Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Nasılsınız kızlar? Biz döndük istanbula evimdeyim şükür, ama cenazeye katılanların yarısından cogu covid cıkmış, eşimin babannesi , halası , yengesi herkes. Test yaptırdık gece öyle eve geldik. Boğazlarım şiş ve ağrıyor ama üşütmüşte olabilir. İnş covid değilizdir birde bununla uğraşmayalım

Ah canım çok geçmiş olsun inşallah değilsinizdir

Geçmiş olsun yavrum sizde test yaptırın mutlaka vaka sayısı yine artış da

Benimde abim pozitif cikti carsmba gorusnustik bi belirti yok suan icin ama daha 3 gun olmadi 3 4 gun sonra oluyo genelde belirti sizde asi varmiydi zehra
Kizlar ya benim dun peceteye pembemsi bisi gelmisti cok hafif bugunde sulu akinti seklinde kahva akinti geldi idrar tahlili yaptirdim 3 4 lokosit 3 4 epital hucre cikti enfeksiyon varmi anlamdim kultir 3 gun sonra cikcak

Yerlesme kanamasimi die dusundum ama 7 gun kala cok erken 1 hafta oncesi sanmiyorum bide oglumda hic bole bisi olmamisti

Bi yandan hamilemiyim diyorum bi yamdan korona kesin oldum ne zmn belirti vercek diyorum cok karmasigim nediyosunuz bu konuya
Ah canım inşallah hamilesindir
Geçmiş olsun canım Bi test yaptır en kısa zamanda

esdenizes canim cok gecmis olsun bir iki gun sonra test yaptir biz belirti olmasa bile pzt esim yaptrcak ise gidiceg icin
Biz dün akşam yaptırdık bütün gün yattım bugün ama test sonucu hala cıkmadı. Bende pazartesi günü tekrar yaptırıcam olmadı

Bi yandan hamilemiyim diyorum bi yamdan korona kesin oldum ne zmn belirti vercek diyorum cok karmasigim nediyosunuz bu konuya
Belki hamilesindir kuzum endişelenme hemen bence korona değilsin bak gör

Aşı var canım 2 tane, 3. Yaptıramadık fırsat olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…