- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Korunmasız ilişki olunca enfeksiyon cok oluyor canımmGunaydin canikolarimmm efso cevabini yapistirirm ama bunda ragmen bende insnalari cok takarim kafama cevap vermeme ragmenbeni bariz kasik agrim var 8 gun kaldi oncekilerde hic bole bi agrim olmamisti ama problem su ki idrar yolu enfeksiyonu oldum sistit gbi dogal olarak bu kasik agrisini hamielleige yoramiyorumm
İnşallah canım bende diyorum bu ülkü nerelerde yazmıyor hiçTünaydın bebislernihana okdum bitirdim b hafta sonuna kadar Fatmaya okuyup bitiriyoruz
Benim de son 7 Beraberiz kizzzBenim son 7kendim olunca agirdan aldimm
Ay İzmir'den abim geldi sürekli beraberiz fırsat bulup giremedim hiç kuzumİnşallah canım bende diyorum bu ülkü nerelerde yazmıyor hiç
Tamamdır canım benimAy İzmir'den abim geldi sürekli beraberiz fırsat bulup giremedim hiç kuzumama duaları okuyorum merak etmeyin
Belirtiler varmı. Nasıl gidiyo kuzuTamamdır canım benim
Valla daha 10 gün var bakalım şuanlık öyle düşünüp kendimi strese sokmak istemiyorum yaBelirtiler varmı. Nasıl gidiyo kuzu
Aynen ya düşünüp strese girince birde gecikme de oluyor bende bu ay hiç önemsemiyor bakalımValla daha 10 gün var bakalım şuanlık öyle düşünüp kendimi strese sokmak istemiyorum ya
Aynen öyle canımAynen ya düşünüp strese girince birde gecikme de oluyor bende bu ay hiç önemsemiyor bakalım
Ay ben mesela oğluma bir hafta kala görmüştüm ikinci çizgiyi onuda öylesine yapmıştım hiç belirtim yok şu genelde de hiç belirtim olmuyor sadece çok göğüslerim şişiyor oda yookUlku en az senin kalmis sende var mi acaba ilk hamilelikteki gbi mi olcak onu cok merk edyrum ilk gebelikte ki belirtileri ariyorum hep acba ne zamn anlmistim belirti ne zmn baslmisti hic htrlmiyorum sen hatrliyomusum
Senin ikinci çocuk mu canım buUlku en az senin kalmis sende var mi acaba ilk hamilelikteki gbi mi olcak onu cok merk edyrum ilk gebelikte ki belirtileri ariyorum hep acba ne zamn anlmistim belirti ne zmn baslmisti hic htrlmiyorum sen hatrliyomusum
Evet canim 5 yasinda oglum varrrSenin ikinci çocuk mu canım bu
Ayy ne guzellEvet canim 5 yasinda oglum varrr
Oyy kuzum benim. İnşallah olucak kardeşi. Bende diyorum bir tane olsa ikinci artık ne zaman olursa. Bazen hiç anne olamıycakmışım gibi hissediyorumAyy ne guzellkardeş şart canım Cidden benimkini de 4 yaşında yalnız çok sıkılıyor. Kuzuenlerinin de hep kardeşi var kendini yalnız hissedip anne bizim de bebeğimiz olsun sen hamile ol diyip duruyor
Benim arkim korunmayi birkti hamile kaldi dis gebeleik oldu sonra 50 tane test doktor hic biseyi yok ama hamile kalamdi dedki tup bebek yaptrcam doktor dediki herseyiniz norml yasin genc yaptirma bu arda 4 asilama yaptirdi tutmadi falan yaptircam dedi o ay tabi hamile kaldi kafasi rahatlayincaOyy kuzum benim. İnşallah olucak kardeşi. Bende diyorum bir tane olsa ikinci artık ne zaman olursa. Bazen hiç anne olamıycakmışım gibi hissediyorum
Çok duyuyorum tam tüp bebek yapıcakken hamile kalanları falan kafada bitiyor demek ki. Valla bu ay tam 12.-13. Günde ilişki oldu sonra cenaze oldu . Şimdi yoldayız dönüyoruz istanbula. Zaten artık geçti bu ay olduysa olmuştur. Adete 10 gün kaldı.Benim arkim korunmayi birkti hamile kaldi dis gebeleik oldu sonra 50 tane test doktor hic biseyi yok ama hamile kalamdi dedki tup bebek yaptrcam doktor dediki herseyiniz norml yasin genc yaptirma bu arda 4 asilama yaptirdi tutmadi falan yaptircam dedi o ay tabi hamile kaldi kafasi rahatlayincasonra tek bi ilislide 1.5 sene sonra yine hamile kaldi dediki dogurmicam aldircam o her regli odlgunda yatak dosek yatan kiz cocuk aldirdi aldirdktan 2 sene sonra yine tek iliskide hamile kaldi onu dogurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?