- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Bu ay olmazsa önümüzdeki ay birlikte küre başlayalım kizlarrAynen canım Mehmet Fatih Karslı doktorun adı kendi yöntemi olduğu için mfk yapmış adını
Tabikide yılmak yok yola devamBu ay olmazsa önümüzdeki ay birlikte küre başlayalım kizlarryılmak üzülmek yok
Aynen öyleBu ay olmazsa önümüzdeki ay birlikte küre başlayalım kizlarryılmak üzülmek yok
Hele cocugun dogsun sen sabri o zmn gorDimi doktor bile öyle dedi. Belkide bu süreç bana sabırlı olmayı öğreticek. Normalde cok sabırsızımdır ilk defa birşeye bu kadar sabrediyorum
Dogru diyorsun vallaHele cocugun dogsun sen sabri o zmn gorcocugun baana ogretti en buyuk sey sabir
Ah canım çok geçmiş olsun inşallah değilsinizdirNasılsınız kızlar? Biz döndük istanbula evimdeyim şükür, ama cenazeye katılanların yarısından cogu covid cıkmış, eşimin babannesi , halası , yengesi herkes. Test yaptırdık gece öyle eve geldik. Boğazlarım şiş ve ağrıyor ama üşütmüşte olabilir. İnş covid değilizdir birde bununla uğraşmayalım
Geçmiş olsun yavrum sizde test yaptırın mutlaka vaka sayısı yine artış daNasılsınız kızlar? Biz döndük istanbula evimdeyim şükür, ama cenazeye katılanların yarısından cogu covid cıkmış, eşimin babannesi , halası , yengesi herkes. Test yaptırdık gece öyle eve geldik. Boğazlarım şiş ve ağrıyor ama üşütmüşte olabilir. İnş covid değilizdir birde bununla uğraşmayalım
Aynen ya yine çoğaldıGeçmiş olsun yavrum sizde test yaptırın mutlaka vaka sayısı yine artış da
Ah canım inşallah hamilesindirBi yandan hamilemiyim diyorum bi yamdan korona kesin oldum ne zmn belirti vercek diyorum cok karmasigim nediyosunuz bu konuya
Ah canım inşallah hamilesindirBi yandan hamilemiyim diyorum bi yamdan korona kesin oldum ne zmn belirti vercek diyorum cok karmasigim nediyosunuz bu konuya
Geçmiş olsun canım Bi test yaptır en kısa zamandaBenimde abim pozitif cikti carsmba gorusnustik bi belirti yok suan icin ama daha 3 gun olmadi 3 4 gun sonra oluyo genelde belirti sizde asi varmiydi zehra
Kizlar ya benim dun peceteye pembemsi bisi gelmisti cok hafif bugunde sulu akinti seklinde kahva akinti geldi idrar tahlili yaptirdim 3 4 lokosit 3 4 epital hucre cikti enfeksiyon varmi anlamdim kultir 3 gun sonra cikcak
Pazartesi yaptircaz kuzum sagolasinnAh canım inşallah hamilesindir
Geçmiş olsun canım Bi test yaptır en kısa zamanda
Biz dün akşam yaptırdık bütün gün yattım bugün ama test sonucu hala cıkmadı. Bende pazartesi günü tekrar yaptırıcam olmadıesdenizes canim cok gecmis olsun bir iki gun sonra test yaptir biz belirti olmasa bile pzt esim yaptrcak ise gidiceg icin
Belki hamilesindir kuzum endişelenme hemen bence korona değilsin bak görBi yandan hamilemiyim diyorum bi yamdan korona kesin oldum ne zmn belirti vercek diyorum cok karmasigim nediyosunuz bu konuya
Aşı var canım 2 tane, 3. Yaptıramadık fırsat olmadıBenimde abim pozitif cikti carsmba gorusnustik bi belirti yok suan icin ama daha 3 gun olmadi 3 4 gun sonra oluyo genelde belirti sizde asi varmiydi zehra
Kizlar ya benim dun peceteye pembemsi bisi gelmisti cok hafif bugunde sulu akinti seklinde kahva akinti geldi idrar tahlili yaptirdim 3 4 lokosit 3 4 epital hucre cikti enfeksiyon varmi anlamdim kultir 3 gun sonra cikcak
He daha sonuclarin cikmadi bende negatid cikti bida yaptircan sandimBiz dün akşam yaptırdık bütün gün yattım bugün ama test sonucu hala cıkmadı. Bende pazartesi günü tekrar yaptırıcam olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?