Sinovacmi biontecmi ay kuzim olmazsak mucize olur cunku oglan abimin agzinin dibindeydi alerjiside var hapsirdi falan 3 4 gun sonra cikiyo belirtiler diyolar sizin kac gun oldu ki hemen ciktiAşı var canım 2 tane, 3. Yaptıramadık fırsat olmadı
Baskasina yazmissiniz ama dediginiz dogru haftada 2 veya 3 kez iliski öneriliyor sperm kalitesi düsüyor gercekten..Hmm anladım ama her gün yapmak spermin kalitesini düşürmezmi hani Bi kaç gün yenilenmesi lazım diyebiliyorum ama
İnşallah olmamışsınızdır canım ya dikkat edin yinede bol bol dua et canımSinovacmi biontecmi ay kuzim olmazsak mucize olur cunku oglan abimin agzinin dibindeydi alerjiside var hapsirdi falan 3 4 gun sonra cikiyo belirtiler diyolar sizin kac gun oldu ki hemen cikti
Insallah kuzumm yaaİnşallah olmamışsınızdır canım ya dikkat edin yinede bol bol dua et canım
Kaset testi yap canım Sabah ilk idrarla eğer yerleşme kanamasiysa mutlaka testde de cikarBi yandan hamilemiyim diyorum bi yamdan korona kesin oldum ne zmn belirti vercek diyorum cok karmasigim nediyosunuz bu konuya
Olsa illa ki belirti başlardı testinden negatif çıkmis yavrum endişe etmeInsallah kuzumm yaa
bende tık yok . Hiçbir his yok. Önceki aylar kafamdan belirti uyduruyordum bu ay o bile yokBenimde bugün Beyaz akıntım başladı kızlar ya âdete yakın başlardı hep
Hahnhahbende tık yok . Hiçbir his yok. Önceki aylar kafamdan belirti uyduruyordum bu ay o bile yok
Sorma kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi cocuk için bu kadar uğraşacagımHahnhahvalalha insanın sinirleri bozuluyor
Demi ya önceden hemen şeyi yapSorma kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi cocuk için bu kadar uğraşacagım
Ben bilsem 1 sene korunmazdık akılsızlıkDemi ya önceden hemen şeyi yapçocuk oluyor sanıyordum kizz
Yok yavrum daha test yapmadim belirtim yok die yarin aksam vercez testi yanlis negatif cikmasin dieOlsa illa ki belirti başlardı testinden negatif çıkmis yavrum endişe etme
Hemen cikarmi ki ay korona testimi ogrenim gebelige sonra bakicamKaset testi yap canım Sabah ilk idrarla eğer yerleşme kanamasiysa mutlaka testde de cikar
Bende İlk cocukda korktum belki olmaz diye hiç korunmadik iyki diyorum şimdiBen bilsem 1 sene korunmazdık akılsızlık
Yerleşme kanamasiysa çıkar canikomHemen cikarmi ki ay korona testimi ogrenim gebelige sonra bakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?