Amin inşallah canımBende okudum fatmacım Allah kabul etsin inşallah
Aminn inşallah canımBen okudum kızlar. Allah kabul etsin
Yarın Nihan için okuycaz canımYarın kim için okuyoruz kızlar
Kızlar ben başlıyorum Nihan için okumaya huu nerelerdesinizYarın kim için okuyoruz kızlar
Canım ben okudum senin için Allah kabul etsin inşallahKizlarrrrr tunaydinnnn telefonu evde unutmusumbende basliyorum kendimeee
Ayenn bnde başladım kuzuu inşallah kabul olur dualarımızKizlarrrrr tunaydinnnn telefonu evde unutmusumbende basliyorum kendimeee
Canim benim Allah razi olsun Rabbim kabul etsin insallhhCanım ben okudum senin için Allah kabul etsin inşallah
İnşallah o kadar güzel olur ki . Ben de okudum allah kabul etsin canlarım. Kızlar birşey sorucam yumurtlama haftası sizce gün aşırı mı mantıklı her gün olması mı. Eşim bu hafta yine spermiyogram vericek bakalım ne alemdelerYaaa dusunsenize 4 muz hamile kaliyoruz efsane olmazmi hamilelik zamanmizida beraber gecryoruz. Benim bole bi grubum vardi hamilelikte tanismistik whatspgrubu kurduk 6 sene oldu hala konsuruzzz
Bnece hergun bir defa gibi geldi canım banaİnşallah o kadar güzel olur ki . Ben de okudum allah kabul etsin canlarım. Kızlar birşey sorucam yumurtlama haftası sizce gün aşırı mı mantıklı her gün olması mı. Eşim bu hafta yine spermiyogram vericek bakalım ne alemdeler
Aslında wp Grubu kursak güzl olur canimİnşallah o kadar güzel olur ki . Ben de okudum allah kabul etsin canlarım. Kızlar birşey sorucam yumurtlama haftası sizce gün aşırı mı mantıklı her gün olması mı. Eşim bu hafta yine spermiyogram vericek bakalım ne alemdeler
Olabilir :)Aslında wp Grubu kursak güzl olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?