Ya bende öyle sanıyordum o yüzden korunuyordukDemi ya önceden hemen şeyi yapçocuk oluyor sanıyordum kizz
O da birşey öyle deme . Benim adete yakın cıkan sivilcelerim cok erken cıktı ama bence köyün havasından suyundan strestenKız benimde kasıklarım ağrıyor ama bide karnımdan gluk gluk sesler geliyor kendi kendime yine bişeyler hissediyom ama
Sizinle her şeye varım benKızlar ben sizi çok merak ediyom yav niye Bi wp grup kurmuyozki
Ya bişey dicem benimde alnım doldu daha 9 gün var folik asit kullanmaya başladım ya folik asit sivilce yaparmı ya Bi anda çıktı hepsiO da birşey öyle deme . Benim adete yakın cıkan sivilcelerim cok erken cıktı ama bence köyün havasından suyundan stresten
Bende hiç yapmadı kuzum sivilce folik asit. Belkide hamileyizdirYa bişey dicem benimde alnım doldu daha 9 gün var folik asit kullanmaya başladım ya folik asit sivilce yaparmı ya Bi anda çıktı hepsi
Ay sivilce hamilelik belirtisi olurmu kiBende hiç yapmadı kuzum sivilce folik asit. Belkide hamileyizdir
Bende varım bebislerBende varım
Olur olur yüzüne bı çirkinlik geliyor hamileliğin başlarındaAy sivilce hamilelik belirtisi olurmu ki
Yok yavrum yapmaz bende kullanmıştımBende hiç yapmadı kuzum sivilce folik asit. Belkide hamileyizdir
HahhanahYa bende öyle sanıyordum o yüzden korunuyordukbenimkine diyodum ki taşınalımda öyle yapalım diyordum taşınırken hamile kalırsam zorlanırım diyodum ay ne bileyim öyle zınk diye olmadığını aklıma geldide kendime gülüyom hemen olcak sanmışım Saf gibi
Ay deme bu aralar kendimi Bi beğenmiyorum YaaOlur olur yüzüne bı çirkinlik geliyor hamileliğin başlarında
Allah AllahYok yavrum yapmaz bende kullanmıştım
Bende diyom yapın hemen olmuyor zatiHahhanahyaa halbuki ne kadar zormuş ben şimdi Yeni evli tanıdıklarıma hemen yapin tavsiyesi veriyorum
Benim ablam düşünmüyordu gebelik yanlışlıkla kalmış sözüm ona vallaha böyle şeylere şaşırıp kalıyomHahhanahyaa halbuki ne kadar zormuş ben şimdi Yeni evli tanıdıklarıma hemen yapin tavsiyesi veriyorum
Yapalım o zaman yaa kız Nihan nerelerdesinBende varım bebisler
En belirgin özellik herkes de olan bişey bu göz altları çöküyor morariyor resmen eskiden yaşlılar böyle anlarmis hamile kişiyiAy deme bu aralar kendimi Bi beğenmiyorum Yaa
AaaEn belirgin özellik herkes de olan bişey bu göz altları çöküyor morariyor resmen eskiden yaşlılar böyle anlarmis hamile kişiyiama Cidden dogru
Rahim kendini hazirliyo falan filan diyorlar bı anlamdım bu işiBende diyom yapın hemen olmuyor zati
Özelde. Toplanalım kuzumYapalım o zaman yaa kız Nihan nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?