Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Aşı var canım 2 tane, 3. Yaptıramadık fırsat olmadı
Sinovacmi biontecmi ay kuzim olmazsak mucize olur cunku oglan abimin agzinin dibindeydi alerjiside var hapsirdi falan 3 4 gun sonra cikiyo belirtiler diyolar sizin kac gun oldu ki hemen cikti

Aramizda polikistik overli arkadaslar varmi? Hem polikistik over hem insulin direnci kilo napcam ben cocuk olmuyor , ilacsiz adet olamiyorum bu süreci bir türlü atlatamadim ..

Hmm anladım ama her gün yapmak spermin kalitesini düşürmezmi hani Bi kaç gün yenilenmesi lazım diyebiliyorum ama
Baskasina yazmissiniz ama dediginiz dogru haftada 2 veya 3 kez iliski öneriliyor sperm kalitesi düsüyor gercekten..

Sinovacmi biontecmi ay kuzim olmazsak mucize olur cunku oglan abimin agzinin dibindeydi alerjiside var hapsirdi falan 3 4 gun sonra cikiyo belirtiler diyolar sizin kac gun oldu ki hemen cikti
İnşallah olmamışsınızdır canım ya dikkat edin yinede bol bol dua et canım

Kız benimde kasıklarım ağrıyor ama bide karnımdan gluk gluk sesler geliyor kendi kendime yine bişeyler hissediyom ama

Kızlar ben sizi çok merak ediyom yav niye Bi wp grup kurmuyozki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…