Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Demi ya önceden hemen şeyi yap çocuk oluyor sanıyordum kizz
Ya bende öyle sanıyordum o yüzden korunuyorduk benimkine diyodum ki taşınalımda öyle yapalım diyordum taşınırken hamile kalırsam zorlanırım diyodum ay ne bileyim öyle zınk diye olmadığını aklıma geldide kendime gülüyom hemen olcak sanmışım Saf gibi

Kız benimde kasıklarım ağrıyor ama bide karnımdan gluk gluk sesler geliyor kendi kendime yine bişeyler hissediyom ama
O da birşey öyle deme . Benim adete yakın cıkan sivilcelerim cok erken cıktı ama bence köyün havasından suyundan stresten

O da birşey öyle deme . Benim adete yakın cıkan sivilcelerim cok erken cıktı ama bence köyün havasından suyundan stresten
Ya bişey dicem benimde alnım doldu daha 9 gün var folik asit kullanmaya başladım ya folik asit sivilce yaparmı ya Bi anda çıktı hepsi

Ya bişey dicem benimde alnım doldu daha 9 gün var folik asit kullanmaya başladım ya folik asit sivilce yaparmı ya Bi anda çıktı hepsi
Bende hiç yapmadı kuzum sivilce folik asit. Belkide hamileyizdir

Hahhanah yaa halbuki ne kadar zormuş ben şimdi Yeni evli tanıdıklarıma hemen yapin tavsiyesi veriyorum

Hahhanah yaa halbuki ne kadar zormuş ben şimdi Yeni evli tanıdıklarıma hemen yapin tavsiyesi veriyorum
Benim ablam düşünmüyordu gebelik yanlışlıkla kalmış sözüm ona vallaha böyle şeylere şaşırıp kalıyom şimdi üç aylık oğlu var doyamıyom sevmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…