Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah rabbim evlat nasip etsin bizlere

Yarıladım okumayı bitince yazıcam canlarım Nihan için okuyoruz

Yaaa dusunsenize 4 muz hamile kaliyoruz efsane olmazmi hamilelik zamanmizida beraber gecryoruz. Benim bole bi grubum vardi hamilelikte tanismistik whatspgrubu kurduk 6 sene oldu hala konsuruzzz

Yaaa dusunsenize 4 muz hamile kaliyoruz efsane olmazmi hamilelik zamanmizida beraber gecryoruz. Benim bole bi grubum vardi hamilelikte tanismistik whatspgrubu kurduk 6 sene oldu hala konsuruzzz
İnşallah o kadar güzel olur ki . Ben de okudum allah kabul etsin canlarım. Kızlar birşey sorucam yumurtlama haftası sizce gün aşırı mı mantıklı her gün olması mı. Eşim bu hafta yine spermiyogram vericek bakalım ne alemdeler

Bnece hergun bir defa gibi geldi canım bana

Aslında wp Grubu kursak güzl olur canim

Dogrusu doktorlarin soledigi gun asiri
ben genelde 2 yada 3 kere iliskiye giriyorum gun asirida yaptigim oluyo ard arda da ben perambe basliyorum pompise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…