaya başlıyoruz Allahın izniyle nasıl gidiyor hayat canımlar

Günaydın kızlar bugün bana okumaya başlıyoruz Allahın izniyle nasıl gidiyor hayat canımlar
Evet canım bugün sana başlıyoruz. Hayat yorucu valla şuanda evime dönüp dinlenmek istiyorum, yarın dönüyoruz inşallah. Sizin nasıl gidiyor

Evet canım bugün sana başlıyoruz. Hayat yorucu valla şuanda evime dönüp dinlenmek istiyorum, yarın dönüyoruz inşallah. Sizin nasıl gidiyor
Valla Allah kolaylık versin hepimize evet hayat yorucu gerçekten Evin işi hiç bitmiyor valla

Valla Allah kolaylık versin hepimize evet hayat yorucu gerçekten Evin işi hiç bitmiyor valla
Sorma burnumda sivilce cıktı adet öncesi cıkardı adete baya var 10 gün ama heralde erken başladı

Benimde çenemde Bi tane çıktı dün gece acıyor bide aynen dahada var halbuki regle

Gunaydin canikolarimmm efso cevabini yapistirirm ama bunda ragmen bende insnalari cok takarim kafama cevap vermeme ragmen beni bariz kasik agrim var 8 gun kaldi oncekilerde hic bole bi agrim olmamisti ama problem su ki idrar yolu enfeksiyonu oldum sistit gbi dogal olarak bu kasik agrisini hamielleige yoramiyorumm

Kız öyle dediğime bakma bende kafaya takıyom ama lafımıda esirgemem ay inşallah hamiş olalım bu ay

Benimde çenemde Bi tane çıktı dün gece acıyor bide aynen dahada var halbuki regle
İnşallah hamileyizdir bir daha uğraşmayız belirtilerle stresle falan.

Ayyy insallhhh yaaaa su beklemek her seyi belirtiye yormak stresli tarafi bu gercekten 8 gun gecmez simdi sizinde 10 gun mu kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…