Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
İşte Allah tan ümit kesilmez

12 13 zaten en guzel gunlerr

Ay ulku bende onun icin istyrum oyunckalarini gosterkp bu benim kardesim olsun mu falan diyo ole diyince yuregim buruluyo ins olur kardesleri.
Hah işte valalha öyle sırf oğlum için bende inşallah hepimizin olur ya

Olcm
Oyy kuzum benim. İnşallah olucak kardeşi. Bende diyorum bir tane olsa ikinci artık ne zaman olursa. Bazen hiç anne olamıycakmışım gibi hissediyorum
Olacak inşallah canım hiç umudunu kaybetme neler neler var biz sadece doğal yöntemleri deniyoruz bu ayda olmazsa onuzdeki ay çatlama iğnesi vurdur tüp Bebek den once zehracim

Olcm
Olacak inşallah canım hiç umudunu kaybetme neler neler var biz sadece doğal yöntemleri deniyoruz bu ayda olmazsa onuzdeki ay çatlama iğnesi vurdur tüp Bebek den once zehracim
Yumurta takibi yaptırdım doktor gayet güzel olgunlaşıp catlıyor, aşılama veya catlatma iğnesi vs sizin için bir anlam ifade etmiyor dedi. İstersen bir sene daha bile dogal deneyebilirsin yumurta rezervin iyi dedi ama ben marttan sonra tüp bebeğe geçerim diyorum oyalanmamak için . 1 sene olcak tam. Sizce erken mi?

Acele etme tüp bebek için belkide doğal yoldan olcak yumurtan iyiymiş bak

Hmm canım kaç senedir evlisinizki
2 senedir evliyiz. İlk sene istemedik zaten evlendik pandemi cıktı.eşim korundu ama ben hiç hap map kullanmadım. Mart ayından beri korunmuyoruz olmadı.

2 senedir evliyiz. İlk sene istemedik zaten evlendik pandemi cıktı.eşim korundu ama ben hiç hap map kullanmadım. Mart ayından beri korunmuyoruz olmadı.
Anladım canım mfk diye Bi yöntem var doktorun birinin yöntemi instagram da bulabilirsin Bi bakmanı tavsiye ederim hamile kalan çok var çünkü hemde ilk ayda

Anladım canım mfk diye Bi yöntem var doktorun birinin yöntemi instagram da bulabilirsin Bi bakmanı tavsiye ederim hamile kalan çok var çünkü hemde ilk ayda
Evet duydum canım önümüzdeki ay deneyebilirim

Evet duydum canım önümüzdeki ay deneyebilirim
Bence dene canım öyle doğal bitkisel karışım bide vitamin falan kullanıcaksın bu kadar millet hep yazıyor sayenizde hamile kaldım çocuğum olmuyordu falan diye o yüzden söylemek istedim canım

Ya tup bebekte ole kolay bisey degil bence bekleee yabrum
Bence tüp Bebek için çok erken canim

Bu yöntemi bnde duydum hafta mfk doktor adının baş harfleri denemek lazim

Dimi doktor bile öyle dedi. Belkide bu süreç bana sabırlı olmayı öğreticek. Normalde cok sabırsızımdır ilk defa birşeye bu kadar sabrediyorum
Daha yaşında genç kürleri basla bu ay olamazsa canım soğan kürü incir kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…