Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Tünaydın bebisler nihana okdum bitirdim b hafta sonuna kadar Fatmaya okuyup bitiriyoruz

Korunmasız ilişki olunca enfeksiyon cok oluyor canımm

Ulku en az senin kalmis sende var mi acaba ilk hamilelikteki gbi mi olcak onu cok merk edyrum ilk gebelikte ki belirtileri ariyorum hep acba ne zamn anlmistim belirti ne zmn baslmisti hic htrlmiyorum sen hatrliyomusum

Ulku en az senin kalmis sende var mi acaba ilk hamilelikteki gbi mi olcak onu cok merk edyrum ilk gebelikte ki belirtileri ariyorum hep acba ne zamn anlmistim belirti ne zmn baslmisti hic htrlmiyorum sen hatrliyomusum
Ay ben mesela oğluma bir hafta kala görmüştüm ikinci çizgiyi onuda öylesine yapmıştım hiç belirtim yok şu genelde de hiç belirtim olmuyor sadece çok göğüslerim şişiyor oda yook

Senin ikinci çocuk mu canım bu

Evet canim 5 yasinda oglum varrr
Ayy ne guzell kardeş şart canım Cidden benimkini de 4 yaşında yalnız çok sıkılıyor. Kuzuenlerinin de hep kardeşi var kendini yalnız hissedip anne bizim de bebeğimiz olsun sen hamile ol diyip duruyor

Ayy ne guzell kardeş şart canım Cidden benimkini de 4 yaşında yalnız çok sıkılıyor. Kuzuenlerinin de hep kardeşi var kendini yalnız hissedip anne bizim de bebeğimiz olsun sen hamile ol diyip duruyor
Oyy kuzum benim. İnşallah olucak kardeşi. Bende diyorum bir tane olsa ikinci artık ne zaman olursa. Bazen hiç anne olamıycakmışım gibi hissediyorum

Ay ulku bende onun icin istyrum oyunckalarini gosterkp bu benim kardesim olsun mu falan diyo ole diyince yuregim buruluyo ins olur kardesleri.

Oyy kuzum benim. İnşallah olucak kardeşi. Bende diyorum bir tane olsa ikinci artık ne zaman olursa. Bazen hiç anne olamıycakmışım gibi hissediyorum
Benim arkim korunmayi birkti hamile kaldi dis gebeleik oldu sonra 50 tane test doktor hic biseyi yok ama hamile kalamdi dedki tup bebek yaptrcam doktor dediki herseyiniz norml yasin genc yaptirma bu arda 4 asilama yaptirdi tutmadi falan yaptircam dedi o ay tabi hamile kaldi kafasi rahatlayinca sonra tek bi ilislide 1.5 sene sonra yine hamile kaldi dediki dogurmicam aldircam o her regli odlgunda yatak dosek yatan kiz cocuk aldirdi aldirdktan 2 sene sonra yine tek iliskide hamile kaldi onu dogurdu

Yani dicm hic annem olamicam herlde diyen kiz 4 kere hamile kaldi ama kafasi rahatlayinca bende ogluma nasolsa ilk deneme hamile kalcak halim yok dedim tek iskide kaldim simdi o ay olcak nerdeyse o kadar duznli ilski yasamama ragmen yok rahat olmak cpk onemli ama nasil

Çok duyuyorum tam tüp bebek yapıcakken hamile kalanları falan kafada bitiyor demek ki. Valla bu ay tam 12.-13. Günde ilişki oldu sonra cenaze oldu . Şimdi yoldayız dönüyoruz istanbula. Zaten artık geçti bu ay olduysa olmuştur. Adete 10 gün kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…